Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım. sen neyaptın ne aşamadasın.

Canım ben dhea ve antioksidan kullanıyorum şu an adetliyim .Bir sonraki adetimde başkente gideceğim inşallahın Allahın izniyle olumluk olursa tüpe başlıyacağız.Kendine ii bak moralini bozma .Yeri ve zamanı gelince inşallah olanacak.

Selam Minikkedicik sen Antalya da hanği hastane ve dr ile tedavine devam ediyorsun.Ben 3 gün sonra tatil için Antalya da birkaç gün olacagım ,belki dr.nin muayenesine uğrayıp onunda fikrini alabiliriz?Selamlar.

aren bi gün mutlaka olacak eminim ben buna
ama bu sefer de değilmiş demekki...
hayırlısı olsun canım benim

Canım ben dhea ve antioksidan kullanıyorum şu an adetliyim .Bir sonraki adetimde başkente gideceğim inşallahın Allahın izniyle olumluk olursa tüpe başlıyacağız.Kendine ii bak moralini bozma .Yeri ve zamanı gelince inşallah olanacak.

tşk. kızlar. beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. elimden geleni yapıyorum. yine dr a gideceğim perşembeye ama birşey yapmayı düşünmüyorum öylesine kontrole bir süreliğine eylül ekime kadar bırakacağım. böyle daha çok umutlanıyorum olmayınca da daha kötü oluyorum.
dhea yı sana dr vermişti dimi. bende bir ara kullanmayı düündüm ama sonra kafama göre kullanmayım dedim. antioksidan olarak ne kullanıyorsun.

kızzlarr kırmızılarrr geldi.isyanetmemek için kendimi zor tutuyorum.Allah ım ben bu kaderi hakedecek
ne yaptım .3yıl boyunca hergün dua etmekten sana yalvarmaktan başka....

kızzlarr kırmızılarrr geldi.isyanetmemek için kendimi zor tutuyorum.Allah ım ben bu kaderi hakedecek
ne yaptım .3yıl boyunca hergün dua etmekten sana yalvarmaktan başka....

canım hayırlısı olsun. zaten bu ay tedaviye başlayacaktın. zamanı gelince inşallah olacak. bak dr sana herşey gayet iyi görünüyor sorun yok demiş. rahat ol stres yapmamaya çalış.

ah arencim ah.
nur topu gibi 3-4 tane kistim oluşmuş.klomene fazla tepki göstermişim.
dozunu ayarlayamamışız dedi esra hanım.
nolacak bilmiyorum bu kistler.
üstelik çok büyükmüş dikkat et patlarsa ameliyatlık olursun dedi.
bu ay da boşa geçti anlıcağın.üstelik dert üstüne dert eklendi.
sen naptın.reglini mi bekliyosun.aynı merkezde devam edeceksin değilmi.
kızlar varmı aranızda klomenden sonra kisti oluşan.

ah arencim ah.
nur topu gibi 3-4 tane kistim oluşmuş.klomene fazla tepki göstermişim.
dozunu ayarlayamamışız dedi esra hanım.
nolacak bilmiyorum bu kistler.
üstelik çok büyükmüş dikkat et patlarsa ameliyatlık olursun dedi.
bu ay da boşa geçti anlıcağın.üstelik dert üstüne dert eklendi.
sen naptın.reglini mi bekliyosun.aynı merkezde devam edeceksin değilmi.
kızlar varmı aranızda klomenden sonra kisti oluşan.

canım geçmiş olsun. esra hanım ne dedi bu duruma. bunu önlemi yokmuymuş sen neye dikkat edeceksinki anlamadım. bende de geçen ay fazla yumurta oluşmuştu kasık karın ağrımda avrdı kistten korktum ama neyseki kontrole gittim birşey kalmamış.
bundan sonra ne düşünüyorlar birşey dedi mi.

hadi arencim bu ay herhangi bir tedavi uygulayacaklarmı sana ne yapacaksın dr.ne dedi neye karar verdiniz.

