Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar KANDİLİMİZ mübarak olsun.Yüce rabbim bu güzel günlerin hürmetine emeklerimizi boş çıkartmasın.Yüce Rabbim Vatanına,milletini,ailesine ,yüce rabbine ve ümmetine yakışır sağlıklı evlatlar cümlemize nasip etsin.
hepinize hayırlı kandiller. hepimizin inşallah dualrı kabul olur.
günaydın bebeğim
güzel dileklerin için sağol canım. erken test yapmayı düşünmüyorum bekleyeceğim 4-5 gün geçsin öyle.
bakalım o kadar beklemeye gerek kalacak mı.benim geçen hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı. tek belirtim adet gecikmesiydi. şimdi böyle karnımda kasıklarımda dolgunluk basınç hissi olunca umutsuzlandım.
Aren Canım GÜNAYDINLAR.Allahtan ümit kesilmez hamile olduğumu bilmeden önceki dönem benim kasıklarımda farklı ağrı ve başınçlar olmuştu.Adet sancısından çok farklı.İnşallah bebeiş vardır.Dr. tahlil için bir süre verdiyse mutlaka tahlilini yaptır.Kan tahlilinde olumlu cevap alırsan bazı durumlar için ek ilaç yada iğne verebilir.Hatta kalp atışı öncesi sonrası sürekli kullanabileceğin ilaç kullanabilirsin.Daha önceki hamileliğinde sonlandırılmış.Temkinli ol içine süphe düşürmek istemem ama tedbirli olmanı tavsiye ederim.Canım olumlu ve ya olumsuz olması Allahtan.Her iki durum da bizim için hayırlısıymış diye düşün.Allahın izniyle inşallah olacak.Selamlar.
günaydın bebeğim
güzel dileklerin için sağol canım. erken test yapmayı düşünmüyorum bekleyeceğim 4-5 gün geçsin öyle.
bakalım o kadar beklemeye gerek kalacak mı.benim geçen hamileliğimde hiçbir belirtim olmamıştı. tek belirtim adet gecikmesiydi. şimdi böyle karnımda kasıklarımda dolgunluk basınç hissi olunca umutsuzlandım.
ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.
:gitme: çokkk üzülldüm arenn canımm.Allahım en kısa sürede bebişini versin sana.
Aren canım hayırlısı inşallah olacak .Her zaman pozitif ol:))