- Konu Sahibi sevdadeger
bayanlar kamuda çalışan bir diş hekimiyim size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.burayada destek i,çin yazıyorum.adana ve bölgesinde size yardımcı olacak her soruya hazırım..a.s.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adana ve çevresinde oturmuyorum ama bi konu öğrenmek istiyorum.Ben şeker yerken dişimi kırdım(azı dişimi)büyük bi bölümü gitti.Dr.dolgu yaptı ve 2-3 ay sonra düştüü.Tekrar dolgu mu olur,nolur o dişe ya.Ve ayrıca benim dişlerimi hergün fırçalamama rağmen sarılar ve çok sinrime gidiyo.Napmam alzım?
merhaba bende bir şey sormak istiyorum ben dişime kanal tedavisi yaptırıyorum son yapılan pansumandan sonra dolgusu yapılıp bitecekti yanlız son pansumandan bir gün sonra ağrı olmaya başladı 2 gün ağrı kesiciyle idare ettim bu gün dişin filmi çekildi ve kanal aletinin dişin içinde kırıldığını söyledi dr ama ağrının bundan değilde iltihap topladığını söyledi şimdi antibiyotik kullanıyorum benim sorum şu bu kanal aleti orda kalıcakmı eyer kalırsa ilerde bi sorun olmazmı dr olmaz dedi benim şüphem ise bu pansumandan sonra ne olduysa oldu normal kanal iğneleriyle yapılan larda hiç bişey olmuyodu bu son yapılan değişik bi aletle yapıldı kanala girince ağrıyı otamatik hisseden bi aletmiş bunun ucu kırılmış sanırım dişimde biraz uzun oldu ama kusura bakmayın teşekkürler
adanalıyım
kuretaş.problemim.var
hangi.kurumu.önerirsınız
dışetlerımden.çok.rahatsızım
kurum olarak biryer önermem yalnış olur.ama çok öenmli bir sorunun yoksa numune hastanesini öneririm
çok naziksin kendi adıma yardımseverliginden dolayı çok teşekkür ediyorum sol altta bir tane gömülü 20lik dişim var enson gittigim hekim çektirmemin iyi olacagını söylemişti siz bu konuda nasıl yardımcı olabilirsin hangi kurumdasın çene cerrahınız var mıbayanlar kamuda çalışan bir diş hekimiyim size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.burayada destek i,çin yazıyorum.adana ve bölgesinde size yardımcı olacak her soruya hazırım..a.s.a.s.
bence sen kendine büyük bir haksızlık yapıyorsun hemşerim hanımların en çok diş kaybı gebelik ve menapozda yaşanıyor ben başka bir saglık sorunumdan dolayı Ç.Ü balcalı hastanesinde yatarken ilik nakli yapılacak bir çocugun 3çürügünden dolayı operasyonu 1,5ay ertelenmişti dolguları yapılıp tedavisi tamamlanınca ameliyatı gerçekleşmişti agız ve diş saglıgı tüm metabolizmayı yönetiyo 2elim kanda olsa 6ayda bir muhakkak o koltuktayım estetik görüntü ve tüm bünyen için kötü tecrübeni geride bırak ve diş dr git lütfen :enbuyukkk::enbuyukkk:ilk dişçiye gittiğim anı hiç unutamam iğnesiz diş çektirmek istedim ve dişçinin parmağını ısırmamla
şapaşille yüzümde:)ondan sonrada çok şükür 2 defa çektirdim daha yolunu bilmem.sorum 34 yaşındayım ve arkadaki 1, er ve üstten 1 azı dişim yok.tabii hafif çürüklerim var.bu eksik dişlerimi yaptırmak istesem bana ne kadara mal olur.emn yetin anlaşma koşulları nasıl.para veriliyor mu?şimdiden tşk