• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydin ADANA Buluşmuyormuyuz Çok Özledik Ama

adana'da degilim :çok üzgünüm:
bir hafta sonrsi olsa olmuyo mu
benneyaptımki

hayırlı cumalar canlarım yav benim 6 şubat ve 7 şubat bilgisayar sınavım var dun öğrendim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne olacak şimdi​

eveeeet....
nihayet sıra bana geldi... bayanssulusmile
kızlar ben siz yer önerisinde bulunacam... sempatiksalakcinni
gazipaşada red-black var orası hoş bi yer..
hem değişik bir mekan olur bizler için hem rezerv de yaptırıız rahat rahat otururuz.. olumunekankayizsmilesonrasında gezme şansımızda olur gazipaşa dolayularında... alsanaalsanasmile
şimdilik aklıma burası geldi.. aklinialirimsmile
ne dersiniz.. CADIARZU

Son düzenleme:
eveeeet....
hem değişik bir mekan olur bizler için hem rezerv de yaptırıız rahat rahat otururuz.. olumunekankayizsmilesonrasında gezme şansımızda olur gazipaşa dolayularında... alsanaalsanasmile
ne dersiniz.. CADIARZU

olur bitanem neden olmasın sen gelde opuyorumnanaktan​

eveeeet....
ne dersiniz.. CADIARZU

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniaklinialirimsmileaklinialirimsmile

inşallah cnm gitmesinde 6 sında görürüz senii
h.içi maalesef yapamyız çünkü genel arkadaşlarımz hep çalışıyor en yakın tarihde 6 şubat hatta bilhassa senn için seçmişştiima.s

Tam da o saatte yola çıkıyorum canım ben.Malesef aranızda olamayacağım:gitme::gitme:

benim yerime de eğlenin,hasret giderin olumunekankayizsmile

Hepinizi çok öptüm şimdiden.

Sağol canım beni düşündüğün için,kalpler bir olsun yeter kiopuyorumnanaktan

Tam da o saatte yola çıkıyorum canım ben.Malesef aranızda olamayacağım:gitme::gitme:

:gitme::gitme::gitme:

keşke yanımızda olabilseydin inşallah bidaki sefere öpuyorum kocaman Şeniz​

hehehhe1durum olmazsa bende ordayım arkdaşlarr direk gelirim oraya redblacke :))

benim ismim yazılımş zaten(ama yanlış yazılmış dikkatinizi çekerim ŞiRiN€_88 olucek:)))) neyse sizleri çooook özledim bende geliyorum mutlaka çok öpüyorum sizi canlarımopuyorumnanaktana.s.
gelemeyenler içinde inşallah bir başka toplantıda buluşuruz temennilerimi iletiyorum çooooook öpüldünüz kızlarolumunekankayizsmilea.s.:nazar::enbuyukkk:

Back