Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba.ben dr.dan geldim ve drum bülent bey herkese onu tavsiye edebilirim.çok güzel motive ediyor.sakinleştirdi beni ve rahatlattı.dr.um eşinin ve senin tahlilleriniz çok güzel.bu durumda sorun erkektedir bence dedi.hamile kalamayan kadın yoktur.hamile bırakamayan erkek vardır dedi.başından geçen bir tecrübeyi anlattı..
dediki kadının biri gelmiş gerçekmiş bu herşeyi aynı senin gibi düzgün eşide orda dedi bende dedimki dedi hanfendi sizde sorun yok beyfendi sorun sizde demiş adamda al bak bakim tahlile demiş sperm tahlil sonuçlarını doktora fırlatmış bozulmuş adam sonra tamam demiş size tüp bebek yapalım kadından 15tane yumurta almışlar erkegin spermiyle döllemeye çalışmışlar birde bakmışlarki yumurtalar döllenmiyor yani sayı ve hareketlilik önemli deil dedi önemli olan seni hamile bırakıp bıramadıgı dedi çok hoşuma gitti moralim yerine geldi bir anda... bakalım tekrar ümitlendimm :)

ben ilk bülent beyle görüşmüştüm. pozitif bir doktor. bana 6 ay bekle aşılama yada takip önermiyorum demişti. bende beklemek istemediğim için tayfun beyden randevu almıştım.
eşinin değerleri nasıl çıktı. sayı morfoloji hareketlilik.
senin AMH ve fsh sonucun kaç çıktı canım.

nasıl kahverengi leke. adet öncesi falan mı. yoksa adetin sadece kahverengi leke şeklinde mi oldu. Balcalının hocalarıda iyi aslında. her doktorun uzmanlık alanalrı farklı, kadın doğumcular ama belli alanda ihtisaslaşmışlar. levent toksözde iyi bir doktor ama onun asıl alanı jinekolojik onkoloji yani infertilite değil. balcalıda prof.yılmaz atay var.i.ferhat ürünsak infertilite doktoru. cüneyt evrüke de periantolog ama o da bu konuda iyi.
bana başkentte tayfun beyde, bülent beyde, ve aynı şekilde şu an gittiğim özel adana tüp bebekte hamdi karanfilde beklememi söyledi. aşılama bile yapmıyorlardı ben ısrarla istedim. gerçi 1,5 senedir bekliyorum ama olan birşey yok. üstüne 1 negatif aşılamam var. bu sene sonuna kadar bekleyeceğim. zaten şimdiden ankarada merkez araştırmaya başladım.

Canım levent bey gerçekten ii ama biraz ağırdan aldı.Kürtajımı üniversaldeki doktorum muzaffer şengül yapmıştı.Kürtajımdan yaklaşık 8 ay sonra bebek düşündüm sancılarım vardı.Cüneyte özele gittik basit kist için bizi çok korkuttu marker istedi ertesi gün çatlamamış içi sıvı olan kist dedi.Muayenede çatlamamış yumurtayı dr. olan anlamazmı ?;6 ay sonra gel dedi bu sefer sancılarım tekrar arttı adetim kahverengi leke gelince aradım kurban bayramı arefesi günüydü gece bile muayeneye gelirim dedeim ama dolu olduğu için sekreteri kabul etmedi bizde levent beyi aile dostları aracılığıyla bulduk.Sağolsun rahim filmine kadar tüm detayları istedi rahimde yapışma olduğu çıktı vs.tekrar başkentteyim.Allahtan hepimiz için hayırlısı olsun.Sende ve eşinde problem yoksa neden zamana bırakmıyorsun.Stresten uzak dur.

Canım levent bey gerçekten ii ama biraz ağırdan aldı.Kürtajımı üniversaldeki doktorum muzaffer şengül yapmıştı.Kürtajımdan yaklaşık 8 ay sonra bebek düşündüm sancılarım vardı.Cüneyte özele gittik basit kist için bizi çok korkuttu marker istedi ertesi gün çatlamamış içi sıvı olan kist dedi.Muayenede çatlamamış yumurtayı dr. olan anlamazmı ?;6 ay sonra gel dedi bu sefer sancılarım tekrar arttı adetim kahverengi leke gelince aradım kurban bayramı arefesi günüydü gece bile muayeneye gelirim dedeim ama dolu olduğu için sekreteri kabul etmedi bizde levent beyi aile dostları aracılığıyla bulduk.Sağolsun rahim filmine kadar tüm detayları istedi rahimde yapışma olduğu çıktı vs.tekrar başkentteyim.Allahtan hepimiz için hayırlısı olsun.Sende ve eşinde problem yoksa neden zamana bırakmıyorsun.Stresten uzak dur.

bilmiyorum sabırsızım.

