• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim benim cok tesekkur ederim insallah bu sefer olacak canim insallah senin hamileliğin nasıl gidiyo sürpriz bebek :))
aynen cnm süpriz bebek:)) güzel gidiyor Allaha şükür bir sıkıntımız yok üzmüyor anneciğini ama bazen içime bir korku düşüyor birşey olur mu diye biraz pinpirikliyim galibaa ondan kaynaklanıyor darısı başınıza inşalllahh en kısa zamanda

xenforo-smilies-kk02.png
Insallah canim ya bekliyoruz artık
takvim çok yakıştı:nazar: cnm inss basladigin gibi guzel olsun herşey
xenforo-smilies-kk02.png

Onunla hergun konus ona ihtiyacin oldugunu ve o gelirse daha cok mutlu olacagini anlat .. Ve insallah sana sımsıkı tutunur ve ekledigin takvimi hic kaldirmak zorunda kalmazsin :anneadayı::KK46::nazar:
Insallah canim benim bu kadar emek var insallah devamı gelir canim buarada kayınvalidem çok sevindi kadın bir mutlu oldu anlatamam etrafımda donuyo

Hayırlı olsun gülşahcığım.inşallah pozitif görürsün.kayınvalidenin tutumunada sevindim inşallah her şey gönlünce olur...bi de canım sen lucrin kullandın mı?kullandıktan sonrakaçıncı gün adet olsn?

Hayırlı olsun gülşahcığım.inşallah pozitif görürsün.kayınvalidenin tutumunada sevindim inşallah her şey gönlünce olur...bi de canım sen lucrin kullandın mı?kullandıktan sonrakaçıncı gün adet olsn?
Yok ben gonapeptyl kullandim tam günümde adet oldum canim 8 gün sonra oldum sen basladinmi tedaviye insallah bebeğim tutunur bir yanım bu haberden sonra çok korkuyor

Gülşah canım olumsuz düşünme.iyi embriyo olmasa zaten tedaviyi iptal ederler.ben bülent beyde şunu gördüm kesinlikle paraya değer vermiyorlar.bülent bey diyor ki benim için gelen hasta önemli değil o hastaya mutlu bi şekilde güle güle demek önemlidir.yani başkentteki diğer dr larda eminim öyledir....ki tayfun beyde kuzenim tedavi gördü ilk denemesinde gebe.için rahat olsun bebeğine bi problem yoktur.rahat ol sakin ol dinlen ve ananas ye

Gülşah canım olumsuz düşünme.iyi embriyo olmasa zaten tedaviyi iptal ederler.ben bülent beyde şunu gördüm kesinlikle paraya değer vermiyorlar.bülent bey diyor ki benim için gelen hasta önemli değil o hastaya mutlu bi şekilde güle güle demek önemlidir.yani başkentteki diğer dr larda eminim öyledir....ki tayfun beyde kuzenim tedavi gördü ilk denemesinde gebe.için rahat olsun bebeğine bi problem yoktur.rahat ol sakin ol dinlen ve ananas ye
Bende tayfun beyde onu gördüm adam çok iyi ya gözüm kapalı güvenirim ona dün transferde bana diyoki bu hamile kalmazsa beni rezil eder bende hocam ben öyle bişey yapmam size guveniyorum ben hocam dedim güldü bana

Back