Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar KANDİLİMİZ mübarak olsun.Yüce rabbim bu güzel günlerin hürmetine emeklerimizi boş çıkartmasın.Yüce Rabbim Vatanına,milletini,ailesine ,yüce rabbine ve ümmetine yakışır sağlıklı evlatlar cümlemize nasip etsin.

Selam kızlar KANDİLİMİZ mübarak olsun.Yüce rabbim bu güzel günlerin hürmetine emeklerimizi boş çıkartmasın.Yüce Rabbim Vatanına,milletini,ailesine ,yüce rabbine ve ümmetine yakışır sağlıklı evlatlar cümlemize nasip etsin.

insaallahcanım.Allah bu güzel ve temiz dilegini kabul etsinn.:Saruboceq:

hepinize hayırlı kandiller. hepimizin inşallah dualrı kabul olur.

insaallah aren canım.bu ay senden ümitliyim.bence sende kendinden ümidi kesme.zaten belirtiler genelde kasıklarda batma şeklinde olurmuş.bende daha hiççççç olmadı ama herkeste olacak diye bişeyde yok.kişiden kişiye hamilelik beirtileri deişiyormuş.sanada az kaldıı hepimiz güzel haberi almak için gün sayıyoruz.erken test yaptırmayacam demiştin.kararlımısın.:teytey:

günaydın bebeğim
güzel dileklerin için sağol canım. erken test yapmayı düşünmüyorum bekleyeceğim 4-5 gün geçsin öyle.
bakalım o kadar beklemeye gerek kalacak mı.benim geçen hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı. tek belirtim adet gecikmesiydi. şimdi böyle karnımda kasıklarımda dolgunluk basınç hissi olunca umutsuzlandım.

günaydın bebeğim
güzel dileklerin için sağol canım. erken test yapmayı düşünmüyorum bekleyeceğim 4-5 gün geçsin öyle.
bakalım o kadar beklemeye gerek kalacak mı.benim geçen hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı. tek belirtim adet gecikmesiydi. şimdi böyle karnımda kasıklarımda dolgunluk basınç hissi olunca umutsuzlandım.

Aren Canım GÜNAYDINLAR.Allahtan ümit kesilmez hamile olduğumu bilmeden önceki dönem benim kasıklarımda farklı ağrı ve başınçlar olmuştu.Adet sancısından çok farklı.İnşallah bebeiş vardır.Dr. tahlil için bir süre verdiyse mutlaka tahlilini yaptır.Kan tahlilinde olumlu cevap alırsan bazı durumlar için ek ilaç yada iğne verebilir.Hatta kalp atışı öncesi sonrası sürekli kullanabileceğin ilaç kullanabilirsin.Daha önceki hamileliğinde sonlandırılmış.Temkinli ol içine süphe düşürmek istemem ama tedbirli olmanı tavsiye ederim.Canım olumlu ve ya olumsuz olması Allahtan.Her iki durum da bizim için hayırlısıymış diye düşün.Allahın izniyle inşallah olacak.Selamlar.

Aren Canım GÜNAYDINLAR.Allahtan ümit kesilmez hamile olduğumu bilmeden önceki dönem benim kasıklarımda farklı ağrı ve başınçlar olmuştu.Adet sancısından çok farklı.İnşallah bebeiş vardır.Dr. tahlil için bir süre verdiyse mutlaka tahlilini yaptır.Kan tahlilinde olumlu cevap alırsan bazı durumlar için ek ilaç yada iğne verebilir.Hatta kalp atışı öncesi sonrası sürekli kullanabileceğin ilaç kullanabilirsin.Daha önceki hamileliğinde sonlandırılmış.Temkinli ol içine süphe düşürmek istemem ama tedbirli olmanı tavsiye ederim.Canım olumlu ve ya olumsuz olması Allahtan.Her iki durum da bizim için hayırlısıymış diye düşün.Allahın izniyle inşallah olacak.Selamlar.

öyle tabii hayırlısı canım.

günaydın bebeğim

hayatım okadar :lepi::lepi:olur.o aşıladan kaynaklanıyor.ilk gebeligin kendiliginden oldugu için şişlik hissetmedin.ilaçların ve aşılamnın etkisidir.bunu birçok aşılama yapandan duydum ben.ümidini hiç kesme canım.insaallah mutlu sona ulaşırsın.

ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.

ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.

canım benim akıntım her zaman reglime birkaçgün kala oluyor. onun için hamilelik belirtisi olarak akıntı bir farklılık değil benim için. buradan güzeel ahber vermeyi isterdim ama sanırsam veremeyeceğim. regl belirtilerim başladı. derler ya hamlelik belirtisi ile adet belirtileri aynı ama ben bilirim ve ne zaman böyle hissetsem adet oluyorum.
umarım sizin aşılamalarınız pozitif olur.

areeennnnnn hayırrr evden uzaklaş ve başka bişeyler oyalan zorla düşüne düşüne adet olacan.kafandan çıkar bence sen adet olmayacaksınnn.bebeginn seninle ben inanıyorummm.

canım sağol güzel dileklerin için de ama ben kendimi biliyorum. reglim geldi gelecek malesef.

:( çokkk üzzüülldümmyaaaaa.bu topiige artık senin gibiii hasrett doluu bir anne yakışırr..dilerimm bu ay hislerinde yanılmışsındır.buna inanmak istiyorum.

:gitme: çokkk üzülldüm arenn canımm.Allahım en kısa sürede bebişini versin sana.

Back
X