slm herkese nasılsınız adanalılarrrrrrr
Adana topİĞİne Önceden herkes uĞrardı.ama Şİmdİ kİmsecİkler yok.neden aceba
selam canım adanam selam hemşehrilerim. ben 1 ay sonra evlenip kırklareline gidicem. ben türkiyeli olacağım nişanlım teğmen gezsiciyiz yani. ama hangi ilde olursam olayım adanamdan daha iyi bir memleket göremeyeceğime eminim. canım adanamın kıymetini bilin arkadaşlar. adanama iyi bakın olurmu. görüşmek üzere.
Adana topİĞİne Önceden herkes uĞrardı.ama Şİmdİ kİmsecİkler yok.neden aceba
Evet MİYASE abla açamıyorum yaaaa msn.
abla temmuzda gelecekseniz benim düğünüme de gel.
görüşürüz abla.
evlerimiz yakınmış zaten.
ben seni ziyarete gelirim.
ee yeni dişler nasıl eminim tellerle gezdigine degmiştir neyse ki dügüne yetişti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şimdiden tebriklerimi sunuyorum hayırlı ugurlu olsun bir ömür mutlu olmanız dilegiyle ordu ve emniyet mensuplarının ulvi devlet hizmetlerinin zahmetlerinden biri de diyar diyar gezmek kolaylıklar dilerimturkbayragiturkbayragi
sayfamıza nazarlar degdi 2008de gümbür gümbürdü burası buluşmalarla tüm ülkeyi sallardı ;şimdiyse şaka gibi adana'da buluşan yok mu diye konu açılıyor:gitme::gitme:
tamm tprağım telefonlaşalımmesaj atalım görüşürüz inşallh çok sterimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eşim den dolayıı adanalıyııııııkkkkk...
şimdiden tebriklerimi sunuyorum hayırlı ugurlu olsun bir ömür mutlu olmanız dilegiyle ordu ve emniyet mensuplarının ulvi devlet hizmetlerinin zahmetlerinden biri de diyar diyar gezmek kolaylıklar dilerimturkbayragiturkbayragi