- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.141
Aynen canim bize herşeyi tek tek gösteriyor hiç aklımda acaba mi diye birşey olmuyor tamam yapalım diyorum sende inşallah ağrısız geçirirsin ben anestezili yaptırmıştım iyiki öyle yapmışım sonrasında öyle bir ağrım oldu ki inanamazsinCok iyi ve bilgili biri . Ben her doktorun dediğini yapmam önce arastirirım. İstanbuldaki doktorum ve Tayfun bey ne derse ona inanırım .
İlk rahim filminde benimde sonrasında çok ağrım oldu şimdi korktum bak yine . Kim çekiyor rahim filmini seyhandaAynen canim bize herşeyi tek tek gösteriyor hiç aklımda acaba mi diye birşey olmuyor tamam yapalım diyorum sende inşallah ağrısız geçirirsin ben anestezili yaptırmıştım iyiki öyle yapmışım sonrasında öyle bir ağrım oldu ki inanamazsin
Ben Seyhan da yaptırmadım canim tayfun bey yapmiyormuİlk rahim filminde benimde sonrasında çok ağrım oldu şimdi korktum bak yine . Kim çekiyor rahim filmini seyhanda
Seyhan başkentte çektirdim cnm. Senin durum farklıymış anesteziyle çekilir filmin cnmCanim normal muayanede bana spekulum takılmiyor bile ondan korkuyorum . Kim çekiyor rahim filmini .
İki bayan vardı cnm. Film çeken odada bir bey vardı. İsmini bilmiyorum.Benim film sonrasında da hiç ağrım olmadı. Kanama dahi olmadı desem yeridir. Dün 4.30 da bitti işim geç oldu sonuç için Bülent beyle görüşemedim. Acaba normal miİlk rahim filminde benimde sonrasında çok ağrım oldu şimdi korktum bak yine . Kim çekiyor rahim filmini seyhanda
Bilmem kiBen Seyhan da yaptırmadım canim tayfun bey yapmiyormu
Ne güzel işte maşallah olmasın agrin falan .İki bayan vardı cnm. Film çeken odada bir bey vardı. İsmini bilmiyorum.Benim film sonrasında da hiç ağrım olmadı. Kanama dahi olmadı desem yeridir. Dün 4.30 da bitti işim geç oldu sonuç için Bülent beyle görüşemedim. Acaba normal mi
Yapma yaa neolacak peki canmAslında moralim bozuk . Adını bile duyduğuMDA korktuğum kurtaji yaşadım ya . Zaten endiseliydim. Bugün Tayfun beyde rahimi hiç begenmedim dedi
Gulsah naslsn nasl gidio[/QUOTE]GülşahE="gulsahhh01, post: 49088913, member: 533559"]Bende şaşırıyorum çünkü alanında çok iyi ilgili de habire birşeyler soruyorum hepsinde de cevap veriyorum başkasına gitsem bana bu kadar katlanır mi bilmiyorum eşim bile dalga geçiyor benimle
Rahim filmi cekilcem bakalim . Sen mersinde misinYapma yaa neolacak peki canm
Sultan doğal yolla hamile kalmış doktor bir ilaç vermiş yeni doğum yapmıştı canimRahim filmi cekilcem bakalim . Sen mersinde misinsultan33 :) tadavide misin şuanda canım .
Geçer canim az kalmış bak göz açıp kapayıncaya kadar gecerKızlar bu 3 ay sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor. daha 1.adet:-(
İnşallah ya inşallah. dualarınızda benide unutmayın olurmuGeçer canim az kalmış bak göz açıp kapayıncaya kadar gecer
@gulsahhh01 birşey soracağım. bu hist. ve laftan sonra nekadar perhiz verir Dr genelde. benim tüpler alındı ve rahim düzeltildiİnşallah ya inşallah. dualarınızda benide unutmayın olurmu
sen bülent bey in hastası mısın canım?İki bayan vardı cnm. Film çeken odada bir bey vardı. İsmini bilmiyorum.Benim film sonrasında da hiç ağrım olmadı. Kanama dahi olmadı desem yeridir. Dün 4.30 da bitti işim geç oldu sonuç için Bülent beyle görüşemedim. Acaba normal mi
Bizde rahime polip vardı onu aldı 3 ay sonra çağırdı uzun protokol yaptık canim O yuzden 5 ay kadar oldu sonra transfer oldu peki doktor birşey soyledi mi sanaG gulsahhh01 birşey soracağım. bu hist. ve laftan sonra nekadar perhiz verir Dr genelde. benim tüpler alındı ve rahim düzeltildi
CANIM adana Başkent'te Cumartesi günleri randevu muayene yani oluyor mu acaba ?Sultan doğal yolla hamile kalmış doktor bir ilaç vermiş yeni doğum yapmıştı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?