Son düzenleme:
canım benim geçen sene adanaya atamam çıktı. tayinim olana kadar buradayım. o zaman hamileydim fakat 4 aaylıkken gebeliğim sonlandırıldı. eşim evim ankarada burada annemlerde kalıyorum. bu nedenle eşimle denk gelme sorunumuz var. her ne kadar yumurtlama günlerini denk getirmeye çalışıp ankaraya gitsemde 2 günlüğüne gidebiliyorum. o da yumurtlama günü haftasonuna denk gelecekte falan yani biraz işimiz zor. tayinimede hemen hemen 1 sene var. o nedenle doğal haline bırakamıyorum.
benim kardeşim balcalıda kadın doğumda asistandı uzmanlığını yeni aldı. bende önce cüneyt evrükeye gittim tavsiye ile ama 2 defa gittim 3.cüde gitmedim. biraz ilgisiz geldi. özel muayeneye gidiyorsun gerekli ilgiyi göremiyorsun. sonra başkente gittim. orada dr lardan memnundum ama muayene sisteminden huzursuz oldum. şimdi özel adana tüp bebekte hamdi karanfile gidiyorum.

Kısmet o zaman aşılama tutar inşallah, tutmazsada tüp denersin .hayırlısı olsun

bende vrım kızlar bende başkente gidiyorum.kızlar merhaba bende dün başkentteydim bülent bey.ben maraşta görev yapıyorum burda bu topikte fatma erdembul arkadşım var hehalde oda maraşta çalışıyor.dün zar zor rndevu aldım.aslında önce seminere katlmak gerekiyordedi ama ben uzakta geldim diyince verdi.bülent bey gördüğüm kadarıyla iyi biri.dün test yapıldı.şeker yüklemesi yapıldı.birde bir tahlil sonucu var o 1 ay sonraymış.ne tahlili o sizede yapıldımı acaba.perşembe eşimede randevu aldım ve normalde bülent bey bakmıyorum ben perşembe dedi ama sizin için gelecem dedi.perşembe görüşmeye gideceğim işte.sulu ultrasyon yapılacakmış.onuniçin aç gitmek mi gerekiyor acaba.nasıl bişi.birde bn daha önce klomen kullandığım için 5 ay aşılama yapılcak ama bu ay olmaz tatile gidiyorum ben .birde zaten bülent bey tatile çıkacam dedi 2 hafta.ağustosta yaptırmak istiyorum ben hem doktorlarda olur hemde tatil yapmak iyi gelecek.1 yıldır maraştaki salak bir doktor oyaladı.bülent beye giden arkadaş sen memnunmusun.belki bir gün karşılaşırız orda .beni bilgilendirsen sevinirim .

bende vrım kızlar bende başkente gidiyorum.kızlar merhaba bende dün başkentteydim bülent bey.ben maraşta görev yapıyorum burda bu topikte fatma erdembul arkadşım var hehalde oda maraşta çalışıyor.dün zar zor rndevu aldım.aslında önce seminere katlmak gerekiyordedi ama ben uzakta geldim diyince verdi.bülent bey gördüğüm kadarıyla iyi biri.dün test yapıldı.şeker yüklemesi yapıldı.birde bir tahlil sonucu var o 1 ay sonraymış.ne tahlili o sizede yapıldımı acaba.perşembe eşimede randevu aldım ve normalde bülent bey bakmıyorum ben perşembe dedi ama sizin için gelecem dedi.perşembe görüşmeye gideceğim işte.sulu ultrasyon yapılacakmış.onuniçin aç gitmek mi gerekiyor acaba.nasıl bişi.birde bn daha önce klomen kullandığım için 5 ay aşılama yapılcak ama bu ay olmaz tatile gidiyorum ben .birde zaten bülent bey tatile çıkacam dedi 2 hafta.ağustosta yaptırmak istiyorum ben hem doktorlarda olur hemde tatil yapmak iyi gelecek.1 yıldır maraştaki salak bir doktor oyaladı.bülent beye giden arkadaş sen memnunmusun.belki bir gün karşılaşırız orda .beni bilgilendirsen sevinirim .

hoşgeldin canım.başkentin tüp bebek bölümü dezenfekte edileceği için ağustos ayında kapalıymış.
ama aşılama falanda yapmazlar sanırım...

