• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cnm bu kadar stres yapma. Bende dış gebelikten sonra ilk randevuma perşembe günü gitmiştim iyi geçti çok şükür. Yarın da rahim filmi çektireceğim. Tedirginlik var ama inşallah iyi geçecek. Seninde iyi geçer inşallah cnm.
Benimde rahim filmi çektirmem lazım ama diğer ay artık . İlk rahim filmi bir faciaydi Tayfun bey dahil istanbulda gittiğim doktor hiç begenmedi ve birde o kadar acı çektim . Rahim filminden sonra kanamam çok oldu bir de ateslendim yatak döşek yattım . Şimdi korkuyorum . Aslında ben Tayfun beyden cekiniyorum adana da tedavi olmadım ya şimdi oraya gidecem

Benimde rahim filmi çektirmem lazım ama diğer ay artık . İlk rahim filmi bir faciaydi Tayfun bey dahil istanbulda gittiğim doktor hiç begenmedi ve birde o kadar acı çektim . Rahim filminden sonra kanamam çok oldu bir de ateslendim yatak döşek yattım . Şimdi korkuyorum . Aslında ben Tayfun beyden cekiniyorum adana da tedavi olmadım ya şimdi oraya gidecem
Canim benim tayfun bey ona takılmaz muayene eder seni sorar ne ýaptin ne ettin yoksa hastasisin onun icin onemli degil canim

Evt canım bende burdan öğrendim tayfun beyi çok ovulmesinden gittim maalesef hic memnun kalmadim ben rutin bir uygulama tutturmuslar herkese ayni uygulama yapılıyor ya tutarsa hesabi tedaviye başladık ben diğer hastalar gibi değildim bunu anlattım ilk görüşmede biraz daha özen ve dikkat isteyen yani zor hasta gurubundaydim anladığını söyledi ama söylendiği gibi olmadı toplamda beş kez gittim toplarsan 20 dk gorusmemisizdir ne bir soru ne birey ben muayeneden cikmadan gidiyordu hızlı giyinirsem kapıda yakaliyordum sanki tüp bebek Dr değilde başka bir isi var tüp bebeği arada hasta alıyormuş gibi geldi bana hastayla ilgisi iletişimi sıfır burada ovulduğu gibi değil çok farklı açıkçası ben hic memnun kalmadim dışardan anlatımla orada gorunen hic birbirini tutmadı maalesef
Bende baskente gidiyorum ama aynı dusunceler içindeyim maalesef..Özele durumum olmadığı için mecbur devam ediyorum..Bir umut işte.

Merhaba canım bende karar verdim tayfun beye.korkudan arayıp randevu alamadım bi türlü.nedense çok tedirgin im. Tayfun beyin soyadı Çok dimi.bide randevusu yakın tarihe veriyorlarmi merak ettim
Evet canim soyadı çok . Ben 2015 ilk gideceğim zaman aylarca bekledim Tayfun beyin sınavı varmış . Daha önce gittiğim için mi bilmiyorum ama hemen randevu aldım . Tayfun bey iyi bir doktor inşallah tedavin güzel sonuçlanır

Ben doktor olsam benim gibi hastaya sinir olurdum . Benim gibi cins birine bile tahammül ediyor Tayfun bey helal olsun . Herşeyi güzel güzel açıkladı .

Canim ben kurtaj oldum ya o yüzden olabilir . Rahm gelecek ay adet olunca . Şimdi öyle muayaneye gittim . Tayfun bey gerçekten çok iyi . Begenmeyenlere şaşırıyorum aslında
Bende şaşırıyorum çünkü alanında çok iyi ilgili de habire birşeyler soruyorum hepsinde de cevap veriyorum başkasına gitsem bana bu kadar katlanır mi bilmiyorum eşim bile dalga geçiyor benimle

Canim ben kurtaj oldum ya o yüzden olabilir . Rahm gelecek ay adet olunca . Şimdi öyle muayaneye gittim . Tayfun bey gerçekten çok iyi . Begenmeyenlere şaşırıyorum aslında
Cnm dün bende rahim filmini çektirdim. Hiç hissetmedim desem yeridir. Çok rahat geçti. İnşallah seninde öyle olur. Ama kişiye göre değişiyormuş.

Cnm dün bende rahim filmini çektirdim. Hiç hissetmedim desem yeridir. Çok rahat geçti. İnşallah seninde öyle olur. Ama kişiye göre değişiyormuş.
Canim normal muayanede bana spekulum takılmiyor bile ondan korkuyorum . Kim çekiyor rahim filmini .

Bende şaşırıyorum çünkü alanında çok iyi ilgili de habire birşeyler soruyorum hepsinde de cevap veriyorum başkasına gitsem bana bu kadar katlanır mi bilmiyorum eşim bile dalga geçiyor benimle
Cok iyi ve bilgili biri . Ben her doktorun dediğini yapmam önce arastirirım. İstanbuldaki doktorum ve Tayfun bey ne derse ona inanırım .

Back