opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemusınanmıyom szıe yaww tebrıkler....
hadın bakem beklıyoz resımlerı...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:)) her bırbırınızı gorusunz kk bulusması oluyo sanırım kaydirigubbakcemile3
ne guzel bır arkadaslık :)
en kısa zmnda ev buluşması da yapcaz inşallah:lepi:Bulusun bulusun cok seviyom sizin bulusma resimlerinizi seyretmeyi, incelemeyi hele de
ev bulusmasi yapmissaniz offf anam offf :dance: :dance: :dance:
gel bacııım gel herzmnbu kez bende katılıciim buluşmanıza :ecrin_bebek:
olmucak böle kıskaniim aaa:dilcikar:
ŞiRiN€_88;8079572 .!.:kaydirigubbakcemile3 slm canlarım benim bu seferki buluşmada bende varım sizleri çok özledim buarada geçen haftaki buluşma belki olmaz demişti görümceciğim yoksa birlikte gelicektik neyse artık kısmet buna
mutlaka ismimi yazin:)))opuyorumnanaktan:1hug:a.s.hihoyyyt
Bende gelmek istiyorummmmmmmmmmm
zaman söyleyin nerde olduğunu söyleyin bakem inşallah katılacam bu önümüzdeki hafta olmasın yoğunum işlerim kızlar biliyorsunuz şehir dışındayım ama bende gelecem yeterki fırsat olsun
zaman söyleyin nerde olduğunu söyleyin bakem inşallah katılacam bu önümüzdeki hafta olmasın yoğunum işlerim kızlar biliyorsunuz şehir dışındayım ama bende gelecem yeterki fırsat olsun
bende katılmak isterim yaa.çok eğlenceli olabilir.hem ben yazokulundayım.çü de ..okulda bitmiş olur..haftasonu olsa yada akşam üstü olsa çok iyi olur..çünkü part-time çlşyorum..
gelmek çok isterdim..
nereye gidiyorsun söyle bakalım seni yaramaz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?