Adana///01

selam canım adanam selam hemşehrilerim. ben 1 ay sonra evlenip kırklareline gidicem. ben türkiyeli olacağım nişanlım teğmen gezsiciyiz yani. ama hangi ilde olursam olayım adanamdan daha iyi bir memleket göremeyeceğime eminim. canım adanamın kıymetini bilin arkadaşlar. adanama iyi bakın olurmu. görüşmek üzere.

şimdiden tebriklerimi sunuyorum hayırlı ugurlu olsun bir ömür mutlu olmanız dilegiyle ordu ve emniyet mensuplarının ulvi devlet hizmetlerinin zahmetlerinden biri de diyar diyar gezmek kolaylıklar dilerimturkbayragiturkbayragi

slm adanamm nasılsınız t oprağım ,aslı nerdesinz nasılsınızzzzzzzzzzzzzz günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet MİYASE abla açamıyorum yaaaa msn.

abla temmuzda gelecekseniz benim düğünüme de gel.

görüşürüz abla.

evlerimiz yakınmış zaten.

ben seni ziyarete gelirim.

tamm tprağım telefonlaşalımmesaj atalım görüşürüz inşallh çok sterimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ee yeni dişler nasıl eminim tellerle gezdigine degmiştir neyse ki dügüne yetişti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
daylinght çok güzel oldu yaaa.

çıkınca inanamadım gözlerime aynaya bakınca

bu benim mi dedim.

Gözlerim yaşardı.

Evet yaaa çok şükür düğüne yetişti.​

bende adanamdan ayrılacam.

çok üzüntülüyüm.
Ankarılı olacağım.​
sayfamıza nazarlar degdi 2008de gümbür gümbürdü burası buluşmalarla tüm ülkeyi sallardı ;şimdiyse şaka gibi adana'da buluşan yok mu diye konu açılıyor:gitme::gitme:
evet yaa.

2008de ben yazılan konulara yertişemiyordum ama şimdi kimsecikler yok.

Adanaya yakışmıyor bence​
tamm tprağım telefonlaşalımmesaj atalım görüşürüz inşallh çok sterimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam miyase abla.siz temmuzun kaçına kadirlidesiniz​
.

slm herkeseeee günaydınn sanada toprağım haziran sonu ordyız gliba bi aksilik olmazsa

güzel adanam uzak kaldım senden canım adanam. bende adanalıyım ama kırklareli de yaşıyorum

merhaba mesajınızı yeni ördüm kırklareline geldim adanamı çok özledim 3 aydır göremiyorum yaaa çok üzgünüm. küçük saati özledim çakmak caddesini özledim adanamı özledim ailemi özledim. ne zormuş gurbetlik.

slm şekerler bayadır ugrayamamıstım topige naber nasılsınız ya hiç sormayın bende dün gece geldim adanamdan ayrılmak çok üzüyo beni ama napim allahtan cok uzagacıkmad tayinimiz malatyadayızzzopuyorumnanaktan

sıcakl memleketimin sıcak insanları...
nasılsınız bakalım..bende adanalıyım...
ama görev icabı malatyada bulunuyoruz...
meloşummmm sendemi burdaydın kuzumm...
ahhh ahhhh adanam çok ösledim seni yabenneyaptımkisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…