- Konu Sahibi gulsahhh01
- #3.181
Canim ben başkente yaptirdim ya prosedür öyle canim ikinci denemem ama tek embriyo koydular insallah bu teki tutar canimGülşah canım neden 2 tane transfer edilmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben başkente yaptirdim ya prosedür öyle canim ikinci denemem ama tek embriyo koydular insallah bu teki tutar canimGülşah canım neden 2 tane transfer edilmedi
Canim bunu bizler bilemeyiz ki doktora soracaksin o sana yorumlayacak canim insallah hepimiz hamile kaliriz canim en yakın zamandaEvet Tayfun beyin samimiyetine çok güvendim ben de . Ben zaten 3 ay onu bekledim başka doktordan randevu alabilirdim ama almadım. Benim kafama takılan sorular var herzaman ki gibi:) şimdi eşimde morfoloji sorunu var ya baskentin Mikroskopları nasıl acaba yeterince buyutebiliyor mu imsi tekniği uygulanıyor mu? Bi de eşimdeko hep baş morfolojisi o yüzden korkuyorum. Yine kafama birsürü şey taktım gıcık oluyorum kendime
gulsahcim anne rahmi çok farklı bisey dış ortamla bir olmaz asla hem sana içlerinden en iyisini koymuşlardır lütfen aklındaki negatif düşünceleri çıkar bebisine inan inşallah olacakAyy cok tesekkur ederim bir topik te gördüm totem yapmıştı hamile çıktı kaç kişi hemde bende içimde kalması totem yapayım dedim insallah tutar ya biraz korkuyorum aslında 5.gune giden diğer embriyolar gelisme göstermemis hepsi imha edildi buda öyle olmaz insallah diyorum
Insallah tutunur canim 10 gün geçmek bilmiyor canim cok heyecanliyimHerkese slm iyi haftalar arkadaslarr
gulsahcim anne rahmi çok farklı bisey dış ortamla bir olmaz asla hem sana içlerinden en iyisini koymuşlardır lütfen aklındaki negatif düşünceleri çıkar bebisine inan inşallah olacak
Bilmezmiyim cnm haklisin inss pozitif olacak ben inanıyorumInsallah tutunur canim 10 gün geçmek bilmiyor canim cok heyecanliyim
Gunaydin canim son 7 gün çok heyecanliyim canim insallah hersey yolunda gider ve bebeğim bana tutunur canimgünaydın bayanlar nasılsınız ? gülşah transferin olmuş hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün
Gunaydin canim insallah cok güzel bir haftasonu olurGünaydın kızlar mutlu pazarlar güzel bir gün olsun hepimize
gülşahcığım nasılsın cnm benim bebeği inşallah bu sefer anneciğine tutunacak bırakmıyacak bebeğinle sürekli konuş onu çok sevdiğni söyle sımsıkı tutunsun anneciğine mutlu haberlerini alacağız allahın izniyleGunaydin canim son 7 gün çok heyecanliyim canim insallah hersey yolunda gider ve bebeğim bana tutunur canim
Insallah tutunur canim bugun mus tutunma günü insallah 9 ay birakmaz beni senin nasıl gidiyo canimgülşahcığım nasılsın cnm benim bebeği inşallah bu sefer anneciğine tutunacak bırakmıyacak bebeğinle sürekli konuş onu çok sevdiğni söyle sımsıkı tutunsun anneciğine mutlu haberlerini alacağız allahın izniyle
Gülşahcim bugun agir iş yapma. Ben 3 gunden sonra halı felan supurmustum. Yukseklere tabaklara uzanmistim. Sonra kimyasal gebelik yasayinca acaba ondanmi die hayıflanmiştim. Dinlen uzan, ara arada evde yuruyus yap. Madem bugunmus dikkatli bi gun gecirInsallah tutunur canim bugun mus tutunma günü insallah 9 ay birakmaz beni senin nasıl gidiyo canim
güzel haberler alacaz bu sefer moralini yüksek tut kendini yorma hepimizin umudu olacaksın tatlım dualrım seninleGunaydin canim son 7 gün çok heyecanliyim canim insallah hersey yolunda gider ve bebeğim bana tutunur canim
Annem ve kardeşim sagolsun yanimda lar hiç bişey yaptirmiyolar hep uzaniyorum insallah tutunur ya çok korkuyorumGülşahcim bugun agir iş yapma. Ben 3 gunden sonra halı felan supurmustum. Yukseklere tabaklara uzanmistim. Sonra kimyasal gebelik yasayinca acaba ondanmi die hayıflanmiştim. Dinlen uzan, ara arada evde yuruyus yap. Madem bugunmus dikkatli bi gun gecir
Ayy cok tesekkur ederim canim benim insallah olur bu sefergüzel haberler alacaz bu sefer moralini yüksek tut kendini yorma hepimizin umudu olacaksın tatlım dualrım seninle
amin diyelim :)Ayy cok tesekkur ederim canim benim insallah olur bu sefer
Evet canim perşembe transfer oldu haftaya pazartesi test gunu insallah tutunur yavrum annesine çok teşekkür ederimGunaydinlar.Gülşah tebrik ederim canım. Transferin olmuş .inşallah yakın zamanda güzel müjdeli yazılarını oluruz burada.rabbim rahmindekine can versin.güzel bir ömür versin inşallah .