- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.221
Canim inşallah ya korkuyorum biraz az kaldı şu pazartesi bir geleydiIkilide birsey cikmazsa detaylida birsey cikmiyor diyorlar korkma insallah hersey yolundadir
Hastanedeyim canm.Bugün ameliyat oldum.Laporoskopiyle myomumu aldırdım. Çok şükür bu da geçti. Sen nasılsın canm?
Çok geçmiş olsun canimHastanedeyim canm.Bugün ameliyat oldum.Laporoskopiyle myomumu aldırdım. Çok şükür bu da geçti. Sen nasılsın canm?
Kac gundur aklimdasin soracagim bi turlu firsat bulamadim ya .. Cok gecmis olsun guzel guzel bunuda atlattin cok sukur ..Hastanedeyim canm.Bugün ameliyat oldum.Laporoskopiyle myomumu aldırdım. Çok şükür bu da geçti. Sen nasılsın canm?
Sağol canım teşekkür ederim..Çok geçmiş olsun canim
Sağol canım Allah razı olsun..Aynen çok şükür atlattım.Canm iyiki anestezi denilen bir yöntem var.Hiç bişey bilmiyorsun,uyumamla uyanmam bir oldu bana göre. İki saat sürmüş ameliyatım. Ameliyat yerim değil de kaburgalarim ağrıyor şu an.Nefes alıp verirken zorlanıyorum canm..Kac gundur aklimdasin soracagim bi turlu firsat bulamadim ya .. Cok gecmis olsun guzel guzel bunuda atlattin cok sukur ..
Cok agrin sizin oldumu rahat bi islemmiydi .. Bende iyiyim cok sukur canim..
Hastanedeyim canm.Bugün ameliyat oldum.Laporoskopiyle myomumu aldırdım. Çok şükür bu da geçti. Sen nasılsın canm?
Bugun daha iyisindir umarim.. Birde bisi soracagim sana tup bebek yaptirirken hangi igneleri vermisti doktor sana ..Sağol canım Allah razı olsun..Aynen çok şükür atlattım.Canm iyiki anestezi denilen bir yöntem var.Hiç bişey bilmiyorsun,uyumamla uyanmam bir oldu bana göre. İki saat sürmüş ameliyatım. Ameliyat yerim değil de kaburgalarim ağrıyor şu an.Nefes alıp verirken zorlanıyorum canm..
Sağol canım çok teşekkür ederim.Düşündüğüm ve korktugum kadar zor olmadı. Ameliyat yerimi pek hissetmedim de sonradan göğüs kafesimde batmalar oldu halâ da var ama çok aşırı da değil. Bebek düşünmek için 6 ay süre verdi Esra hanim.Daha erken de düşünemem zaten.Hayırlısı olur inşallah..çok geçmiş olsun cnm biran önce olman iyi olmuş rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Olduktan sonra çok ağrın varmı peki ?
Evet canm bugün daha iyiyim.Çok şeker bir drum var onu söyliyim öncelikle..:)Bugun daha iyisindir umarim.. Birde bisi soracagim sana tup bebek yaptirirken hangi igneleri vermisti doktor sana ..
Anladim canim her tedavide ayri ilac kullanmis sanirim .. Elimde 5 tane merional 2tanede menogon var tarihleri gecmeden birilerine vereyim istiyorum ..Evet canm bugün daha iyiyim.Çok şeker bir drum var onu söyliyim öncelikle..:)
İlk tedavide merional kullandım, ikincide isim olarak dogrumu söylüyorum bilmiyorum ama gonalf kullandım canım.3.günden sonra orgalutran da kullandım. Sonra catlatma ignesi olarak ovitrelle ve gonapeptyl kullandım.
Ah keşke benim işime yarasa.6 ay sonra düsünebilecegiz o da bütün imkanlarımızı zorlamamız lazım. Zor görünüyor yani..Anladim canim her tedavide ayri ilac kullanmis sanirim .. Elimde 5 tane merional 2tanede menogon var tarihleri gecmeden birilerine vereyim istiyorum ..
Yazik evde durup cope gidecegine birilerinin isine yarasin ..
Anladim canim keske sen tedavideyken elimde olsaydi da verseydim ..Ah keşke benim işime yarasa.6 ay sonra düsünebilecegiz o da bütün imkanlarımızı zorlamamız lazım. Zor görünüyor yani..
Sağol canım yine de çok teşekkür ederim..:)Anladim canim keske sen tedavideyken elimde olsaydi da verseydim ..
Neyse artik kime kismetse artik bakalim..
Sağol canım çok teşekkür ederim.Düşündüğüm ve korktugum kadar zor olmadı. Ameliyat yerimi pek hissetmedim de sonradan göğüs kafesimde batmalar oldu halâ da var ama çok aşırı da değil. Bebek düşünmek için 6 ay süre verdi Esra hanim.Daha erken de düşünemem zaten.Hayırlısı olur inşallah..
Günaydın kızlar nasılsınız bugün detaylı ultrason var çok korkuyorum inşallah birşey cikmaz
Günaydın canım inşallah Allahın izniyle bişeyi yoktur bebişinin çok da iyidir merak etme, kendine sıkıntı yapma canım..Günaydın kızlar nasılsınız bugün detaylı ultrason var çok korkuyorum inşallah birşey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?