aren inan dr. rakamsal bişey söylemedi.genel konuştu.ben morfolojiyede inanmıyorum dedi sordum.morjolojisi 4 ün üzerinde olanlada aşılama sonucu % 12 dedi %4 ün altında olanlarda 9 dedi.arada hiç fark yok dedi.sadece rezervin iyi zaten senin yaşında birinin hamile kalamama sorunu olamaz dedi eger bir ameliyat geçirmediysen (ki geçirmedim) tüplerinde tıkalı deildir dedi.yurt dışında cinsel ilişki oranı 12 yaş dedi.sizin yaşınıza gelinceye kadar 100lerce belkide 1000 lerce erkekle ilişkiye giriyorlar ve bunun sonucunda enfeksiyon oluyor.ve böyle bir durumda tüpler tıkalı olabilir enfeksiyondan dedi.türkiye ki kadınlarımız eşlerinde ilk defa tadıyor cinselligi dedi böyle bir duurum olmaz dedi.
işte adet günümü bekliyoruz kızlar bu ay erken olacakmışım gibi bir his var içimde gögüslerim şimdiden şişti ve agrıyor.herşeyin hayırlısı.Allah layık görüpte verir insaallah.aren bu arada sen naptın cnm kan testi yaptırdınmı :)) durumlar nedir.

aren inan dr. rakamsal bişey söylemedi.genel konuştu.ben morfolojiyede inanmıyorum dedi sordum.morjolojisi 4 ün üzerinde olanlada aşılama sonucu % 12 dedi %4 ün altında olanlarda 9 dedi.arada hiç fark yok dedi.sadece rezervin iyi zaten senin yaşında birinin hamile kalamama sorunu olamaz dedi eger bir ameliyat geçirmediysen (ki geçirmedim) tüplerinde tıkalı deildir dedi.yurt dışında cinsel ilişki oranı 12 yaş dedi.sizin yaşınıza gelinceye kadar 100lerce belkide 1000 lerce erkekle ilişkiye giriyorlar ve bunun sonucunda enfeksiyon oluyor.ve böyle bir durumda tüpler tıkalı olabilir enfeksiyondan dedi.türkiye ki kadınlarımız eşlerinde ilk defa tadıyor cinselligi dedi böyle bir duurum olmaz dedi.
işte adet günümü bekliyoruz kızlar bu ay erken olacakmışım gibi bir his var içimde gögüslerim şimdiden şişti ve agrıyor.herşeyin hayırlısı.Allah layık görüpte verir insaallah.aren bu arada sen naptın cnm kan testi yaptırdınmı :)) durumlar nedir.

sen o zaman rahim filmide çektirmeyeceksin öyle mi. canım benim normal adet günüm temmuz 13, ama bu sefer test yaptırmayı düşünmüyorum. çok da umudum yok zaten. kasıkalrım karnımda dolgunluk basınç hissi var adet olmama yakın böyle olur. bekleyeceğim.

minik kedicik nerden biliyosun tüp bebek merkezinde dezenfekte var diye kim söyledi sana ya üzüldüm bak şimdi.çünkü eylül ayı zor olur benim için maraşa gitcem ve gelmem zor olur.tam dedimki adam akıllı bir merkez buldum oda gitti yaa.peki temmuzun sonuda olupta ağustosta transfer falan olanlar ne yapacak bence bir çözüm bulurlar.bu haberi duyan varmı başka off ya nedir bu çektiğim benim allahım hepimize sabır ver yarabbim .aren sen ne tedavisi görüyorsun canım klomen mi aşılama mı.yaptıran arkadaşlar bir anlatsa süreci hastane hakkında doktor hakkında bilgi verse keşke

minik kedicik nerden biliyosun tüp bebek merkezinde dezenfekte var diye kim söyledi sana ya üzüldüm bak şimdi.çünkü eylül ayı zor olur benim için maraşa gitcem ve gelmem zor olur.tam dedimki adam akıllı bir merkez buldum oda gitti yaa.peki temmuzun sonuda olupta ağustosta transfer falan olanlar ne yapacak bence bir çözüm bulurlar.bu haberi duyan varmı başka off ya nedir bu çektiğim benim allahım hepimize sabır ver yarabbim .aren sen ne tedavisi görüyorsun canım klomen mi aşılama mı.yaptıran arkadaşlar bir anlatsa süreci hastane hakkında doktor hakkında bilgi verse keşke