canım geçmiş olsun. esra hanım ne dedi bu duruma. bunu önlemi yokmuymuş sen neye dikkat edeceksinki anlamadım. bende de geçen ay fazla yumurta oluşmuştu kasık karın ağrımda avrdı kistten korktum ama neyseki kontrole gittim birşey kalmamış.
bundan sonra ne düşünüyorlar birşey dedi mi.

teşekkür ederim canım.
esra hanım klomene başlanılan ilk ayda kist oluşması normal dedi.
yalnız tayfun bey bana günde 2 tane dedi.esra hanımsa keşke tek dozla başlasaydık dedi.
günde 2 klomen fazla gelmiş bana.
ama kistler için şu anda hiçbişey yapamam dedi.doğum kontrol hapı verebilirim ama o da adetliyken içilir dedi .bekliyorum bakalım umarım patlama falan olmaz.
şöyle dikkat ediyorum fazla ağır kaldırma dedi kist fazla basınç alırsa patlarmış.
artık edet oldummu tekrar gidecem ne uygulayacaklar bakalım bu sefer.
nezaman kontrole gittin peki sen kistinin olmadığını anladın.adetliyken miydi.

ben aynı merkeze devam edeceğim. sürekli dr değiştiryorum bu sefer sabit kalayım diyorum. burasıda sgk ile anlaşması yok diye herşeye para veriyorsun. sonu olumlu olsunda neyapalım artık. benimde aksilik dr um izindeymiş. oranın 2 dr u var dieğrine gitmek zorunda kaldım. gerçi bu adamda iyi balcalının hocası prof ama yine dr değiştirmiş oldum isteğim dışında.

tek hatamız sürekli doktor değiştirmek zaten...
sürekli aynı doktora devem etsek belki daha emin adımlarla ilerleyecez.
bende pek memnun değilim başkentten.sistemleri sinir ediyor beni.
her 20 günde bir 68 lira veriyorum .hiç problem değil ama o sisteme bu para çok geliyor bana.
tüp bebekmerkezine gitsem benle paşalar gibi ilgilenirler acaba değiştirsemmi diye düşündü bir ara.ama allahım verecek olduktan sonra hr türlü verir.doktor sadece bir vesile aslında.
nekadar muayene ücreti ödüyosun.kaç günde bir ödeniyor.
birde doktorların ilgisinden memnunmusun canım

tek hatamız sürekli doktor değiştirmek zaten...
sürekli aynı doktora devem etsek belki daha emin adımlarla ilerleyecez.
bende pek memnun değilim başkentten.sistemleri sinir ediyor beni.
her 20 günde bir 68 lira veriyorum .hiç problem değil ama o sisteme bu para çok geliyor bana.
tüp bebekmerkezine gitsem benle paşalar gibi ilgilenirler acaba değiştirsemmi diye düşündü bir ara.ama allahım verecek olduktan sonra hr türlü verir.doktor sadece bir vesile aslında.
nekadar muayene ücreti ödüyosun.kaç günde bir ödeniyor.
birde doktorların ilgisinden memnunmusun canım

dr um izinde olduğu için görüşemedim. geçen ay benim yumurtam çok olmuştu ağrımda olmuştu acaba kistmi oldu diye düşünmüştüm neyseki birşey yokmuş. sana klomenle birlikte çatlama iğnesi verseymiş belki yumurtaların çatlardı.

