Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sonunda buluştuk...... zemuszemus
bu harika bir buluşmaydı.hepiniz çoooook tatlısınız.sizlerle tanıştığıma çok sevindim.... opuyorumnanaktan
inanın çok ağrım vardı.sizi tedirgin etmek istemediğim için pek bişiy söylemedim.eve gelmeyi hiç istemedim ama sonunda kalkmak zorunda kaldım.... :çok üzgünüm:
hepinizi kocaman öpüyorum kk güzelleri...... :dance:
evet buluştuk:hooray:
çok çok güzel bir gündü herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepiniz çok samimi içten ve sıcaktınız:lepi::lepi:
butterfly çok üzüldüm canım belli etmedin gerçektende geçmiş olsun:teselli:
fotoları merakla bekliyorum:dance::dance:
çok güzel bi topluluk çok mutlu ayrıldım ve gerçekten keyifli bi ortamdı herkes sıcakkanlı ortamı bozan surat yapan kasılan şimarık kimse yok harikaydınızopuyorumnanaktan
açıkçası tereddütlü gittim nasıl tipler acaba ortam kaliteli midir diye ama gördüm ki herkes çok seviyeli ve ortam hem eğlenceli hem kaliteliydi yerimseniben
NİLBERA'ya tekrar sağlıklı ve mutlu yıllar iyi ki doğdun a.s.
butterfly's yanımda oturmana rağmen rahatsızlandığını hiç hissetmedim çok üzüldüm gerçekten, biran önce iyi olursun inşallahbenneyaptımki
herkese çok çok teşekkür ediyorum, ilk kez karşılaştığım insanlarla uzun zamandan beri tanıdığım arkadaşlarımmış gibi rahat ve samimiydim.. bu sıcaklığı ve içtenliği gösteren hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum:1hug:
:enbuyukkk:
ŞiRiN€_88;8502850 .!.:Gerçekten süüüper bi gündü bende hepinize çoooook teşekkür ederim
atrıca benim şapşallığımda güne damgasını vurdu yani gerçekten farketmedim çünkü yani gelmiceğine okdar inanmıştım ki şok olduğum için göremedim bile :)) yani tam bi şapşallıktı:))))
nilbera ablacım tekrar doğum günün kutlu olsun nice nice yıllara
ablacım sanada çoook geçmiş olsun istediğin şey inş. biran önce olur mutlu haberlerini alırız
hepinizi koooocaman öpüyorum
günün şapşalından sevgilerle:))))))):kedi::asigim:
hala gülüyorum ve kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ömrümce gülcem emiin ol:roflol::roflol::roflol::roflol:
şirrrrrrine kısss çok şekerdin valla.....Aynen böyle :uhm:...... :1shok: sonra böyle..... kafamçokkarıştı sonra da böyle..... delikafadulden veee mutlu son Şeniz
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
şirrrrrrine kısss çok şekerdin valla.....Aynen böyle :uhm:...... :1shok: sonra böyle..... kafamçokkarıştı sonra da böyle..... delikafadulden veee mutlu son Şeniz
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: