sıcakl memleketimin sıcak insanları...
nasılsınız bakalım..bende adanalıyım...
ama görev icabı malatyada bulunuyoruz...
meloşummmm sendemi burdaydın kuzumm...
ahhh ahhhh adanam çok ösledim seni yabenneyaptımkisenağlama
sıcakl memleketimin sıcak insanları...
nasılsınız bakalım..bende adanalıyım...
ama görev icabı malatyada bulunuyoruz...
meloşummmm sendemi burdaydın kuzumm...
ahhh ahhhh adanam çok ösledim seni yabenneyaptımkisenağlama
aahh aahhh bende çok özledim bende yaaa
aynen hemşocummm ben geleli 4 gün olduperşembede işim var mecburen gidip gelicem eşim izin vermiyo hemen geliş dönüş yap dio bizde malatyadayız şimdi 2 ay oldu geleli mersinden geldik tayinimiz cıktı burdayız şimdi eşim polisss dönüşe aslında adanayı istiyom ama eşim hiç sevmedi adanayı sıcakmış trafigi yogunmuş deniz yokmuş felan filan off offf o bilmiyoki içimdeki adana adanalıııı aşkınıııııolumunekankayizsmile :gitme:
aynen hemşocummm ben geleli 4 gün olduperşembede işim var mecburen gidip gelicem eşim izin vermiyo hemen geliş dönüş yap dio bizde malatyadayız şimdi 2 ay oldu geleli mersinden geldik tayinimiz cıktı burdayız şimdi eşim polisss dönüşe aslında adanayı istiyom ama eşim hiç sevmedi adanayı sıcakmış trafigi yogunmuş deniz yokmuş felan filan off offf o bilmiyoki içimdeki adana adanalıııı aşkınıııııolumunekankayizsmile :gitme:
Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler. Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin.
Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı
Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278
adanada olsam kesin giderdim hemen yazıyorum faceye bunu listemdekiler gitsin diye.
slm arkadaşlar.nasılsınız bakalım.herşey yolunda inş.beni unutmadınız dimenıck imi gitmiş bende 01 yaptım ama bütün ünvanım gitti yani çok olmasada bir geçmişimiz vardı.adanaya geldik şükür.d.bakır bitti.geldiğimizde baya zor günler oldu ama evimizide aldık krediyle şükür.bu kredi ne zormuş yaaa.darısı olmayanlara inş.sizlerle olmak çook güzel :13: eee ne zaman buluşuyosunuz banada haber verin heee.bu arada boş kalmış buralar.hepinize kucak dolusu sevgiler