• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

2016 pgt fiyatlarını bilen var mı ? merkez hangi genetikçi ile çalışıyor ayrıca
Cnm bu konuda hayatgun arkadaşımız yardımcı olabilir belki sana oda başkentte pgt li tedaviye başlayacaktı cnm inss hakkında hayırlısı olsun canım

Insallah tutunur canim bugun mus tutunma günü insallah 9 ay birakmaz beni senin nasıl gidiyo canim
inşallah cnm benimki iyi gidiyo çok şükür bugün doktor kontrolümüz vardı iyi çok şükür bayağı bi bebeğe benzemiş.)) çok mutlu oldum yaa görünce darısı sizlere inşallahhhh

inşallah cnm benimki iyi gidiyo çok şükür bugün doktor kontrolümüz vardı iyi çok şükür bayağı bi bebeğe benzemiş.)) çok mutlu oldum yaa görünce darısı sizlere inşallahhhh
Ayy canim benim bir aya kadar hareketlerini de hissedersin canim insallah hamileliğin coj guzel geçer sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin sen hamileligini hissettin mi canım

Bende şubat sonu oldum haziran dedi Dr ozamanda bayrama denk gelebilir mayısta gitsem olmaz mı sence
Rahmin toparlanmasina göre veriyolar canim bide uzun protokol yada kisa ya görede veriyo ama söyle bisey olmustu ben aralıkta gittiğimde yılbaşına denk geldiği için bir ay sonraya ertelendi daha sulu usg yapmamışti onu ayarlıyorlar ara istersen canim

Ayy canim benim bir aya kadar hareketlerini de hissedersin canim insallah hamileliğin coj guzel geçer sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin sen hamileligini hissettin mi canım
inşallah cnm bazen içime doğuyrdu insanda isteyince sürekli acaba varmı hamilemiim diyede düşünmeden edemiyordum sanki hamileymişim gibi sürekli konuştum o yüzden diyorum sana konuş bebeğinle onu çok sevdiğinizi söyleyin ben hamile olduğumu bilmeden sürekli konuştum bebeğim beni duyuyormuş benim haberim yokmuş:)))

Rahmin toparlanmasina göre veriyolar canim bide uzun protokol yada kisa ya görede veriyo ama söyle bisey olmustu ben aralıkta gittiğimde yılbaşına denk geldiği için bir ay sonraya ertelendi daha sulu usg yapmamışti onu ayarlıyorlar ara istersen canim
Zaten mayısta gidecem inss ozaman belli olur bide uzun protokol yapacam demişti ozaman hayırlısı artık sağol cnm

Rosebady senin neden mayısta başlıyordu tedavi canım.
Gulsahcim ananas yemismiydin trendler günü ve sonrasında .tutunmaya yardimci diyorlar.ben ilk tedavide yemistim.inşallah pazartesi burada kutlamalar yaparız. Mutlu bir topuk oluruz.birinin güzel sonucu herkese mutluluk ve umut veriyor.

Gulsahcim ananas yemismiydin trendler günü ve sonrasında .tutunmaya yardimci diyorlar.ben ilk tedavide yemistim.inşallah pazartesi burada kutlamalar yaparız. Mutlu bir topuk oluruz.birinin güzel sonucu herkese mutluluk ve umut veriyor.
Ben transfer gününden beri yiyorum.canim insallah pozitif olur çok korkuyorum ilki negatifti insallah bu pozitif olur evde herkesi görsen bebek tutundu diyolar habire örgüye başlayalım dediler ya durun diyorum dinletemiyorum

Canim sen bebegin tuttugunu anlamismiydin ya ben bir tuttu bir tutmadi düşünmekten kafayı yiyecegim

Ben transfer gününden beri yiyorum.canim insallah pozitif olur çok korkuyorum ilki negatifti insallah bu pozitif olur evde herkesi görsen bebek tutundu diyolar habire örgüye başlayalım dediler ya durun diyorum dinletemiyorum
Canım bence de tutmuştur inşallah. Bahar ayları başarı oranı daha yükselmiş bir Embriyoloji diyordu.tabiki herkes heyecanlı onlarda bir umutla bekliyorlar.

Canim sen bebegin tuttugunu anlamismiydin ya ben bir tuttu bir tutmadi düşünmekten kafayı yiyecegim
Valla anılacak bir belirti bilemiyorum
O zamanlar zaten ilaçlardan hormonların zaten vücudun alt üst oluyor.herseyi gebeliğe yoruyor insan
Tabi kasiklarimda dolgunluk ve batmaya vardı.
Ben de gerçi kanama felan da olmuştu ben zaten umudumu yitirmiştim.ama rabbim yüzümüzü güldürdü

Bende şubat sonu oldum haziran dedi Dr ozamanda bayrama denk gelebilir mayısta gitsem olmaz mı sence
Canım ben de doğal deneme sürecindeyim. Histereskopi sonrası... Bülent Bey gebe kalmazsan haziranda gel demişti. Ramazan ayı geliyor eşim için zor olur. Ben de Mayıs adetimle tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Back