Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Eğer tedavideysen oluyor ama ilk görüşme falansa hafta içine veriyorlar
Evet canım
Öyleymiş
Aradım Ama Teldeki bayan KESİN KARAR VERİN DEDİ, BEN TAYFUN BEY DEMİŞTİM ÖNCE , DR DEĞİŞTİREMİYORSUNUZ DEDİ, ay ne yapsam yaaaa offfff,
Bülent beye mi alsam, onda da adetin ilk günü arayıp randevunu alıyormuşsun adet bitimine

canım daha önce sordum mu bilmiyorum sorduysam da kusuruma bkma,
rahminde sorun neydi yani tam olarak ne ameliyatı yaptı dr bey

canım daha önce sordum mu bilmiyorum sorduysam da kusuruma bkma,
rahminde sorun neydi yani tam olarak ne ameliyatı yaptı dr bey

yok cnm bende haturlamıyorum zaten sorup sormadığını bende rahim T şeklindeydi onu düzeltti normal rahim şeklinde değilmiş sanırım ilerde hamiş olursam daha iyi olurmuş

yok cnm bende haturlamıyorum zaten sorup sormadığını bende rahim T şeklindeydi onu düzeltti normal rahim şeklinde değilmiş sanırım ilerde hamiş olursam daha iyi olurmuş
peki o şekl gebe kalmana engelmiymiş,
ve onun şeklini rahim filmnde gördüğü kadarı ile mi anladı?
histereskopi yapıldı sana değil mi? aynı gün çıktın mı hastaneden
ha bi de o ameliyat sonrası ne kadar süre korunma verdi

evet banada doktor değiştiremiyorsunzu demişlerdi öyleymiş ne için bende anlamadım zaten ben değiştirmek istemiyorumda hani mesela memnun olmayan biri çıkar yine o hastaneye tercih etmek ister ne yani bakmayacaklarmı çok saçma bu durum bence kararını vermen lazım ikiside iyi diyorlar burdaki arkadaşlar benim dr çok iyi zaten ona diyecek sözüm yok şükür iyiki tanımışım diyorum

şimdi cnm rahim filmine baktı rahimde sorun var dedi normal rahim şeklini anlattı bende düşüneyim dedim başka dr da gösterebilrsin dedi hatta bende sormadım başkasına bugüne kadar gittiğim o kadar dr bana birşey dememişti bu konu ile ilgili mesela neyse ben karar verdim tabi çok korkuyordum beni görmeliydim komiğim ya gerçekten ama hiç korkulacak bişe yokmuş sabah oldum zaten öğleye doğru çıksam da olurmuş dr bekledim 3 te felan çıktım hastaneden ben rapor aldım biraz kanamam var diye çok azda ağrı ama çok az yinede ne olur ne olmaz diye aldım ama alınmasada olurmuş dr bana diyorduda ben korkumda inanmıyorum günlerce düşünmekten uyuyamamıştım şimdi diyorum ne gerek vardı korkacak diye ama insanız sonuçta valla yaptırdım işte şimdi ilaç kullanıyorum tüp bebek inşallah yaptıracağız ne yapacağımıza bu ay karar vereceğiz doğal yolla gebe kalabilirsin dedi dr ama rabbim takdiri tabiki hayırlısı ondan sonra korunma almadım ben zaten ilaçsız bişe olmaz diye 3 ay sonra hastaneye kontrole gittim tekrar rahim filmi çektirdim

canım teşekkür ederim aydınlatman için.
bu ameliyat adet bitimi yapılıyor ya, şöyle bir durum var ben şehir dışından geleceğim, zaten dr adet bitimi muayene ediyormuş,yani o gelişimde hemen ameliyat da ede r mi acaba bir ikigün içinde yoksa diğer adet bitimini bekleyecem bir daha, sana ameliyat olman gerekiyor dedğinde kaç gün sonra ameliyat oldun canım,korkulmayacak gibi dğeil ki sonuçta ameliyat yani, narkoz alıyorsun (

Tayfun beyi söylediysen ona git canim bülent beyimi istiyorsunuz doktormu degistireceksin ilk kontrolün mu bu canim eğer ilk görüşmeyse adetin 3.gunu önemli değil ama tedaviye başlıyorsan O zaman 3.gun gidiyorsun

