• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cok iyi ve bilgili biri . Ben her doktorun dediğini yapmam önce arastirirım. İstanbuldaki doktorum ve Tayfun bey ne derse ona inanırım .
Aynen canim bize herşeyi tek tek gösteriyor hiç aklımda acaba mi diye birşey olmuyor tamam yapalım diyorum sende inşallah ağrısız geçirirsin ben anestezili yaptırmıştım iyiki öyle yapmışım sonrasında öyle bir ağrım oldu ki inanamazsin

Aynen canim bize herşeyi tek tek gösteriyor hiç aklımda acaba mi diye birşey olmuyor tamam yapalım diyorum sende inşallah ağrısız geçirirsin ben anestezili yaptırmıştım iyiki öyle yapmışım sonrasında öyle bir ağrım oldu ki inanamazsin
İlk rahim filminde benimde sonrasında çok ağrım oldu şimdi korktum bak yine . Kim çekiyor rahim filmini seyhanda

İlk rahim filminde benimde sonrasında çok ağrım oldu şimdi korktum bak yine . Kim çekiyor rahim filmini seyhanda
İki bayan vardı cnm. Film çeken odada bir bey vardı. İsmini bilmiyorum.Benim film sonrasında da hiç ağrım olmadı. Kanama dahi olmadı desem yeridir. Dün 4.30 da bitti işim geç oldu sonuç için Bülent beyle görüşemedim. Acaba normal mi

İki bayan vardı cnm. Film çeken odada bir bey vardı. İsmini bilmiyorum.Benim film sonrasında da hiç ağrım olmadı. Kanama dahi olmadı desem yeridir. Dün 4.30 da bitti işim geç oldu sonuç için Bülent beyle görüşemedim. Acaba normal mi
Ne güzel işte maşallah olmasın agrin falan .

GülşahE="gulsahhh01, post: 49088913, member: 533559"]Bende şaşırıyorum çünkü alanında çok iyi ilgili de habire birşeyler soruyorum hepsinde de cevap veriyorum başkasına gitsem bana bu kadar katlanır mi bilmiyorum eşim bile dalga geçiyor benimle[/QUOTE]
Gulsah naslsn nasl gidio

GülşahE="gulsahhh01, post: 49088913, member: 533559"]Bende şaşırıyorum çünkü alanında çok iyi ilgili de habire birşeyler soruyorum hepsinde de cevap veriyorum başkasına gitsem bana bu kadar katlanır mi bilmiyorum eşim bile dalga geçiyor benimle
Gulsah naslsn nasl gidio[/QUOTE]
Iyiyim Canim sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor

Kızlar tekrar merhaba,nasılsınız?
İkinci aşılama için beklemedeyim adeti ama yumurta rezervim az.Dhea verdi doktorum bana..Sizden ricam siz ne içtiniz yumurta kalitesini artırmak için Qenzim almıştım bi ara bitirdim onu sizce tekrar alayım mı? tayfun bey tüp bebek öncesi sizde neleri içmenizi önerdi?Paylaşırsanız sevinirim..

sen bülent bey in hastası mısın canım?
nasıl biri iletişim kuruyor mu?
memnun musun

Back