- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.181
Ya tamam da yanı aklımızdaki leri sormazsak nasıl çözüm için ilerleyebilirz ki? Tayfun bey için de Bu tarz şeyler yazılıyor , Esra hanım da oranın sorumlusu olduğu için dh yoğun ve kafası yoğundur diye onu da tercih etmek istemiyorum , pufffBen çok soru sormuştum cnm çok fazla yerden araştırdım. Onları söyledim Güvenmemizi istiyor galiba bana gelmekte zorunlu değilsin istediğin yerde yaptırabilirsiniz diyor. Ben güvendiğim için devam ettim. İşine karışılmasını istemiyor bence. öğrenci velileri sana karışsa ne yapacağını söylese hoşuna gider mi demişti bende karışıyorlar zaten demiştim cnm
Soru sormada sorun yok bence cnm işine karışır gibi sorarsan benim gibi o zaman cevabını veriyor ben sıkıntı etmedim cnm bunu işini yapsın ben hemen kafaya takacak biri değilim o konuşur bende konuşurum kendimce doğru bildiğim şeyleriYa tamam da yanı aklımızdaki leri sormazsak nasıl çözüm için ilerleyebilirz ki? Tayfun bey için de Bu tarz şeyler yazılıyor , Esra hanım da oranın sorumlusu olduğu için dh yoğun ve kafası yoğundur diye onu da tercih etmek istemiyorum , pufff
Soru sormada sorun yok bence cnm işine karışır gibi sorarsan benim gibi o zaman cevabını veriyor ben sıkıntı etmedim cnm bunu işini yapsın ben hemen kafaya takacak biri değilim o konuşur bende konuşurum kendimce doğru bildiğim şeyleri
Canim benim ameliyattan sonra nerdeyse 40 gün hafif kanamam oldu O yuzden zaten ilişki yoktu sonra adet oldum o da 10 gün sürdü yani bayağı ilişki olmamistiSadece ameliyat tan 10 kadar perhiz dedi 3. adet de görüşelim dedi
Yok tayfun beye ben neler soruyordum hiç beni terslemedi internete böyle yazıyor deyince ya ne bakıyorsun internete diyor şimdiye kadar adamın başını şişırıyorum yine hepsine cevap veriyor valla bugüne kadar terslenmedim hep sakindi bana açıklama yapıyordu bide tayfun bey De neyi sevdim biliyor musun beni iki denememde de beni aradı ben ona ağladım ya beni sakinleştirdi nasıl yol izleyeceğini anlattı dedim ki bu adam benim istediğim gibi bir doktor bugüne kadar hiçbir doktor beni aramadiYa tamam da yanı aklımızdaki leri sormazsak nasıl çözüm için ilerleyebilirz ki? Tayfun bey için de Bu tarz şeyler yazılıyor , Esra hanım da oranın sorumlusu olduğu için dh yoğun ve kafası yoğundur diye onu da tercih etmek istemiyorum , pufff
Aynen yazdıklarını okuyunca sana katılıyorum ..Bi kaç soru sorunca geriliyor hemen işine pek karışılmasını sevmiyor.Bende senin gibi ordan burdan duydugumu cok soruyordum bi gün bana dedi ki Bunu nerden duydun dedi ? Bir forumdan okudum dedim. Kadınlar Kulubünde mi okudun dedi ? Evet dedim bilmiyorum tabi tepkisini ne bilim bilsem dermiyim,İşte türk milleti de ilaç verirsin içmezlerde baykuş boku iyi desem onu da yapacaklarda oooo ben şok tabi :)Ben çok soru sormuştum cnm çok fazla yerden araştırdım. Onları söyledim Güvenmemizi istiyor galiba bana gelmekte zorunlu değilsin istediğin yerde yaptırabilirsiniz diyor. Ben güvendiğim için devam ettim. İşine karışılmasını istemiyor bence. öğrenci velileri sana karışsa ne yapacağını söylese hoşuna gider mi demişti bende karışıyorlar zaten demiştim cnm
tüp bebek denemelrinde mi aradı?Yok tayfun beye ben neler soruyordum hiç beni terslemedi internete böyle yazıyor deyince ya ne bakıyorsun internete diyor şimdiye kadar adamın başını şişırıyorum yine hepsine cevap veriyor valla bugüne kadar terslenmedim hep sakindi bana açıklama yapıyordu bide tayfun bey De neyi sevdim biliyor musun beni iki denememde de beni aradı ben ona ağladım ya beni sakinleştirdi nasıl yol izleyeceğini anlattı dedim ki bu adam benim istediğim gibi bir doktor bugüne kadar hiçbir doktor beni aramadi
yaa off nedne böyle yapıyor neden soğuk yaaAynen yazdıklarını okuyunca sana katılıyorum ..Bi kaç soru sorunca geriliyor hemen işine pek karışılmasını sevmiyor.Bende senin gibi ordan burdan duydugumu cok soruyordum bi gün bana dedi ki Bunu nerden duydun dedi ? Bir forumdan okudum dedim. Kadınlar Kulubünde mi okudun dedi ? Evet dedim bilmiyorum tabi tepkisini ne bilim bilsem dermiyim,İşte türk milleti de ilaç verirsin içmezlerde baykuş boku iyi desem onu da yapacaklarda oooo ben şok tabi :)
Tamam dedim Bülent Bey ben demedim, diyen gitti
Bende ilk zaman çok alınıyordum neden böyle davranıyor diye şimdi alıştım çünkü işi çok iyi bildiğine eminim.Az ve öz konuşuyoruz o kadar :) Birde Adana da doğru düzgün merkez yok orası bu açıdan çok iyi ve maddi açıdan da uygun..Ama çok isterdim biraz daha ilgili olmasını sakince dinleyip bizim de birer bi sürü başarısız denemeleri hayal kırıklıkları olmuş anne adayları olarak ruh halimizin çok da iç açıcı olmadığını en iyi hekimlerimizin bilmesi gerek...Yine de seviyorum doktorumu :) huysuz ve tatlı doktorum benimmmmmmmm
Negatif olduğunda benimle abi gibi konuştu doktorum arayincaya kadar ben çok kötüydüm sonra duzeldimtüp bebek denemelrinde mi aradı?