Tayfun beyi söylediysen ona git canim bülent beyimi istiyorsunuz doktormu degistireceksin ilk kontrolün mu bu canim eğer ilk görüşmeyse adetin 3.gunu önemli değil ama tedaviye başlıyorsan O zaman 3.gun gidiyorsun
ilk görüşme olacak canım,
tayfun bey için ilk görüşmede gün önemli değilmiş ama bülent bey adet bitimine alıyormuş hastaları,
yani ben tayfun bey dedim telde, kadın da kesin mi dedi, dr değiştiremiyorsunuz sonradan iyice karar verin deyince ben de tamam o zman biraz daha araştırayım dedim, o kadın niy e öyle dedi ki , altında birşey aramalımıyım ????yani o benm kafamı karıştırınca ben bülent beye nasıl alınıyor acaba dedim? öyle anlattı

eder sanırım durumunu anlatırsan yapar diye düşünüyorum valla ben hatırlayamadım onu şimdi ne zmana dı acaba adet oldum yoksa direk öylemi gittim inan hatırlayamadım ben normalde de adet olamıyorum ya kendimden ilaç almam lazım olsun sen yinede korkma imşallah hiç bişe hissetmezsin birde ben sana ne kadar desem boş şimdi sana çünkü bende aynı senin gibiydim hatta daha beter çok ağladım bide üzülme hiç inşallah sende bu kadar çektiğin sıkıntıların ecrini alırsın cnm

Can'ım Allah razı olsun hepimiz alırız inş Ecrini, bu süreçte sinirli ve dalgınım çok , evliliğimde yaşadığım ciddi sorunlardan dolayı zaten bebeği hep erteledim , isteyince de olmadı , bu defa da eşime karşı da öfkeliyim ve saklayamıyorum da maalesef , inş Rabbim bize ferahlık versin ve bebeklerimizi koklamayı nasip etsin inş tez zamanda.... inş korkmam Can'ım ama dediğin gibi elimde değil , kalbim ağzımdanıkacaj gibi oluyor ameliyathane falan durumlarında , Bi de dört saat yol geleceğim onun stresi de basıyor , iş yerinden İzin almak mesele , vs vs ..

sen bülent bey in hastası mısın canım?
nasıl biri iletişim kuruyor mu?
memnun musun
Evet cnm. Bülent bey iyidir cnm bazen sert konuşsada. Ona gidiyorsan güvenip gideceksin çünkü o ne yaptığını biliyor. Ben tüp bebekte dış gebelik yaşadım. Hemen ameliyatla alabilirdi belki tüpüm de alınacaktı ilaçla tedavi edelim önce sonra duruma göre bakarız dedi çok şükür ilaçla hasar sız atlattım. Son gittiğimde muayeneden sonra içeri girene kadar soracağım soruyu unuttum. Unuttuğumu söyledim. soracağım soruyu cevapladı benim sormama gerek kalmadan.

Neden sert konuşuyorlar Ki ya

Hiç korkulacak birşey yok cnm hatta ameliyat esnasında uyuduğum uyku o kadar güzeldi ki abartmıyoru m uyandığımda sanki bir kaç gün uyumuş gibi hissettim Polip alınmıştı bende de inşallah cnm ameliyat olup biran önce kavuşursun bebeğine

Ay ne güzel anlatmışsın Can'ım ya :) zaten uyku sorunu olan bir insanım , yaklaşımın süper olmuş , teşekkür ederimmmmm , inş korkmam , ne bileyim işte insan en kötüsünü düşünüyor

Neden sert konuşuyorlar Ki ya
Ben çok soru sormuştum cnm çok fazla yerden araştırdım. Onları söyledim Güvenmemizi istiyor galiba bana gelmekte zorunlu değilsin istediğin yerde yaptırabilirsiniz diyor. Ben güvendiğim için devam ettim. İşine karışılmasını istemiyor bence. öğrenci velileri sana karışsa ne yapacağını söylese hoşuna gider mi demişti bende karışıyorlar zaten demiştim cnm

Ay ne güzel anlatmışsın Can'ım ya :) zaten uyku sorunu olan bir insanım , yaklaşımın süper olmuş , teşekkür ederimmmmm , inş korkmam , ne bileyim işte insan en kötüsünü düşünüyor
Yok cnm hiç korkma gerçekten onlar için basit bir ameliyat. Hatta seçim görevim vardı 3 gün sonra tüm gün sandık beklemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…