kızlar merhaba.ben dr.dan geldim ve drum bülent bey herkese onu tavsiye edebilirim.çok güzel motive ediyor.sakinleştirdi beni ve rahatlattı.dr.um eşinin ve senin tahlilleriniz çok güzel.bu durumda sorun erkektedir bence dedi.hamile kalamayan kadın yoktur.hamile bırakamayan erkek vardır dedi.başından geçen bir tecrübeyi anlattı..
dediki kadının biri gelmiş gerçekmiş bu herşeyi aynı senin gibi düzgün eşide orda dedi bende dedimki dedi hanfendi sizde sorun yok beyfendi sorun sizde demiş adamda al bak bakim tahlile demiş sperm tahlil sonuçlarını doktora fırlatmış bozulmuş adam sonra tamam demiş size tüp bebek yapalım kadından 15tane yumurta almışlar erkegin spermiyle döllemeye çalışmışlar birde bakmışlarki yumurtalar döllenmiyor yani sayı ve hareketlilik önemli deil dedi önemli olan seni hamile bırakıp bıramadıgı dedi çok hoşuma gitti moralim yerine geldi bir anda... bakalım tekrar ümitlendimm :)
ben ilk bülent beyle görüşmüştüm. pozitif bir doktor. bana 6 ay bekle aşılama yada takip önermiyorum demişti. bende beklemek istemediğim için tayfun beyden randevu almıştım.
eşinin değerleri nasıl çıktı. sayı morfoloji hareketlilik.
senin AMH ve fsh sonucun kaç çıktı canım.