• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana///01

tanışalım şekercim cık gel cumartesi ben de ilk kez gecen hafta gittim buluşmaya u<un süredir yaptıgım en güzel iş diyorum

:emir_bebek: arkadaşlarrrr çok güzel bi haberiimiz vaar hamişlerizden süar doğum yaptı nurtopu gbi kızımz olduuhihoyyyt
annenin durumu ii biraz kzımızn hastanede kalması gerekioo:emir_bebek:
ALLAH analı babalı büyütsüün:Saruboceq:

selam bende adanalı bir üyeyim,bende yeniyim,nerde buluşuyorsunuz ya arkadaşlar

aramıza hoşgeldin KADIKADI... a.s.
bizde her hafta adet haline geldi.... adanalı ekip buluşmazsa işleri rast gitmio... her hafta olduğu gibi bu haftada bi arkadaşımızın evindeyiz.... gelmek istersen burdan devam edebilirsin... http://www.kadinlarkulubu.com/biz-birbirimize-doymadik-haydi-adanalilar-17-ekim-papatyamizda-bulusuyoruz-t222112/index.html
gerçi yarın buluşma ama...

heyyy millet nasılsınız gııııı bende adanalıyım baydır girmyiodum siteye dedeim hemşeriler varmış gııı anam bi bakayım şuaraya dedim baya da sohbet ii heee benide aranıza almak istermisiniz ama bişe diyim tek değilim heeeee kızım var hamişim hehe

ama bişe diyim ben adanada değilim bandırmada oturuyom anam burdaki insanlarada bi türlü alışamadım benim memleketim gibi olurlarmıııı heçç sıcacık

arkadaşlar burdan birebir görüşemiyormuyuz yaa...yanee mesaj atıyoruz amaa açıkta kimse yok kelee uyudunuzmu kızlaaar?

yaa ne güzel yarın buluşuyormuşsunuz arkadaşlar ne güzel bende adanalıyım amaa d.bakırdayım eşimin işi dolayısıyla ama seneye tayinciyiz inşallah adanada çıkarsa inşallah ordayız bütün temennimiz adana.hade görüşmek üzere bacılar...

slm adanalılar nerdesinizzzzz hemşerilerimmmmmmmmmmmmm

slm adanalılar nerdesinizzzzz hemşerilerimmmmmmmmmmmmm

burdayımkaydirigubbakcemile4 hemşerim.
nasılsın?:teytey:
kk. öyle alışmışız ki,kaydirigubbakcemile açıldığını görünce:dance: oturdum pc. başına.
adana yanıyor yinekötükedihüso,terliyorum hala.-tatlicadiarzu-
sen adana dışındaydıngamyoncuiremsu değil mi?

Selam güzeller. Ben Mersinliyim. Üniversiteyi Adanada okudum.5 yıl boyunca orasıda benim evim. Zaten neki arada 1 saat uzaklık var. Burda yazılanları okuyunca tekrar duygulandım. Hele şimdi yurt dışında olunca dahada üzüldüm. Yurtdışındayım ama tatillerde hep gelirim oraya. Yazdıklarınızı okuyunca bende sizlerin arkadaşı olmak istiyorum. Tatillerdede mutlaka görüşmek isterim. Çünkü gerçek arkadaşlıkları çok özledim

Selam güzeller. Ben Mersinliyim. Üniversiteyi Adanada okudum.5 yıl boyunca orasıda benim evim. Zaten neki arada 1 saat uzaklık var. Burda yazılanları okuyunca tekrar duygulandım. Hele şimdi yurt dışında olunca dahada üzüldüm. Yurtdışındayım ama tatillerde hep gelirim oraya. Yazdıklarınızı okuyunca bende sizlerin arkadaşı olmak istiyorum. Tatillerdede mutlaka görüşmek isterim. Çünkü gerçek arkadaşlıkları çok özledim

mersin, tarsus, adana kardeş şehirler zaten. sende hemşerimizsin bizim melekberkeciğim.
bizhem burda hemde buluşma topiğindeyiz sık sık. okadar çok buluşma yaptık ki, rekor kırdık sanırım. hemde pastalı kısırlı ev buluşmaları.
yurtdışındasın sanırım. bizi takip ederek özlemini biraz olsun hafifletebilirsin.
sende geldiğinde buluşma ayarlarız tabii.
o kadar sıcak bi dostluk oluştu ki aramızda.
adananın havası gibi insanları da sıcaktır bilirsin arkadaşım.

merhaba hemşerilerim ben aranızda yeniyim inşallah bundan sonra sohbetlerinizde bende yer alırım görüşmek üzere

günaydınlar hemşerilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeeeee
t2bl5.jpg

burdayımkaydirigubbakcemile4 hemşerim.
nasılsın?:teytey:
kk. öyle alışmışız ki,kaydirigubbakcemile açıldığını görünce:dance: oturdum pc. başına.
adana yanıyor yinekötükedihüso,terliyorum hala.-tatlicadiarzu-
sen adana dışındaydıngamyoncuiremsu değil mi?

a.s.a.s.günaydın hemşerim nasılsın evt ben balıkesir erdekdeyim şu an ama adanalıyım kadirliden memleketim gibisi yok özlüyorum sıcakta olsa:1hug::

Back