• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana snrlarn at, bulumada r at, Antep'e yol ald

kızlar ben antep yolcusuyum yarın kenidinize iyi bakın görüsürüz insallah opuyorumnanaktan

ben antebe gittim geldim ama siz hala gelmediniz artık bir başka bahara size antebi gezdirme hayallerim

tur listesine sakaryayıda ekleyin madem başladınız,bekleriz efenim,öperim en kokulusundanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar...
bende adana dayım artık...antep e gelmek isterdim size katılmayı isterdim ama 16 aylık bir kızım var...ama mutlaka sizlerle tanışmak isterim...

ben antebe gittim geldim ama siz hala gelmediniz artık bir başka bahara size antebi gezdirme hayallerim
cnm bnmm kısmet olmadı
aam halen aklımzda gideceğiizkaydirigubbakcemile4

tur listesine sakaryayıda ekleyin madem başladınız,bekleriz efenim,öperim en kokulusundanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sakaryaaa sakaryaaaaakaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar...
bende adana dayım artık...antep e gelmek isterdim size katılmayı isterdim ama 16 aylık bir kızım var...ama mutlaka sizlerle tanışmak isterim...

bizde adanada buluşma yaptığımzda tanışmış oluruz şekerciiimŞeniz

Geçen c.tesi antepteyim demiştim (26 Eylül) şimdide antepteyim... Gelirseniz haber verin akannehir Bekliyorum 1hafta daha burada kızlar kaydirigubbakcemile3

Back