Adamına göre muamele yapan esnaflar..

Deseydiniz ya komple dükkanını satın alırım, seni de satın alırım. Kaç paralık adamsin?

:))) aslında insan neler demek istiyor fakat ama işte bir yanın boşver ondan farkın olsun diyor bir yanın da nasıl davranıyorsa aynısı ol diyor.. ben yaşadığım yere henüz yabancı olduğum için bilmiyordum adamı, tanıyanlar adamın çok ukala olduğunu söylediler.. dükkanına sadece ben gibi yabancılar gidiyormuş :))

ben de buna katiliyorum. benim demek istedigim, kaba davranan esnaf genelde herkese kabadir. bu kadar fazla ustlerine alinma gerek yok.

Evet orası öyle. Fakat adamın diğer bayanla gayette efendi bicimde konuştuğunu gördüm, demek ki diyorum bu adam isterse kibarlasabilir.Benim farkım sadece üstümde ki kıyafetlerdi..
Ama haklısınız bazı insanlar gerçekten kabadır, kim gelirse gelsin insan ayrımı yapmadan kaba davranır,öyle olsaydı inanın sinirlenmezdim zaten.

:))) ya da ne kadar cimriler demiştir:) böyle insanlar hatayı kendinde aramazlar çünkü

Cokk haklısınız valla.

Peki ırkınız yüzünden böyle bir muameleye maruz kalsaydınız:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25459586/

ayy aynı şeyi ben de yaptım eşim çok kızdı adamı ne diye aşağıladın diye, ben de telefon almaya gittim konuştuğum kişi orda çalışan eleman, telefonları gösteriyor, arada ben de düşünüyorum nakit alacağımız için alacağım telefonda çok pahalı 2000 tl , dedim ki dönüp eşime aslın da bu parayı da buna vermek zor geliyor bana sonuçta en fazla 1-2 yıl kullanılıyor dedim , eleman da döndü bana dedi ki 'paranız yoksa 800tl yede şu telefonlar var dedi! ben de senin dediğin gibi sizin maaşınız ne kadar kim 800tl yi küçümsüyorsunuz dedim. adam cevap vermedi. o an çok sinirlendim ama sonra da adamı bozdum diye çok üzüldüm. onlarda boş bulunuyor insanlık hali.

Peki ırkınız yüzünden böyle bir muameleye maruz kalsaydınız:

http://www.ntvmsnbc.com/id/25459586/

iğrenç bir durum cidden çok zor, ki bu da hala bizim ülkemiz dahil çoğu ülke de yapılıyor maalesef..

Diyorum ya insanların öncelikle kafasında ki önyargıyı almaları gerekiyor. Eğer halka açık bir iş yapiyorsan, her kesimden insanın gelebilmi ihtimalini bilerek yapıyorsun bu işi. Cok afedersiniz fakiri, zengini, beyazi, zencisi, çingenesi..hepsi de gelebilir, bu şartı bile bile kabul edipte sonra, dukkana girecek müşteriyi secemezsin..

Umarım dükkanını kappattığı günleri de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…