bir dr un hastasını araması günümüzde gerçekten ütopik geliyor insana,
terapiste gittik o bile aramadı hiç ki,... kadın doğumcu bu kadar yoğunlukta helal walla...
ama ben hala kararsızım yyaaa
anladım canım yaa. bi an önce karar vermem lazım benm de...zaten zor gidecem bi d e olumsuz birşey duyarsam çok fena olurum iş yerinden izin al, o kadar saat yol çek beş yıllık çocuksz bi evlilik falan zor yani...hassasım......Negatif olduğunda benimle abi gibi konuştu doktorum arayincaya kadar ben çok kötüydüm sonra duzeldim
anladım canım yaa. bi an önce karar vermem lazım benm de...zaten zor gidecem bi d e olumsuz birşey duyarsam çok fena olurum iş yerinden izin al, o kadar saat yol çek beş yıllık çocuksz bi evlilik falan zor yani...hassasım......
Negatif olduğunda benimle abi gibi konuştu doktorum arayincaya kadar ben çok kötüydüm sonra duzeldim
Günaydın Canim kesinlikle öyle bir doktor her zaman benimle çok ilgilendi allah razı olsun ondanne güzel bir durum seninde adına sevindim valla ilgili bir dr muş gerçekten böyle dr ihtiyacımız var herzman...
Günaydin arkadaslar ..
Benim dun doktor kontrolum vardi Cok sukur hersey yolunda gidiyor .. Sizlerlede paylasmak istedim :)
Insallah canim .. Cok sagol darisi bekleyenlere olsun insallah dualarim yazida degil ictenlikle hep sizlerle ..Günaydın cnm çok sevindim senin adına hep büyle güzel olur inşallah
Soramıyorsun canım ..Zaten kafanda o kadar soru varken ya diyorsun şimdi bunu sorsam bişey der mi acaba ?Tersler mi acaba vs diye düşünürken bi bakıyorsun zaten çıkmışsın bile dışarı.Ya tamam da yanı aklımızdaki leri sormazsak nasıl çözüm için ilerleyebilirz ki? Tayfun bey için de Bu tarz şeyler yazılıyor , Esra hanım da oranın sorumlusu olduğu için dh yoğun ve kafası yoğundur diye onu da tercih etmek istemiyorum , pufff
Bilmiyorum yapı itibariyle böyle..Gergin biri bakıp söylüyor ve yolluyor lafının üstüne laf yorum istemiyor ..Ben burda kızlardan Tayfun beyi çok duyunca tekrar aradım hastahaneyi değiştirmek için ama kesinlikle yasakmış hiçbir koşulda değiştirme yapmıyorlar.Bakalım hakkımızda hayırlısı artık,olsunda umarım bunlara değsin ne diyelim...yaa off nedne böyle yapıyor neden soğuk yaa
bülen beyin hastasısın değil mi canımSoramıyorsun canım ..Zaten kafanda o kadar soru varken ya diyorsun şimdi bunu sorsam bişey der mi acaba ?Tersler mi acaba vs diye düşünürken bi bakıyorsun zaten çıkmışsın bile dışarı.
Bilmiyorum yapı itibariyle böyle..Gergin biri bakıp söylüyor ve yolluyor lafının üstüne laf yorum istemiyor ..Ben burda kızlardan Tayfun beyi çok duyunca tekrar aradım hastahaneyi değiştirmek için ama kesinlikle yasakmış hiçbir koşulda değiştirme yapmıyorlar.Bakalım hakkımızda hayırlısı artık,olsunda umarım bunlara değsin ne diyelim...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?