- 11 Nisan 2009
- 417
- 193
- 133
- 37
:))))) bence yapmıştır artık o kadar kıyağı olmuşturkuaförü üstüne yaptı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))) bence yapmıştır artık o kadar kıyağı olmuşturkuaförü üstüne yaptı mı
Deseydiniz ya komple dükkanını satın alırım, seni de satın alırım. Kaç paralık adamsin?
ben de buna katiliyorum. benim demek istedigim, kaba davranan esnaf genelde herkese kabadir. bu kadar fazla ustlerine alinma gerek yok.
Yurtdisinda yasiyorum, bi Kis bi Haftasonu Istanbul tatili yaptik, üstümüzde Manto kafada bere falan ama pacoz degiliz yani gayet hos ama sade iste :), bebekte bi Cafeye oturduk, bekle allah bekle garson gelmiyor, en sonunda geldi bitane ve hizlica ilk dedigi su oldu "Cay vermiyoruz yanliz" delimi ne, esimde zaten cay almiycaktik dedi ve iceceklerimizi söyledi, hic hoslanmadigim halde böyle seylerden,garsonun rüyasinda görebilecegi o ara henüz Türkiyede satisa sunulmamis olan Telefonumu Masaya koydum, birden ilgi degisti, esim tepki icin hesaba bahsis olarak 1 Lira birakti, anlamistir uyuz heralde...
Kesinlikle tamamen insan ayrimiyla alakali olay. Ve insanlikla. En basitinden ornekle, ya bi taksiye biniyoruz taksici o kadar hossohbet selam veriyor hosgeldiniz diyor muhabbet ediyor, 11 lira tuttuysa 10 lira aliyor vs. Baska bi tanesine biniyorsun surat beş karis sanki zorla binmissin, bir sey soylesen yada surdan degil de burdan git desen tersleyecek gibi. Bu her meslekte var maalesef, insanlarda attiklari adimdan agizdan cikan tek bir sozcukten sorumlu olduklarina dair bilinc toplumumuzda yerlesmedikce boyle ezmeye calisanlari, ustten bakanlari cok görürüz.
Arkadaşlar merhaba,çok canım sıkıldı dün biraz kafayı taktım ve çok sinirlendim sizlerle paylaşmak istedim..
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın çünkü bende bir esnafım sadece, gerçekten kendini bir şey oldum sanan esnaflardan nefret ettim artık. .
Ben normalde durumum olmasına rağmen, her zaman sade giyinen pek fazla makyaj yapmayı sevmeyen çok bakımlı olmamakla birlikte tertemiz giyinen mis gibi kokan bir insanim:)
Bu hafta içi yolculuk yapacağım için kendime şu uçak valizi mi nedir ondan almak için çantacıları geziyorum gayet bilindik bir mağaza da gayet insan gibi davrandılar. Sonra dedim bir de başka yere bakayım başka kendi halinde küçük bir magazaya girdim valizi hemen gördüm fiyatını sordum bana dediği cevap, onlar tuzlu sen gel burda ucuzları var..
1. Sen benim durumumu nerden biliyorsun ki benim adıma karar verebiliyorsun
2. Ilk defa tanışmış bir müşteri olarak nasıl bana sen diye hitap edebilirsin.
Benim arkamdan gayet hoş bakımlı bir bayan girdi, o da valiz istediğini söyledi ' buyrun hanımefendi ( benim sorduğum valizlerden) bu size çok yakışır' felan diye onu gosteriyor..Demek ki insanlarla düzgün iletişim kurabiliyor, demek ki saygı çerçevesinde konuşmayı biliyor. Peki neden dış görünüş göre davranırlar bilemedim. Bu artık başıma gelen 1 değil 2 değil, bir tek benim de değil, tanıdığım akrabarimin arkadaşlarımın başına da gelmiştir bu durum ve cidden çook sinir bozucu bir durum.
Sadece anlatıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.
Lacoste da bir montun fiyatını sormuştum çok pahalıydı
Arkadaşıma dönüp pahalımız dedim
Satıcı kız bana dönüp yooo gayet uygun onun fiyatı dedi
Ben de dönüp pardon siz kaç lira maaş alıyorsunuz diye sordum
Küçük görmek için değil ama kendi o mont kadar maaş ancak alıyor
Ne karışıyor benim arkadaşımla konuşmama
:))) aslında insan neler demek istiyor fakat ama işte bir yanın boşver ondan farkın olsun diyor bir yanın da nasıl davranıyorsa aynısı ol diyor.. ben yaşadığım yere henüz yabancı olduğum için bilmiyordum adamı, tanıyanlar adamın çok ukala olduğunu söylediler.. dükkanına sadece ben gibi yabancılar gidiyormuş :))
Umarım dükkanını kappattığı günleri de görürüz