- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.161
Aynen canim zaten beni çağırır ken gulsah01 diyo benide bir gülme alıyoKadınlar kulübünü mu kasteddi acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim zaten beni çağırır ken gulsah01 diyo benide bir gülme alıyoKadınlar kulübünü mu kasteddi acaba![]()
Bülent beyi sevmiyorum ben artık . Bi arkadaşım tup bebege başladı ilaçları kullanmaya başladı ve sorunlar yaşadı kanaması oldu meğerse kız hamileymis . Doğal olmuş hemde 6 haftalikmış. İlaç kullandigindan dolayi çok stresli bir hamilelik yaşadı hamile oldugunuda Erhan bey soGülşah canım olumsuz düşünme.iyi embriyo olmasa zaten tedaviyi iptal ederler.ben bülent beyde şunu gördüm kesinlikle paraya değer vermiyorlar.bülent bey diyor ki benim için gelen hasta önemli değil o hastaya mutlu bi şekilde güle güle demek önemlidir.yani başkentteki diğer dr larda eminim öyledir....ki tayfun beyde kuzenim tedavi gördü ilk denemesinde gebe.için rahat olsun bebeğine bi problem yoktur.rahat ol sakin ol dinlen ve ananas ye
Bana da kumral ada diyorAynen canim zaten beni çağırır ken gulsah01 diyo benide bir gülme alıyo
İnsallah bizimde olur birgün canım. Bu ay da deneyip olmazsa tup bebek düşünüyorum kismetse.Gülşahcimm transferin hayirli ugurlu olsun insallah. İnanir misin takvimini görünce öle mutlu oldum ki, adinin altinada nasii yakismiş :) bak gör tutunucak bebegin sana.![]()
Hadi insallah. Sende Ya Allah diyip baslarsin, sonrada sira bana gelir :)İnsallah bizimde olur birgün canım. Bu ay da deneyip olmazsa tup bebek düşünüyorum kismetse.
Yok canim hicbirsey hissetmiyorum sadece vücut sıcaklığın arttı insallah tutunuyordurGülşah canım var mı gebelik belirtin
Hadi canim okadar muayene ediyolar görmesi lazım buda büyük risk ya hamileliği devam ediyomuBülent beyi sevmiyorum ben artık . Bi arkadaşım tup bebege başladı ilaçları kullanmaya başladı ve sorunlar yaşadı kanaması oldu meğerse kız hamileymis . Doğal olmuş hemde 6 haftalikmış. İlaç kullandigindan dolayi çok stresli bir hamilelik yaşadı hamile oldugunuda Erhan bey so
Bana da kumral ada diyor![]()
Ayy cok tesekkur ederim bir topik te gördüm totem yapmıştı hamile çıktı kaç kişi hemde bende içimde kalması totem yapayım dedim insallah tutar ya biraz korkuyorum aslında 5.gune giden diğer embriyolar gelisme göstermemis hepsi imha edildi buda öyle olmaz insallah diyorumGülşahcimm transferin hayirli ugurlu olsun insallah. İnanir misin takvimini görünce öle mutlu oldum ki, adinin altinada nasii yakismiş :) bak gör tutunucak bebegin sana.![]()
Doğum yaptı canım Allah a şükür ama çok stres yasadiHadi canim okadar muayene ediyolar görmesi lazım buda büyük risk ya hamileliği devam ediyomu
Sen ona takilma bosver. Zaten embriyoyu secerken oncelik en iyiye verilip onu transfer ediyolar. 1 tane oldu dimi. 2 embriyo degilAyy cok tesekkur ederim bir topik te gördüm totem yapmıştı hamile çıktı kaç kişi hemde bende içimde kalması totem yapayım dedim insallah tutar ya biraz korkuyorum aslında 5.gune giden diğer embriyolar gelisme göstermemis hepsi imha edildi buda öyle olmaz insallah diyorum
1 tane 5.gun embroyosu kondu Ayy insallah tutunur dün biraz huzursuzlandimSen ona takilma bosver. Zaten embriyoyu secerken oncelik en iyiye verilip onu transfer ediyolar. 1 tane oldu dimi. 2 embriyo degil
Neden? Ya tutmazsa diemi? Yoksa baska bsey mi var? Ilkiyse hic olumsuz dusunme. Oldu bil evelallah1 tane 5.gun embroyosu kondu Ayy insallah tutunur dün biraz huzursuzlandim
Ya dün embriyolog aradi diğer 5 tanesinin gelişimi durmuş acaba bunda birsey olur mu buda dururmu diye korktum içime kurt düştüNeden? Ya tutmazsa diemi? Yoksa baska bsey mi var? Ilkiyse hic olumsuz dusunme. Oldu bil evelallah![]()
canım hayırlı olsun epeydir takip edemiyordum. Senin için sevindim. Ama böyle strese girersen bebişin dniyecekki ne kadar stresli bir annem varmış diyecek ürkecek.Bebişinle konuş onu ve kendini sakinleştir.hem şu an karnında Allah ol dediyse zaten 9 ay sonra kucağında olacak sürekli tutunuyormu diye düşünme kötüyü düşünme hayırlısını dile gerisini Allah'abırak.Allah'ın işine karışma .Anın tadını çıkarYa dün embriyolog aradi diğer 5 tanesinin gelişimi durmuş acaba bunda birsey olur mu buda dururmu diye korktum içime kurt düştü
Gülşah olumlu düşün lütfen .herseyin hayirlisi olsun. Hadi inşallah gonlundeki hayirlidir. Doktorumuz aynı seninki olumlu olsun bana da moral olsun insallahYa dün embriyolog aradi diğer 5 tanesinin gelişimi durmuş acaba bunda birsey olur mu buda dururmu diye korktum içime kurt düştü
Insallah olumlu olur canim doktorumuz çok iyi canim elinden gelenin en iyisini yapiyo insallah hersey iyi güzel olacak hakkımızda hayırlısıGülşah olumlu düşün lütfen .herseyin hayirlisi olsun. Hadi inşallah gonlundeki hayirlidir. Doktorumuz aynı seninki olumlu olsun bana da moral olsun insallah
Doğru diyosun canim insallah allah nasip etmiştir bu bebegi bize canim sabirsizlikla bekliyorum 11 nisani
canım hayırlı olsun epeydir takip edemiyordum. Senin için sevindim. Ama böyle strese girersen bebişin dniyecekki ne kadar stresli bir annem varmış diyecek ürkecek.Bebişinle konuş onu ve kendini sakinleştir.hem şu an karnında Allah ol dediyse zaten 9 ay sonra kucağında olacak sürekli tutunuyormu diye düşünme kötüyü düşünme hayırlısını dile gerisini Allah'abırak.Allah'ın işine karışma .Anın tadını çıkar![]()
Evet Tayfun beyin samimiyetine çok güvendim ben de . Ben zaten 3 ay onu bekledim başka doktordan randevu alabilirdim ama almadım. Benim kafama takılan sorular var herzaman ki gibi:) şimdi eşimde morfoloji sorunu var ya baskentin Mikroskopları nasıl acaba yeterince buyutebiliyor mu imsi tekniği uygulanıyor mu? Bi de eşimdeko hep baş morfolojisi o yüzden korkuyorum. Yine kafama birsürü şey taktım gıcık oluyorum kendimeInsallah olumlu olur canim doktorumuz çok iyi canim elinden gelenin en iyisini yapiyo insallah hersey iyi güzel olacak hakkımızda hayırlısı