- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.801
Ahhh benim gelinim de ne tittiiiiiiz dicek dimi
günaydınn
sen geldin,Kaderle sovr86 yok hastalardı bide
Nemesis biz de düşünüyorduk, eşim bakmıştı birkaç firmaya internetten sanırım
Gelip evinde yıkıyolarmış
Mutlaka nemlilik olur ama kendin sildiğin gibi fazla ıslak olmaz
Makinelerle kurutur onlar
Elmayra resim bekliyorum senden.
Bu arada Ankara da hava bugün gerçekten güzel, maşallah diyelim.
Benim evim temiz, dün bütün temizliğimi yaptım.
Akşam kızımın okuuna yemeğe gideceğiz.
Sabahta kızımla anneme kahvaltıya, kahvaltıdan sonra alışverişe.
Öğlen kızımı uyuturum, uyanıncada markete gideceğim tekrardan bu defada aylık sütünü, kuruyemişini vs. alacağım.
Yarın akşam 6 da da apartmana kamera sistemi taktırılacak, yönetici toplantı yapıyor, babamız olmadığı için toplantıya gideceğiz kızımla.
Pazar için planım yok.
Elmayra resim bekliyorum senden.
Bu arada Ankara da hava bugün gerçekten güzel, maşallah diyelim.
Benim evim temiz, dün bütün temizliğimi yaptım.
Akşam kızımın okuuna yemeğe gideceğiz.
Sabahta kızımla anneme kahvaltıya, kahvaltıdan sonra alışverişe.
Öğlen kızımı uyuturum, uyanıncada markete gideceğim tekrardan bu defada aylık sütünü, kuruyemişini vs. alacağım.
Yarın akşam 6 da da apartmana kamera sistemi taktırılacak, yönetici toplantı yapıyor, babamız olmadığı için toplantıya gideceğiz kızımla.
Pazar için planım yok.
ivittttt
canım normal halindeyken neysede yatak olurken aşağısından bi bölme çıkıyoya o bölme açık renk oturduğumuz kısım kahveye döndü kabak gibi ortada, orda yatırıcam temiz olması lazım
geribildirim yaparım, burda ucuza yapıyolar kendim uğraşmıyım dedim İstanbulda falan pahalıdır tabi
Ankarada olsam pazar kahvaltısı için buluşmayı önerebilirdimde Elmayra uyanamazdı 11den önce
Ankarada olsam pazar kahvaltısı için buluşmayı önerebilirdimde Elmayra uyanamazdı 11den önce
Ankara nın neresinde oturuyordunuz canım, ben antares avm. gata taraflarındayım.
Ecd gördün mü cnm siliyorum?
Gayet güzel plannn, ankamall e götürme cok kalabalık oluyo haftasonunefes alamaz yavrucak Kentparka gidin.
Yüzümün göründüğü resim yok cnm yaa bu varEvden atarım ama
Eki Görüntüle 671520
ahahahahha delisin sen yaaacık renkte mi yatırıcan ahahahha
Elmayraaaaaaaaaaaaa ben yüzünüde isterim ya, yolda görsem selam vermek için hani. Ben sana gönderdim mi bilemiyorum.
Kimlere gönderdiğimi unuttum da.
Ankamalla genelde sabah saatlerinde gidiyoruz canım.
Neyi görücez karalanmış yüzünü mü
Bunu daha önce göstermiştin, ECD de yüzünü sormuştu
Elmayraaaaaaaaaaaaa ben yüzünüde isterim ya, yolda görsem selam vermek için hani. Ben sana gönderdim mi bilemiyorum.
Kimlere gönderdiğimi unuttum da.
Ankamalla genelde sabah saatlerinde gidiyoruz canım.