Adana da Diş Hekimiyim.. Sorunlarınız da yanınızdayım

mrb benim ön dişlerimde çürükler var doktorum dolgu yaptı ama dolgular sürekli düşüyor..3. kez yaptı ve 3.sü de düştü artık çok sıkıldım..bunun başka yolu yokmu..yeni çıkan bir şey varmış dişleri kesmeden şapka gibi yapıştırılıyormuş sanırım ve kalıp gibi değilde her diş için için ayrı oluyormuşbu dişler..yaptırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda..bilgilendirirseniz sevinirim..

merhaba benim problemim diş doktoruna gitmekten çok korkuyorum aslında dişlerimde çok ciddi bir problem yok diye tahmin ediyorum ama son zamanlarda sanki biraz hassaslaştı ve ufak tefek dolgu yapılması gereken yerler var gibime geliyor, acaba dişçiye gittiğimde bu korkuyu azaltmam için bana sakinleştirici yada benzer yöntemler uygulanabilir mi? açıkçası hiçbir doktordan korkmuyorum ama dişçiye gidemiyorum, korkumu yenmek için bir arkadaşım dolgu yaptırmaya gittiğinde onunla birlikte gittim ama psikolojik olarak muaynehanede bir dişim felaket ağrımaya başladı ve dolgu yapımı sırasında çıkan ses beni çok geriyor... lütfen beni bilgilendirin acaba hastayı rahatlatmak amaçlı kullanılan yöntemler var mı yada gitmeden önce sakinleşmek amaçlı alabileceğim bir ilaç varmı?

mrblar doktorum. öncelikle böyle bir topic açıp yardımcı olduğunuz için teiekkür ederim. Ben sol alt çeneme 4 ay önce köprü yaptımıştım, sanırım yüksek oldu ve üstünden epey bi alındı. Sonra bir tanesinin sinirini aldılar, ama ağrı hiç geçmemişti, film çekildiğinde içine konan dolgunun biraz fazla olduğu bu yüzden de temasta çene kemiğine baskı olduğu ve ağrıya sebep olduğu söylendi ve dolgu kısaltıldı. Ancak buna rağmen sözde siniri alınan dişimde ve diğer dişte yine ağrı var ve sıcak hassasiyeti var. Bana bir yol gösterir misiniz? Acaba üstten çok alındığı için mi hassasiyet oluştu? Ayrıca siniri alınan dişte ağrı nasıl duyuluyor? 4 aydır cehennem azabı oldu bana.bir çürük dişi çektirdikten sonra keşke öle kalsaydı.

yaşadığınız olay ciddi bir olay.ama ilk sizin başınıza gelmiyor.sizden ricam yeni bir doktor arkadaşa gösteriniz ve yorum alınız.sanırım teşhisiniz yalnış o nedenle yalnış tedavi uygulanmış görünüyor.saygılar

mrb benim ön dişlerimde çürükler var doktorum dolgu yaptı ama dolgular sürekli düşüyor..3. kez yaptı ve 3.sü de düştü artık çok sıkıldım..bunun başka yolu yokmu..yeni çıkan bir şey varmış dişleri kesmeden şapka gibi yapıştırılıyormuş sanırım ve kalıp gibi değilde her diş için için ayrı oluyormuşbu dişler..yaptırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda..bilgilendirirseniz sevinirim..

LAMİNATE PORSELEN DİYE İNTERNETTEN ARARSANIZ BULABİLİRSİNİZ.SAYGILAR:nazar:

merhaba benim problemim diş doktoruna gitmekten çok korkuyorum aslında dişlerimde çok ciddi bir problem yok diye tahmin ediyorum ama son zamanlarda sanki biraz hassaslaştı ve ufak tefek dolgu yapılması gereken yerler var gibime geliyor, acaba dişçiye gittiğimde bu korkuyu azaltmam için bana sakinleştirici yada benzer yöntemler uygulanabilir mi? açıkçası hiçbir doktordan korkmuyorum ama dişçiye gidemiyorum, korkumu yenmek için bir arkadaşım dolgu yaptırmaya gittiğinde onunla birlikte gittim ama psikolojik olarak muaynehanede bir dişim felaket ağrımaya başladı ve dolgu yapımı sırasında çıkan ses beni çok geriyor... lütfen beni bilgilendirin acaba hastayı rahatlatmak amaçlı kullanılan yöntemler var mı yada gitmeden önce sakinleşmek amaçlı alabileceğim bir ilaç varmı?

