• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

slm adanalı hemşerilerimmmmmm hayırlı bayramlar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmm herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slm adanalı hemşerilerimmmmmm hayırlı bayramlar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmm herkeseeeeeeeee:1hug:eeeeeeeeeeeee

slm adanalı hemşerilerimmmmmm hayırlı bayramlar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmm herkeseeeeeeeee:eeeeeeeeeeeee:1hug:

slm adanalılar nerdesiniz kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu

Günaydın.
Nasılsınız,bugün kü buluşmanın heyecanından uyuyamadım.:1rolleyes:

a.s.a.s.a.s.canım tşr edrim iyiz sen nasılsın nerde bu adanalılar yaaaaaaaaaa geliyom gidiyom yoklarrrrrrrrrrrr:1hug::1hug:kaydirigubbakcemilesenağlamasenağlama

galiba herkes buluşmaya gitti ben buralardayımmmm of a adanada olmak vardıııııısenağlamasenağlamasenağlama:sm_confused::sm_confused:CADIARZU:kızgın::kızgın:

evvet miyase ve caretta_88 bugündü buluşammaız ve çook güzel geçtii
süar arkadaşımzn evindeydiik allerine kollarına sağlık herşey muhteşemdii
miyasem sen uzaktasın biliyoruum inşallah geldiğin zamn bi buluşma yaparıız buluşmuş seni tanımış oluruuz

Merhaba kızlar bende adanalıyım.Ve bu durumdan çok memnunum.Ömrümün geri kalan kısmını da burda geçiricem inşallah.Tüm hemşehrilerime selamlar

selam kızlar ben de adanalıyım ünv. bile adanamda okudum ama kısmet ve hayat şartları şimdi van dayım burada çalışıyorum ama adanam gözümde tütüyor, şöle adnan menderste oturup bi çay içmmek göle karşı,kolcuğlunda kebap yemek..taşmekan da bi salep içmek... oooff oooff adanam beeee
arkadaşalr adanalı olup van da olan varsa görüşelim insan arıo memleketinden solukları:teytey::teytey::teytey::teytey:

selam kızlar ben de adanalıyım ünv. bile adanamda okudum ama kısmet ve hayat şartları şimdi van dayım burada çalışıyorum ama adanam gözümde tütüyor, şöle adnan menderste oturup bi çay içmmek göle karşı,kolcuğlunda kebap yemek..taşmekan da bi salep içmek... oooff oooff adanam beeee
arkadaşalr adanalı olup van da olan varsa görüşelim insan arıo memleketinden solukları:teytey::teytey::teytey::teytey:

ordaki görevin ne cnm adana gbi sıcak bi yerden öle bi soğuk allah yardımcın ola

hanımlar buluşma barajyolu hasan usta'daydı diye biliyorum yaaa benim hastam vardı gelemedim ; ama çok kıskandım ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın

hanımlar buluşma barajyolu hasan usta'daydı diye biliyorum yaaa benim hastam vardı gelemedim ; ama çok kıskandım ne diyeyim Allah muhabbetinizi artırsın

evt cnm o geçti hatta onun üstüne bi buluşma daha yaptık güzel hamişimz süarda buluştuk şimdi ise 11 ekimdeyine ev buluşmamız var sevgili modumuz nilberanın evinde buna bekleriiz
hastanızda kimse allah acil şifa versin geçmiş olsuun:1hug:

güzel adananlılar 11 ekimde buluşmamız yok bn nie duymadım haberim yoktu kaçırdıım demyiin
ahanda buraya yazdıım :D
gelecek ler listeye adını yazdırsıın lütfeen

r_i6o16wv1hhuf2e09aju7.jpg

Back