Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bakma bakalım o bicilerelmaz:aboooo abooooooo ben şimdi çat diye çatlıycam yaa... bide bici bici yemişler cadılarrrrrrrrrrrrr
tşk....opuyorumnanaktanhepiniz cok güzelsiniz masallah tü tü
nilberacim dogum gunun kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan
biri buluşmamaı dedi yapalım yapalımdelikafaduldena.sa.sçok kıskandım kızlar yaaa
keşke gelebilseydim,şu okullar açılmadan bir daha buluşsak:))
bu arada nilberam nice mutlu yıllara cnm,18 mi oldun tatlım:)a.s.
yaramazım çok üzüldüm cnm,Allah acil şifalar versin cnm
yaramazcım ayrıca sanada çok geçmiş olsun annen inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğim ...nilberacım doğum günün kutlu olsun face de de yazmıştım ama olsun burdada kutlayaıım.. azracım biraz zayıflamış gördüm seni ne dersin
tşk ederim canımmaşallah kızlar size hızınıza yetişmek ne mümkün
kelebekçim çok süpersin cnm sende
tşk ederim canımhepinizde harika görünüyorsunuz kizlar.
allah arkadasliginizi daim etsin
sağolsunlar kırmayıp geldiler bizleri tşk ederim canımkızlar dostluğunuz uzun sürsün inşALLAH bu karılı kocalı buluşma hoş olmuş ya benimki asla gelmez gıcık kociş
tşk ederim canım benimkıslar her zamanki gibi adana ekibi süpersinizzz..,
nilberam canım doığum günün kutlu olsun.hep mutlu yaşa...gözlerin dekiışık hep öyle güzl kalsın inşallah..
azracım canım bidanesin..opuyorumnanaktan
yaramazcım geçmiş olsun acilşifalar canım..
tşk ederim canım benimMaşallah hanımlar dostluğunuz ebedi olsun...Nilberacım doğum günün kutlu olsun...nice yaşlara sevdiklerinle inşallah...Bu da benden sana doğum günü hediyesi...İzmirden sevgiler...a.s.
tşkler canım benimDostluğunuz daim olsun..
Hepiniz çok güzel ve içten gülmüşsünüz...
resımlerde nekadar neselıydınız
cok guzel bı bulusma olmus tbrklr
ve dogumgunun kutlu olsun nılbera :)
saat kadranı tek kelımeyle muthiş:))))
yaramazcım ayrıca sanada çok geçmiş olsun annen inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğim ...nilberacım doğum günün kutlu olsun face de de yazmıştım ama olsun burdada kutlayaıım.. azracım biraz zayıflamış gördüm seni ne dersin
Çok samimi bir buluşma olmuş, hepiniz çok güler yüzlüsünüz, gülen yüzleriniz hiç solmasın.....
Nilberacığım nice mutlu senelere canım sevdiklerinle beraber inşallah........
:enbuyukkk:
ya kızlar fotoğraflar az gibi geldi bana assolist gibi 5 taraftan fotolarımız çekiliyodu noldu onlar fisfisfis
Allah dostluğunuzu daim etsin kızlar,hepiniz ayrı tatlı ayrı güzelsiniz..opuyorumnanaktan
Nilbera canım iyiki doğdun,nice nice mutlu senelere...Şeniza.s.
nilberacım bende dogum gününü kutluyorum ANKARAdan kucak dolusu selamlar
arkadaşlar ben Adanayı bilmiyorum buluşma olursa nasıl gelecem sizi nasıl tanıyacagım
benim resmim ANKARA buluşmasında var bayramda buluşabilirmisiniz hepinizi öpüyorummmmmmm
nilberacım bende dogum gününü kutluyorum ANKARAdan kucak dolusu selamlar
arkadaşlar ben Adanayı bilmiyorum buluşma olursa nasıl gelecem sizi nasıl tanıyacagım
benim resmim ANKARA buluşmasında var bayramda buluşabilirmisiniz hepinizi öpüyorummmmmmm
erinonaya söledimii sana da söleyiim bizde mıkntıs var çekeriz seni :jeyyar:
çektiler vallakaydirigubbakcemile
cok begendim kızlar cok güzel etmişsiniz ne güzel bi bulusma olmus ne içten olmus dostlugunuz daim olsun bebeklerşakkıdı
yeni fotolar ekledi nilbera gördün mü ericimŞeniz