KESİNLİKLE SAKİNLEŞTİRİCİ TEDAVİLER VAR VE UYGULANABİLİR.SİZ ARTIK DİŞ HKİ,MİNDEN KORKMAYIN.RAHATLIKLA GİDEBİLİRSİNİZ.AMA TEKNOLOJİYİ KULLANAN BİRİ OLSUN.:nazar:

MERHABA BEN DİŞ ESTETİĞİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM LAMİNA VERNEE YA DA SERAMİK NE ÖNERİRSİNİZ? ayrıca adana da kimi önerirsiniz maliyeti bana ne olur dişlerim aslında estetik gerektirmiyor ama değişiklik istiyorum

bişey sormak sitiyorum .. benim dişlerim biraz sarı ve fırçalasamda beyaz olmuyo tamamen evde yapabileceğimiz bişeyler varmı>? internette okumuştum tarçın,karbonat ve limonu karıştırıp dişlerimizi onunla forçalarsak beyazlıyormuş ama denyemedim çünkü asitli olduğu için zarar verirse diye korktum açıkçası?

:merhaba ben bugün üye oldum 28 aylık kızım var dişleri renkli geldi ve azılar çürüdü dişcide agzını açmıyp bilincli sedasyonun zararı varmı fiat hakkında bilginiz varmı tşk

MERHABA BEN DıŞ ESTETıĞı OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM LAMıNA VERNEE YA DA SERAMıK NE ÖNERıRSıNıZ? ayrıca adana da kimi önerirsiniz maliyeti bana ne olur dişlerim aslında estetik gerektirmiyor ama değişiklik istiyorum

merhabalar
gecen gun iki disimin arasini kurdanla temizledim sanirim dis etimi tahris ettim aciyo ve agrio ne kullanabilirim acaba?tsk ederim

ben 23 nisan günü trafik kazası geçirdim ve ön sol dişim düştü. 2 saat sonra takıldı. splint mi deniyor tam bilemiyorum ama hekim bana bunu alçı gibi düşün dedi tutmasını bekleyeceğiz dedi.
1.sizce tutma ihtimali nedir?
2.tutarsa kanal tedavisi yapılacakmış bir de bundan sonra kararıyormuş sanırım bu duurm nasıl düzeltilir?
3. eğer tutmazsa implant yapılır dendi, bu uzun sürüyormuş ama iyi bir yöntemmiş okuduklarıma göre. Sizce kendi dişimin tutmasını beklemek mi daha iyi yoksa direk implant yaptırmak mı?

teşekkür ediyorum.

Merhaba, benim azı dişlerimde nokta gibi küçük çürükler var ve bir azı dişimin dış yüzeyinde de büyükçe bir karartı var ama hiç ağrımıyor, sızlamıyor yine de dolgu yaptırmalı mıyım? Bir diş hekimi azı dişimin dış yüzeyindeki karartı için özenli diş fırçalamayla ilerlemesini durdurabileceğimi hatta geri dönüşüm olacağını söyledi, böyle birşey mümkün mü? cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacakk...kanal tedavisine başlıcagım sadece bir dişim yapılacakk.. uyuşması için igneyi vurmadan öncee sprey felan sıkarlarmı igneninde acısını hissetmemem içinn..hayatımda ilk defa dişimi yaptıracagımm acayip korkuyorum:çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacakk...kanal tedavisine başlıcagım sadece bir dişim yapılacakk.. uyuşması için igneyi vurmadan öncee sprey felan sıkarlarmı igneninde acısını hissetmemem içinn..hayatımda ilk defa dişimi yaptıracagımm acayip korkuyorum:çok üzgünüm:

bnm bildiğim sıkıyorlar cnm bnm
nerde yaptracaksın
devlet kurumumu özeldemi

canım özelde yaptıracagım..birde adanada yaşıyorsan önerebilecegin özel bir kurum varmı??

eğer yakınsa sana
estetik ağız dişsağlığı merkezi var
hm çifte minarede hmde kenan evrende
kenan evren bulvarındaki 5 katlı hm
birde eğer ssk yada bağkurun varsa yaptrdığın işlem sonrası faturayı kurumuna götürüyrsun ve paranı geri alıyorsuun

eğer yakınsa sana
estetik ağız dişsağlığı merkezi var
hm çifte minarede hmde kenan evrende
kenan evren bulvarındaki 5 katlı hm
birde eğer ssk yada bağkurun varsa yaptrdığın işlem sonrası faturayı kurumuna götürüyrsun ve paranı geri alıyorsuun

Canım evet biliyorum dedigin yeri..peki nasıll doktorları sen yaptırdınmı memnun kaldınmı??

Tşk canım cok saolll:1hug: bugün olmazsa gidecegim bakalım ne diceklerr??

zaten cnm orda
ilk muayane ve ilk diş röntgeni ücretsiz
sana gerekli işlmleri tutacağı fiyatı diolar sen ona göre karar veriyosun gidip gidmicene
tabii gtmeden önce randevu alman gerek
istersen özeline tlf numarasını vereyiim
belki burdan vermm doğru olmaz

Back
X