doktor odasındaki hemşireler söyledi.
valla transfer yapılacaklar nolcak okadar bilemem canım.ama bende üzüldüm ne güzel başlamıştık tedaviye...
bugün gittim hastaneye.daha evvel pişmanlıklarım başlamıştı ama bu gün tam netleşti kafamda.okadar pişman oldum ki başkente başladığıma.
muayene sistemleri okadar kötü ki anlatamam.
ultrasyona 3 kişi birden çağırıyorlar.ben yatarken başkası görüyor tabi bende başkalarını .hadi onu geçtim.
gidenler bilirler dr odası ana baba günü.yahu ne bu kalabalık.
saydım tam 21 kişiydik odada .o bişey soruyor diğeri bişey.herkes yazılacak reçetesini bekliyor.
sağlık ocağında bile dr tek ilgileniyor ya.bura nasıl biryer çözemedim....
birde 45 günde 1 ödeme yapılacaktı.20 güne düşmüş.

çalışma sistemlerini hiç beğenmiyorum ama bugün gittiğimde birsürü hamile bayan vardı ...
hep burda kalmışlar...
darısı bize artık

bugün gittim klomenle başladık
yumurtlama takibi yapılacakmış bakalım hayırlısı.
bende yumurtlama sorunu varmış aren.yumurtlama büyük bir sorun mu sence.
çok korkuyorum ben ya

canım korkma halledilmeyecek birşey değil. en azından sorununun ne olduğu belli ve ona göre uygulanacak tedavi yöntemi var. emin ol sorun belliyse başarı daha iyi oluyor. bak bize sorun yok deniyor aşılamayıda ben zorla istedim 1,5 sene oldu ne doğal yoldan ne aşılama ile sonuç alamadık. mutlaka birşey vardır ama görünürde herşey normal gibi bazen nedeni bulunamayan şeylerde oluyor bizim gibi. sen o yönden rahat ol nedeni belli. takip decekler klomene cevap veriyorsan klomenle devam ederler. olmazsa diğer tedaviyi iğne ile yapıyorlar.

canımm hadi insaallah bu defa olacak.ben oruç tutuyorum Allah rızası için evlat sahibi olailmek için geçen ay adet olmadan başlamıştım yarım kaldı.buay 3 gün daha tutacam 1hafta tutacam toplamda.orucunu açarken.mübarek 3 isim(ya musavvir,yabari,yahalık''21 kere'') söylenip ve niyetinide söyleyim öyle orucunu açıyorsun.Allah insaallah bu mübarek zatlar hürmetine bizi evladımıza kavuşturur.

Selem canım 6 aydır bende başkentteyim.1ay sonraki tahlil sonucu nedir bilmiyorum.Ama sulu ulturasyonumu bülent bey yapmıştı kolay ve ağrısız vajinadan rahime sıvı enjekte ediyorlar.Benim dr Esra ile Tayfun Beydi .Tayfun bey ayrılmış.Esra Hanım ile devam etmeyi düşünüyorum.Hayırlısı Ayrıca Kahramanmaraş ilk görev yerim.10 yıl kaldım.Tedavin hayırlara vesile olsun uzun ve sabır isteyen sürectesin pes etme .Allahın izni ile olacak.

canımm hadi insaallah bu defa olacak.ben oruç tutuyorum Allah rızası için evlat sahibi olailmek için geçen ay adet olmadan başlamıştım yarım kaldı.buay 3 gün daha tutacam 1hafta tutacam toplamda.orucunu açarken.mübarek 3 isim(ya musavvir,yabari,yahalık''21 kere'') söylenip ve niyetinide söyleyim öyle orucunu açıyorsun.Allah insaallah bu mübarek zatlar hürmetine bizi evladımıza kavuşturur.

Amin canım .

sağol kademi beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.arkadaşın biri kalabalık diye şikayet etmişti ya acaba normal doktorlar mı öyle ben bülent beyde kalabalık görmedim.girişte 68 tl aldılar faturaya baktım yar doç ücreti.yaa ağustosta olmayacak olması beni üzdü.herşeyin hayırlısı diyorum artık yılmak yok mücadeleye devam.allahım yüce rabbim bu yolaa baş koyan herkese önce sabır sonra para versin diyorum.çünkü o kadar mücadele ediyoruz ki yıpranıyoruz artık.her seferinde doktora gittiğimde ağlayasım geliyor gözlerim doluyor hep niye bilmem.psikolojim bozuluyor .tek başıma kaçıp uzaklaşmak istiyorum hep.off of .allahım sabır versin dayanma gücü versin bize

Back
X