• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2eylül Adana iftar buluşması Haydin Bekliyoruz(tabii birde özel anlamı var bizim için

Kızlar yaaa ben haftasonu yani pazar gidicem.
Belki o hafta rapor alır kalırım diyordum ama almamaya karar verdim.
Bir an önce gidip işime başlayayım,evimi temizleyeyim.

Artık fotolarınıza zevkle bakarız.Hepinizi çok öpüyorum.

yarıyıl tatiline inş. görüşürüzŞeniz

cnm inşallah başka buluşmalarda görüşürüz

az bir zaman kaldı evet kızlar gelemk isteyenler nerede hadi iftara kaydirigubbakcemile​

canım benim. ben gelemiyorum çok istemiştim ama şu anda ben adanada değilim o zamana gelirim demiştim 9 eylülde geleceğim inşllh başka zaman sizlerle tanışmak kısmet olur çok istiyordum ama kısmet kendinize iyi bakın arkadaşlar allaha emanet olun.

canım benim. ben gelemiyorum çok istemiştim ama şu anda ben adanada değilim o zamana gelirim demiştim 9 eylülde geleceğim inşllh başka zaman sizlerle tanışmak kısmet olur çok istiyordum ama kısmet kendinize iyi bakın arkadaşlar allaha emanet olun.

inşallah başka zaman canım benim demek ki kısmet değilmişopuyorumnanaktan​

aa yine tanışamicaz bak kısmet deilmiş demek.. fisfisfis
tekrar geldiğinde artık inşallah.. yolun açık olsun a.s.
Malesef Öyle oldu ya:gitme:
İnşallah canım bi dahaki sefere olur.
teşekkürler.Eve döndüm canım.

cnm inşallah başka buluşmalarda görüşürüz
İnşallah Meldam,görüşürüz.

eve geld,m kızlar.tatil bitti.
Zaman azaldıkça buluşmanız için ben de heyecanlanıyorum.
fotoları hemen koyun yerimseniben

yiyin anacım yarsın lopet olsun emiiii -tatlicadiarzu-
ablam direk beddua bu ne olur öle deme:çok üzgünüm:
Malesef Öyle oldu ya:gitme:
İnşallah canım bi dahaki sefere olur.
teşekkürler.Eve döndüm canım.

İnşallah Meldam,görüşürüz.

eve geld,m kızlar.tatil bitti.
Zaman azaldıkça buluşmanız için ben de heyecanlanıyorum.
fotoları hemen koyun yerimseniben

vardın cnmm
ii sevndiiim
tabi en kısa zmnda eklicez fotoları:1hug:

büyük gün yarın sabırsızlıkla bekliyorum yarını nerdesin adana evet canlarım gelmek isteyenlere kapımız her daim açıktırkaydirigubbakcemile​

eveet:lepi:

iftarda buluşmamak olur mu hiiç zemuszemus

biizm için daha da anlamlı birgünCADIARZU

ama sölemem sır:1ninca:

süpriz olsunlülülülülülükaydirigubbakcemile3(2 olay var)turkbayragi

haydin adanalılar bekliyoruzturkbayragi:enbuyukkk:

azra_sila
fatsbrn
şirine_88
_EsCaPe_
NİLBERA
erinona(sormadım ama gelecğine eminimkaydirigubbakcemile3)
TUUBA
ZeReM
butterfly 's' (sende gelrsin dimiiikaydirigubbakcemile5)
_DaRKiNLiFe_
megilara
nazlyy işiniz yoktur umarım yazdım listeye sizi evereliniortak
meldama.s.
seminya

yer:patlıcan cafe (turgut özal bul. polis evi kavşağı)
saat : 18:30

evet kızlar sizleri o saatte orda bekliyor olacağım ALLAH tan bir mani kaza bela gelmedikçe opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile delikafadulden​

ben de adanalıyım ve gelmeyi çok isterdim. yarın da doğumgünümdü. hem hemşolarımla tanışırdım hem de güzel birgün olurdu benim için. inş birgün ben de gelirim böle buluşmalara.

ben de adanalıyım ve gelmeyi çok isterdim. yarın da doğumgünümdü. hem hemşolarımla tanışırdım hem de güzel birgün olurdu benim için. inş birgün ben de gelirim böle buluşmalara.

inşallah canım bu arada doğum gunun kutlu olsun ALLAH ım hayırlı ömurler nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan​

dogum günü kutlu olsun NıCE GÜZEL yıllara yeni yaşın sana sevdigini getirsin 2eylül dogum günü kutlayacak olan bir kklı güzel daha

Son düzenleme:

inşallah canım bu arada doğum gunun kutlu olsun ALLAH ım hayırlı ömurler nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan​

dogum günü kutlu olsun NİCE GÜZEL yıllara yeni yaşın sana sevdigini getirsin 2eylül dogum günü kutlayacak olan bir kklı güzel daha

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan
sıcak insanlarız biz ya hele bir de kklı olunca daha bir sıcak oluyoruz :)

hepinize afiyet olsun yiyin bakalım kebabları bizde imrenelim biyerimizşişsin görün of offffffffffffffffffffff

top patladı, allah kabul etsin, fotoları görelim kaydirigubbakcemile3

Back