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar.insaallah hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız.

teşekkür ederim canım.
esra hanım klomene başlanılan ilk ayda kist oluşması normal dedi.
yalnız tayfun bey bana günde 2 tane dedi.esra hanımsa keşke tek dozla başlasaydık dedi.
günde 2 klomen fazla gelmiş bana.
ama kistler için şu anda hiçbişey yapamam dedi.doğum kontrol hapı verebilirim ama o da adetliyken içilir dedi .bekliyorum bakalım umarım patlama falan olmaz.
şöyle dikkat ediyorum fazla ağır kaldırma dedi kist fazla basınç alırsa patlarmış.
artık edet oldummu tekrar gidecem ne uygulayacaklar bakalım bu sefer.
nezaman kontrole gittin peki sen kistinin olmadığını anladın.adetliyken miydi.

evet canım adetimin 3.günü gittim. çatlama iğnesisiz klomen kullandırmışlar kist olması normal.
olmazsa soğna kürü falan yap kistlere iyi geliyor derler ya.

evet canım adetimin 3.günü gittim. çatlama iğnesisiz klomen kullandırmışlar kist olması normal.
olmazsa soğna kürü falan yap kistlere iyi geliyor derler ya.

ben başıma geleceği biliyorum çünkü her ay yumurtam çatlamaz kist olur.
tayfun bey çatlatma iğnesine gerek yok demişti bende üstelemedi.
ama bu ay çatlatma iğnesi isticem .
soğan kürünü, incir kürünü hep denedim ama bıktım usandım artık hiçbişey denemicem
valla nedir bu çilemiz bizim ya

ben başıma geleceği biliyorum çünkü her ay yumurtam çatlamaz kist olur.
tayfun bey çatlatma iğnesine gerek yok demişti bende üstelemedi.
ama bu ay çatlatma iğnesi isticem .
soğan kürünü, incir kürünü hep denedim ama bıktım usandım artık hiçbişey denemicem
valla nedir bu çilemiz bizim ya

insan yoruluyor artık değil mi. neyapacağını şaşırıyor. çaresizlik kötü.
birşeyler yapıyoruz umutlanıyoruz ama sonuç olmayınca olacağı inancımız gidiyor.
geçen yabancı bir sitede okudum böyle olumsuzluk yaşayanların nasıl bir psikolojide oldukları yazıyordu aynen benim hissettiklerim. dedim demekki başka ülkelerdede olsun çevremizdede olsun benzer durumda olupta benim hissettiklerimi hisseden çok insan var.
umarım biran önce kistlerinden kurtulursun. inşallah bu stresten hepimzi kurtuluruz.

insan yoruluyor artık değil mi. neyapacağını şaşırıyor. çaresizlik kötü.
birşeyler yapıyoruz umutlanıyoruz ama sonuç olmayınca olacağı inancımız gidiyor.
geçen yabancı bir sitede okudum böyle olumsuzluk yaşayanların nasıl bir psikolojide oldukları yazıyordu aynen benim hissettiklerim. dedim demekki başka ülkelerdede olsun çevremizdede olsun benzer durumda olupta benim hissettiklerimi hisseden çok insan var.
umarım biran önce kistlerinden kurtulursun. inşallah bu stresten hepimzi kurtuluruz.

yoruldum artık hemde çok.her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan ve emeğimin karşılığını alamamaktan yoruldum.kendimi çok çaresiz hissettiğim günler oldu ama
neyaparsak yapalım istersen dünyaca ünlü doktora git allahın vereceği yoksa ol ma ya cak.hep kendimi bununla avutuyorum.rahatlamaya çalışıyorum.
herşey olacağına varacak ban naparsam yapim ...

bizim yaşadıklarımız hep aynı şeyler.hislerimizde aynı oluyor.umarım bu yazdıklarımızı bi gün gülümseyerek okuruz canım benim.

yoruldum artık hemde çok.her ay umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan ve emeğimin karşılığını alamamaktan yoruldum.kendimi çok çaresiz hissettiğim günler oldu ama
neyaparsak yapalım istersen dünyaca ünlü doktora git allahın vereceği yoksa ol ma ya cak.hep kendimi bununla avutuyorum.rahatlamaya çalışıyorum.
herşey olacağına varacak ban naparsam yapim ...

bizim yaşadıklarımız hep aynı şeyler.hislerimizde aynı oluyor.umarım bu yazdıklarımızı bi gün gülümseyerek okuruz canım benim.

inşallah canım.

Son düzenleme:
Back
X