• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

selam kızlaaaaaaaaarr..ben daha önce de yazmıştım fakat sayfayı kaybetmiştim:utangac:.şimdi azmettim ve tekrardan buldum, yine kaybetmeden abone olsam ii olacak:1rolleyes:.. ben de doğma büyüme adanalıyım ve üniversiteyi de burda okuyorum..sitede bu kadar çok adanalıyı görünce sevindirik oldumhihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldin cnm tekrr bulduğna sevindim kaybeetme bi daha a.s.
adanalı arkadaşlar çok ama nedendir bilmm çekimserler biraaz oysaki adana insanı sıcak kanlıdıır
iftar buluşması yapıoyruuz ama yeni arkadaşalarımızdan pek katılım yoook maalesef:1no2:

bende adanalıyım ve bundan gurur duyuyorum 1995 2001 arası üniversite ve görev için uzak kaldım tüm ailem burada ve ben başka şehirlerde yaşayamam

cnm sende hoşgeldiin :1hug:
,bnde aynen senin gbiyiim adanadan başka şehirde yapamam yapamadımda zaten
:teytey:

slm arkadaşlar bende adanalıyım yaneeeee.ama şuan d.bakırdayız eşimin işinden dolayı siz neler yaparsınız...yaaa bişiy sorucam ben renkli yazmak istiyorum ama olmuyor yaaa bana yardımcı olun lütfen senağlama

çok teşekkür ederim canımmm:1hug: aaay çok heyecanlandım, umarım bi sorun çıkmaz da ben de gelebilirim, tabi kabul ederseniz:utangac:.
inşallah cnm çıkmaz buyur gel,
kabul etmek de ne demek başımzn üstünde yerin varŞeniz

slm arkadaşlar bende adanalıyım yaneeeee.ama şuan d.bakırdayız eşimin işinden dolayı siz neler yaparsınız...yaaa bişiy sorucam ben renkli yazmak istiyorum ama olmuyor yaaa bana yardımcı olun lütfen senağlama

cnm hoşgeldina.s. diyarbakırda yaşıyosun demkki bnde bi zmnlar orda yaşıyoduum
neresindesiin şuan
renkli yazmayı da anlatıım sana yazdıklarınn üstüne gel ve mouse la onları belirle sonrada yukardaki büyük a harfinn üstüne gel ordan istedğin rengi seç
kolay gelsiin

bende adanalıyım.Adana bende bir hastalık kalabalık havası kötü binbirçeşitt insan var ama genede başka bir yere gittiğim zaman adanamı ararım şimdi olduğu gibi

bende adanalıyım benide aranıza alırmısınız tekrar uzun süredir girmiyordum.neyse bizde görev nedeniyle şırnaktayız ADANAMI ÖZLEDİM.MENDERESİNİ.....ÇARŞISINI.....REALİ....PARKLARINI DAHA NE BİLEYİM HERŞEYİ YAA EN AZINDAN Bİ TANIDIK YÜZ OLUYOOO BURASI ÇOOOK ACAYİP Bİ YER ARKADAŞLALARIM NE Bİ PARKI NE Bİ GEZİLECEK ORTAMI VAR OFFFFFFFFFF BU SENE BİTSEYDİ İNŞALLAH

bende adanalıyım benide aranıza alırmısınız tekrar uzun süredir girmiyordum.neyse bizde görev nedeniyle şırnaktayız ADANAMI ÖZLEDİM.MENDERESİNİ.....ÇARŞISINI.....REALİ....PARKLARINI DAHA NE BİLEYİM HERŞEYİ YAA EN AZINDAN Bİ TANIDIK YÜZ OLUYOOO BURASI ÇOOOK ACAYİP Bİ YER ARKADAŞLALARIM NE Bİ PARKI NE Bİ GEZİLECEK ORTAMI VAR OFFFFFFFFFF BU SENE BİTSEYDİ İNŞALLAH

cnm hatırladığım kadaryla sen hamileydin ama adana da doğum yapmayı düşünüodun ne yaptın doğumun gerçekleştimii:ecrin_bebek:

hatırladığına sevindim canım benim.şuan 4.5 aylık hamileyim kısmet olursa şubatta gelmeyi düşünüyorum inanın insanın memleketi gibi yoooooook kızlar

oohhhhh... kaydirigubbakcemile2
buluşuk ve harika bi akşam geçirdik.... kaydirigubbakcemile5
nasılda özlemiştim sizleri.... :1hug:
neyse artıkın yine sıklaşır buluşmalarımız.... kaydirigubbakcemile
ne de olsa tatil faslı bitti.... cokacimcoook

evet canım kısmet olursa erkek.... kızlar adanada nerde doğum yaptınız doğumuma kısmet olursa geleceğimde

bayramkartnf1.gif

adanalıyık kızlarrr...bende sizdenimm..adanada yaşıorm..doğma büyüme oralıyım..üniversiteyi de adanada okuorm..bırakamıorm canım memleketimi yaa..:icecream::icecream:

evet canım kısmet olursa erkek.... kızlar adanada nerde doğum yaptınız doğumuma kısmet olursa geleceğimde

ben üniversale hastanesinde yaptım canım 8sene oldu ama kesinlikle süperdi.imkanın varsa orayı tavsiye ederim.doğumevinde kızkardeşim doğum etti hala şiddetle anar.gözünü korkutmak gibi olmasın:D

Back