• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

Selam güzeller. Ben Mersinliyim. Üniversiteyi Adanada okudum.5 yıl boyunca orasıda benim evim. Zaten neki arada 1 saat uzaklık var. Burda yazılanları okuyunca tekrar duygulandım. Hele şimdi yurt dışında olunca dahada üzüldüm. Yurtdışındayım ama tatillerde hep gelirim oraya. Yazdıklarınızı okuyunca bende sizlerin arkadaşı olmak istiyorum. Tatillerdede mutlaka görüşmek isterim. Çünkü gerçek arkadaşlıkları çok özledim

havaalanı da burda uçaktan indin mi hemen alırız seni haber ver yeterkaydirigubbakcemile

kadirlilimsn bnm annem kadirlili hatta daha dün ordaydık teyzm orda oturuoo düğünmüz olduu içindenmsn köyündenmi cnma.s.

a.s.a.s.hemşerim kadirlinin içindenim arada bir gideriz kadirliye iş gereği burdayız kadirlimi çok seviyommm görüşmek dileğiyle :1hug::1hug:hemşerimmm

:sm_confused:senağlamakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4gene kmse yok ya nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrr

bayrakkgc3.gif

selam kıslar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor hayat hepimiz çok özledim:enbuyukkk:

slm herkse nasılsınızzzzzzzzzzz kimsecikler yok galiba

miyase'cim ben hep burdayım devamlı..... sositososito hiç çıktığım yok..

amma kimseyle karşılaşamıom... mirmirmirmir
buluşmalar yapılıo ama buraya kimse gelmio.... kaydirigubbakcemile
e gezmeden fısat bulamıolar demekki... :roflol:

miyase'cim ben hep burdayım devamlı..... sositososito hiç çıktığım yok..

amma kimseyle karşılaşamıom... mirmirmirmir
buluşmalar yapılıo ama buraya kimse gelmio.... kaydirigubbakcemile
e gezmeden fısat bulamıolar demekki... :roflol:

a.s.günaydın hemşerim nasılsın ben arada bakıyom ama kimseye raslayamadım HAYIRLI CÜMALAR DİLERİMMMM :1hug:

slm nasılsınız nerdesiniz adanalılar hemşerilerimmmmm of ya yaşıyonuzmu nerdesinizzzzzzzzzzzzzz

slm hemşerilerim ya nie kimse uğramıyoki nerdebu adanalılar anlamadım bi türlüüüüüüüüüüüüüü

Back