:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
imzana da öpücüklerimi yoluuyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz
ne bilim kimse bişey demeyince Öle sandım...
neden gelmiyorsuun birdee bizi görsen hiiç vazgeçemssin emin olyerimsenibenBende gelmeyi çok isterdim...Hele menüyü görünce...:gitme:
Şimdi yediklerinizi bizim gözümüze sokarsınız demi :umursamaz: gelmiyom işte bende zemuszemus
ah ablam keşke gelsen başımn üsytünde herdaim yerin varrŞeniz senin
Ne güzel olur aslında imkan olsada gelebilsem bende öpüyorum bal yanağından kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsunAdanalı değilim ama bugunden sonra yarı adanalı sayılırım bugun belli oldu ğlum çukurova üniv kazandı
yarı adanalı sayılırım bugunden sonra
Buluşun buluşun.:umursamaz:Ben de gurbet ellerde Adana'ma özlemim artsın..mafoldumben
Geçen sefer ki buluşmanızdan 2,3 gün sonra Adana'ya gelebildim yetişemedim yani.Fazlada kalamadım bu sene..Neyse nasıl olsa bir buluşmanıza denk gelirim ben de katılırım aranıza..İyi eğlenceler güzel dostluklar size kızlar..:gitmepuyorumnanaktan
kızlar benim gelişim de şüpheli...... :çok üzgünüm:
iyi olursam gelmeye çalışıcam...... :gitme:
azra-sila canım ingilizce ekonometri bölümü:)
bildiğiniz tafsiye edebileceğiniz yurt varmı canım
azra-sila canım ingilizce ekonometri bölümü:)
bildiğiniz tafsiye edebileceğiniz yurt varmı canım
Bend:gitme:e bendeeee:gitme::gitme:ben şahsen üzüldüm görmek isterdim senifisfisfis
CanımmmmmmmmŞenizbak bn üzldüm darkınıııımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Canım inşallah iyi olursun da gidersin.Geçmiş olsun tekrarkızlar benim gelişim de şüpheli...... :çok üzgünüm:
iyi olursam gelmeye çalışıcam...... :gitme:
Oleeeyyy bol foto çekinbüyük gün yarın:lepi:
Bende fotolardan tanırım artık sizi.hepinizi çok merak ediyorumopuyorumnanaktan hadi bakalımmmmhihoyyyt
Bend:gitme:e bendeeee:gitme::gitme:
Denizede gidemedik,arabamız bozuldu.Yarın gitcez artık.
Keşke buluşma cuma olsaydı,kaçar gelirdim bi saat de olsa.ama sabah erkenden adana sınırlarında olmicaz
Bende fotolardan tanırım artık sizi.
Bi ara öle olmuştu.Burdan kimdi nickini hatırlayamadım ama görmüştüm bi gün gezerken.
ya kızlar girince hemen görülcek biyere oturun da kk buluşması nerde diye reklam olmayalım olur mu eheh
hayırdır canım neyin var opuyorumnanaktan
canım küçük bir ameliyat geçirdim...... :çok üzgünüm:
Ondan kuşkum yok a.s.neden gelmiyorsuun birdee bizi görsen hiiç vazgeçemssin emin olyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?