Adamına göre muamele yapan esnaflar..

Malesef bu tarz durumlar heryerde yaşanıyo kuzum . Canını sıkma böyle bi olay için. Heleki benim yaşadığım şehirde adamlar yazın türk e 2 sınıf muamelesi yapıyorlar turistler ise baştacı .

Yok canım rahatladım burda konuşunca ama insan üzülüyor.
Sonra da sizin orda kışın neden sinek avliyoruz, netten alışveriş çıktı bizim isler bitti diye dovunurler.. Hayır yani insan , para ayrımı yapmadan yap işini 5 tane de olsa az ama öz müşteri olsun her gun ekmek götür evine..

işte bu.
bütün mantık burada yatıyor....

esnafı,doktoru.......ne iş yaptığı önemli değil.İnsanların %90'ında olan bir özellik.Dış görünüşe göre not veriyoruz malesef.
Evet maalesef çoğu zaman istem dışı bizlerde yapıyoruz bunu, ama önemli olan ne biliyim farkına varabilmek ve özellikle o işten para kazaniyorsan insanların aklının bir köşesinde saygıyla, güleryüzüyle kalmak ki kapının çalan eksilmesin..

Çok haklısınız.. insanların doğasında olan bir huy.. önemli olan torpuleyebilmek..

:))Bundan sonra pazara bile, parka bilr öyle gitmeyi düşünüyorum canım:)

Iletisim becerin yoksa, insanlarla iletişim haline olman gereken bir işi yapma kardeşim o zaman.. sonra ben neden iş yapamıyorum yok insanlar şöyle yok insanlar böyle..

merak etme 4 ayaklı arkadaşım bahşişini de vereceğim senin deseydin.öküz

:)))) çok güldüm ve demedigime çok pişman oldum.. acaba diyorum şimdi gidip fakir ama gururlu bir kadın vardi tanıdın mı beni diyip bahşiş verip ciksam mi ki? :))

Sen mi vericen parasını da sana dert oldu deseydiniz:))

Evet gerçekten günün Özeti olmuş yazdıklarınız.. ve ben böyle insanların önce kendilerine saygıları olmadığını düşünüyorum.. bence kendilerini yeteneksiz, basit ne biliyim saygı duyulmayacak bir insan gibi gordukleri icin, sadece kendi egolarini tatmin etmek icin insanlari hakir gorduklerini ve benden daha acinasi halde olanlar var diye dusunup , kendinden yuksek gorduleri insana da yaranma cabasi icinde olup, onun degeriyle kendi degerini arttiracagini dusundugunu dusunuyorum maalesef..

:))) galiba ne kıl koparsam kar diye düşünüp ya tutarsa diyorlar:))

Bende bir kere bir şampuan ismi duymuştum saçları uzatıyormuş. Birgün çarşıya çıktım çıkmışken sorayım dedim. Önüme çıkan her parfümeriye sormaya başladım. En son girdiğim bizde yo ama zaten o pahalıdır dedi ukalaca. Ayrıca benim sorduğum parfümeride zincir bir işletme. Çok şaşırmıştım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesınlıkle katılıyorum.kardesım oğretmen kuçuk bır ılçede.herşeyden kazıklanıyor tabırı caizse.bırgun ben varken tesısatcı geldı makına bozuk sandık meğer sadece hortum taktı yerını dgeıştırdı daha dogrusu. 50 tl demez mı şok oldum noluyoz felan dedım 40 verdık sonra.bana kalsa ben orda tartışır hayatta o parayı vermezdım ama kardesım dedıkı "abla burda mecbur kalıyoruz başka tesısatcı yok kuçuçuk yer aram bozulursa işim düşerse naparım sonra"dedi:26: çok uzuldum .her esnaf oğretmenlerı-memurları kazıklamak peşinde boyle yerlerde....

Sizde ' demek ki sizin işler kesatta sizde alamamışsınız o şampuanı, neyse bulursam 3_5 tane de sizin mağazaya alırım hayrina 'deseydiniz :))

Tüm yorumları okudum gerçekten gözümün önüne geldi..örn.siz bişey bakarken üçlü takılan uzaktan sizi kesen satış elemanı kızlar..canımlı cicimli konuşmalar vs..malesef artk herkesin totosu havada geziyo ve insanlarında öyle olması bekleniyo aşağısı kurtarmıyo...bu konunun tam tersi olan bişeyle karşılaştım geçenlerde..bi mağazaya girdik hiç alıcı niyetimiz yoktu ama kendimizi kabinde bulduk.çünkü çalışanları ççok nazik beş tane erkekti..hiç öyle sulu da değil gayet saygılı kibar mesafeli filinta gibi adamlardı yani.biz deneme yaparken uzakta durdular dağıttıklarımızı sessizce katladılar.aralarında konuşmadılar bile..bukadar olur yani..

birkaç cümle ile hırsını almalıydın bence
gerçekten nahoş bir durum
ama evvelden beri böyle imiş ki
nasrettin hoca zamanın da söylemiş
YE KÜRKÜM YE

br de şu cinsleri var

mesela bn oldum olası kilolu br kızım en yüksek giydiğim beden 42 dir. br magazaya giriyorum beğendiğim şeyn bedenine bakıyorum uygun olacğnı dşndüğüümü elime alıyorum hemen yanıma yaklaşıyor hanımefendi o size olmaz sanane kardeşim istediğimi alırım belki hediye alacağım br kaç kere tersledim öyle bedenimi benden iyi mi bileceksiniz dye.

Benim anlamadigim su. Neden kiyafetlerin üzerinde etiket olmuyor. müsteriye göre fiyat degisebiliyor. Benim yasadigim yerde mesela bi kurus bile indirilmez, etikette ne yaziyorsa o.

Tabi kul hakki. Ne kadar rahatlar ya. Emegin 10 liraliksa herkesten 10 tl almalisin.
Terbiyesizlik. O adamin dukkanindan hayir gelir mi?

Kesinlikle internet ten alisveris en rahati. Hem ucuz hem de pis pis kabinlere girmiyoruz.
Gecen gittim bir markanin magazasina kabinde top top sac ve toz. Kimbilir kimin yagli pis saci. Tabi ayaklarimi popoma vura vura ciktim gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…