• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar günaydin bugün büyük gün transferim olacak çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim saat 2 de hastanede olun dediler
günaydın kuzzum rabbim yar ve yardımcın olsun hep dualarımdasın inan inşallah herşey güzel olur her namazımın arkasından hepinize dua ediyorum gülşahcığım en çok da aklımda kalan sensin cnm sende dua et cnm bol bol güzel haberlerini bekliyoruz cnm

günaydın kuzzum rabbim yar ve yardımcın olsun hep dualarımdasın inan inşallah herşey güzel olur her namazımın arkasından hepinize dua ediyorum gülşahcığım en çok da aklımda kalan sensin cnm sende dua et cnm bol bol güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Canim benim cok tesekkur ederim insallah bu sefer olacak canim insallah senin hamileliğin nasıl gidiyo sürpriz bebek :))

Kizlar günaydin bugün büyük gün transferim olacak çok heyecanliyim bütün gece uyuyamadim saat 2 de hastanede olun dediler
günaydın cnm çok şükür bugünlere geldin inss bebeğin annesine sımsıkı tutunsun test gününde bize müjdeli haberle gel inşallah

Canim benim insallah ya çok heyecanliyim hemde cok korkuyorum ilki negatif ti ya oyuzden
cnm eskiyi unut her tedavi yeni umut inss bu sefer olacak allahın izniyle sen stres yapma olacak ins

günaydın cnm çok şükür bugünlere geldin inss bebeğin annesine sımsıkı tutunsun test gününde bize müjdeli haberle gel inşallah

cnm eskiyi unut her tedavi yeni umut inss bu sefer olacak allahın izniyle sen stres yapma olacak ins
Insallah canim benim ya saat 2 de hastanede olacağız

Kizlar bebeğimi aldım geldim şu takvimi de ayarlasa çok iyi olacak buarada kalanlar 1 gun daha bekleyecek mis eğer iyi olursa dondurulacak
Cnm hadi hayırlı uğurlu olsun inss annesine sımsıkı tutunsun cnm güzel haberlerini alacağız ben inaniyorum:KK68::KK73:

Back