herkes sıcaktan bi yerde bayıldı kafamçokkarıştı ondan kimse yok sanırım lahanabebek'cim...
canım resimdeki senin göbüşünmü?
sanırım doğuma az kalmış allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes sıcaktan bi yerde bayıldı kafamçokkarıştı ondan kimse yok sanırım lahanabebek'cim...
ewt canım ebnim oluo kendisi... a.s.
kızlar hadi buluşma tarihi ve yeri konuşalım.kaydirigubbakcemile5
özlediğimiz arkadaşların yanısıra yeni arkadaşlarla da tanışmak isteriz.
bence 20 eylül cumartesi günü buluşabiliriz mesela.
hadi herkesten fikir bekliyoruz.
papatya, escape kaydirigubbakcemilenerdesiniz huuuuuuuuuu.
merhaba arkedeşler
yavf birsürü adanalı var ama nerdesiniz arkedeşler:uhm:
neden kimse uğramıyo topiçe:uhm:
ben üzüldüm ama:çok üzgünüm:
Uzun zamandır giremiyordum siteye.Bugün sayfaları gezebildim.İnanınki bu sayfayı okuyunca tüylerim diken diken oldu çok sevindim ya.Bende doğma büyüme adanalıyım.:teytey:hihoyyyt:sm_cool:a.s.
hadı kızlar buluşuyooz cumartesii yokmu başka geleeen
yeni katılan arkadaşlar sizleride görmek isteriiz
adanalılar nerdesiiiiniz
slm canlar.bende burdayım.adananı neresındesınız
merhaba arkedeşler
yavf birsürü adanalı var ama nerdesiniz arkedeşler
neden kimse uğramıyo topiçe
ben üzüldüm ama
insanın memleketi gibisi yok ama en cokda ailesini özlüyor niye ben kimseyi yakalamıyorum ya daha ben bu isi cözemedim neyse biri beni bu konularda aydınlatırsa cok sevineceğim forumları nasıl kullanıyorsunuz sizler birbirinizden nasıl haberdar oluyorsunuz
merhaba kızlar, ben aranıza yeni katıldım. ben de doğma büyüme adanalıyım.
BENDE GELDİM CANIM
Arkadaşlar herkesin miraç kandili kutlu olsunn allah herkesin dualarını kabul etsinnn..
bende memnun oldum cnm
Uzun zamandır giremiyordum siteye.Bugün sayfaları gezebildim.İnanınki bu sayfayı okuyunca tüylerim diken diken oldu çok sevindim ya.Bende doğma büyüme adanalıyım.:teytey:hihoyyyt:sm_cool:a.s.