Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesınlıkle katılıyorum.kardesım oğretmen kuçuk bır ılçede.herşeyden kazıklanıyor tabırı caizse.bırgun ben varken tesısatcı geldı makına bozuk sandık meğer sadece hortum taktı yerını dgeıştırdı daha dogrusu. 50 tl demez mı şok oldum noluyoz felan dedım 40 verdık sonra.bana kalsa ben orda tartışır hayatta o parayı vermezdım ama kardesım dedıkı "abla burda mecbur kalıyoruz başka tesısatcı yok kuçuçuk yer aram bozulursa işim düşerse naparım sonra"dedi:26: çok uzuldum .her esnaf oğretmenlerı-memurları kazıklamak peşinde boyle yerlerde....
Bacaklarıma ağda yaptırdım 65tl ,saçımı boyattm 400 tl istedi
Arkadaşlar merhaba,çok canım sıkıldı dün biraz kafayı taktım ve çok sinirlendim sizlerle paylaşmak istedim..
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın çünkü bende bir esnafım sadece, gerçekten kendini bir şey oldum sanan esnaflardan nefret ettim artık. .
Ben normalde durumum olmasına rağmen, her zaman sade giyinen pek fazla makyaj yapmayı sevmeyen çok bakımlı olmamakla birlikte tertemiz giyinen mis gibi kokan bir insanim:)
Bu hafta içi yolculuk yapacağım için kendime şu uçak valizi mi nedir ondan almak için çantacıları geziyorum gayet bilindik bir mağaza da gayet insan gibi davrandılar. Sonra dedim bir de başka yere bakayım başka kendi halinde küçük bir magazaya girdim valizi hemen gördüm fiyatını sordum bana dediği cevap, onlar tuzlu sen gel burda ucuzları var..
1. Sen benim durumumu nerden biliyorsun ki benim adıma karar verebiliyorsun
2. Ilk defa tanışmış bir müşteri olarak nasıl bana sen diye hitap edebilirsin.
Benim arkamdan gayet hoş bakımlı bir bayan girdi, o da valiz istediğini söyledi ' buyrun hanımefendi ( benim sorduğum valizlerden) bu size çok yakışır' felan diye onu gosteriyor..Demek ki insanlarla düzgün iletişim kurabiliyor, demek ki saygı çerçevesinde konuşmayı biliyor. Peki neden dış görünüş göre davranırlar bilemedim. Bu artık başıma gelen 1 değil 2 değil, bir tek benim de değil, tanıdığım akrabarimin arkadaşlarımın başına da gelmiştir bu durum ve cidden çook sinir bozucu bir durum.
Sadece anlatıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.
Maalesef öyle canim bazen sinirleniyorum almayacam burdan bisey diyorum internetten de alisverisi sevmiyorum ben aldigim urune dokunmam bakmam lazim memlekete gidene kadar bekliyorum veya aileme sipariş veriyorum. Mesela otobüs bileti alacaksin yer yok diyorlar sen kaliyorsun gidemiyorsun ama burali birini gonderiyosun hemen bilet kesiyorlar boyle ayirimciliklarida var ama burada yediğim kaziklardan aldiklarimin iki katini alirdim sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
br de şu cinsleri var
mesela bn oldum olası kilolu br kızım en yüksek giydiğim beden 42 dir. br magazaya giriyorum beğendiğim şeyn bedenine bakıyorum uygun olacğnı dşndüğüümü elime alıyorum hemen yanıma yaklaşıyor hanımefendi o size olmaz sanane kardeşim istediğimi alırım belki hediye alacağım br kaç kere tersledim öyle bedenimi benden iyi mi bileceksiniz dye.
Tüm yorumları okudum gerçekten gözümün önüne geldi..örn.siz bişey bakarken üçlü takılan uzaktan sizi kesen satış elemanı kızlar..canımlı cicimli konuşmalar vs..malesef artk herkesin totosu havada geziyo ve insanlarında öyle olması bekleniyo aşağısı kurtarmıyo...bu konunun tam tersi olan bişeyle karşılaştım geçenlerde..bi mağazaya girdik hiç alıcı niyetimiz yoktu ama kendimizi kabinde bulduk.çünkü çalışanları ççok nazik beş tane erkekti..hiç öyle sulu da değil gayet saygılı kibar mesafeli filinta gibi adamlardı yani.biz deneme yaparken uzakta durdular dağıttıklarımızı sessizce katladılar.aralarında konuşmadılar bile..bukadar olur yani..
geçen sene bir mağazaya girdim hani şu yuvarlak atkılar varya ondan denedim çok büyük oldu,arkamda orada çalışan kızla erkek aralarında konuşup kıkırdıyorlar neyse çıktım gittim.birkaç hafta sonra yine birşey için girdim kıza birşey sordum kız konuşurken resmen dikkatlice aşağıdan yukarıya doğru süzdü beni.taktım kıza hızımı alamadım bakalım ne tepki verecek diye birkaç hafta sonra birdaha gittim,bu sefer herşey normaldi,yarın yine gidicem yine cins bir hareket yaparsa hayatında hiç duymadığı cümleler kuracağım ona.özellikle bayan elemanlar çok ukala oluyor.
Arkadaşlar merhaba,çok canım sıkıldı dün biraz kafayı taktım ve çok sinirlendim sizlerle paylaşmak istedim..
Öncelikle sakın beni yanlış anlamayın çünkü bende bir esnafım sadece, gerçekten kendini bir şey oldum sanan esnaflardan nefret ettim artık. .
Ben normalde durumum olmasına rağmen, her zaman sade giyinen pek fazla makyaj yapmayı sevmeyen çok bakımlı olmamakla birlikte tertemiz giyinen mis gibi kokan bir insanim:)
Bu hafta içi yolculuk yapacağım için kendime şu uçak valizi mi nedir ondan almak için çantacıları geziyorum gayet bilindik bir mağaza da gayet insan gibi davrandılar. Sonra dedim bir de başka yere bakayım başka kendi halinde küçük bir magazaya girdim valizi hemen gördüm fiyatını sordum bana dediği cevap, onlar tuzlu sen gel burda ucuzları var..
1. Sen benim durumumu nerden biliyorsun ki benim adıma karar verebiliyorsun
2. Ilk defa tanışmış bir müşteri olarak nasıl bana sen diye hitap edebilirsin.
Benim arkamdan gayet hoş bakımlı bir bayan girdi, o da valiz istediğini söyledi ' buyrun hanımefendi ( benim sorduğum valizlerden) bu size çok yakışır' felan diye onu gosteriyor..Demek ki insanlarla düzgün iletişim kurabiliyor, demek ki saygı çerçevesinde konuşmayı biliyor. Peki neden dış görünüş göre davranırlar bilemedim. Bu artık başıma gelen 1 değil 2 değil, bir tek benim de değil, tanıdığım akrabarimin arkadaşlarımın başına da gelmiştir bu durum ve cidden çook sinir bozucu bir durum.
Sadece anlatıp rahatlamak istedim. Teşekkür ederim.