- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammm adanalı muhteşem insanlaaara.s. aaaaaah ah einstein boşuna dememiş önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur diye!!! keşke bn de gelebilsem sizin buluşmalarasenağlamasenağlamasenağlama ama yok işte, bi türlü ikna edemiyorum bizimkileri:enbuyukkk::enbuyukkk:
http://img124.imageshack.us/img124/903/gunaydin29765tb.jpg[/IMG
slm kizlar bende adanaliyim araniza yeni katildim
suan canim memleketimde degilim orayi cok ozledim:(:(
selammm adanalı muhteşem insanlaaara.s. aaaaaah ah einstein boşuna dememiş önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur diye!!! keşke bn de gelebilsem sizin buluşmalarasenağlamasenağlamasenağlama ama yok işte, bi türlü ikna edemiyorum bizimkileri:enbuyukkk::enbuyukkk:
cnm yaa bn bu buluşmaamızda listede adını göremediim neden :uhm:hoşgeldin aramıza a.s. ne olsun işte evde
özlenmiyecek bi yerde değilki seni çook ii anlıyoruum inşallah en kısa zamnda sen de gelirsiin:Saruboceq:slm kizlar bende adanaliyim ama suanda yurtdisindayim adanayi cok ozledimcanim memleketim:1hug:
bazen bazı şeyleri insanlar kendileri isterler sanki yap yap der gibi şutarafagittianacım dogruya onay vermiyorlarsa sen de yalan vizesiyle geçiş izni alacaksın ;cumartesi carşıya diye evden çıkacaksın:jeyyar: