- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.721
buyrun birlikte olsun
Merhaba Yasemin teşekkürler
Hoş geldin
Evliliğin oturmalı diyende var
Bu evlilik ne kadara oturuyo ?
Uzunsa genç anne olma ihtimali de suya düşer
Maddi anlamda da çocuğa hazır olmak lazım
Ev barkını günümüzde çiftler kendi kuruyo, çift maaş var malum
Eee onlar da hop diye olan birşey değil
Anneanne çağlarımız da anne olacağız sanırsam
hoşbulduk kızlarhep gözüme çarpıyo başlık ama bi girmek nasip olmadı
kısmet bugüneymiş, konu ney muhabbetinizi bölmeden ben de katılayımm
bende iyiyim teşekkürler
görüşemiyorduk bayadır iyi oldu burda görmem seni
Evliliğin oturması durumu şartlara bağlı,
Şimdi herkes aşk evliliği yapıyor, evlenmeden önce senelerce beraberlik oluyor,
Zaten tanıyorsun, aynı eve girince şartlar değişmezse (bazı adamlar canavara dönüşüyor)
1-2 yılda taşlar yerine oturuyor.
Eğer büyük bir maddi sıkıntı yok ise,
1 yıl dolduğunda bebek düşünülebilir,
Kendimden örnek vereyim, kızım 3 aylıkken evliliğimin
İkinci yıldönümünü kutlamıştım :)
Bizim kızlar pek vakit bulamıyor artık sanırım
Taşındım bende
evet bugün farkettim dağılmışlar yine başka bir topiğe yazıyorlar birkaçı bazılarıda girmiyor sanırım, iyi yapmışsın değişiklik de iyidir
Evliliğin oturması durumu şartlara bağlı,
Şimdi herkes aşk evliliği yapıyor, evlenmeden önce senelerce beraberlik oluyor,
Zaten tanıyorsun, aynı eve girince şartlar değişmezse (bazı adamlar canavara dönüşüyor)
1-2 yılda taşlar yerine oturuyor.
Eğer büyük bir maddi sıkıntı yok ise,
1 yıl dolduğunda bebek düşünülebilir,
Kendimden örnek vereyim, kızım 3 aylıkken evliliğimin
İkinci yıldönümünü kutlamıştım :)
çocuk sahibi olmak, ne zaman olmalı, çocuk olunca ilişki ne boyuta gelir falan
canım burda konular ışık hızıyla değişir az önce kızlar saç hakkında konuşuyolardı ben nane olmak istemedimçok zor bir konu seçmişsiniz insanın emin olması karar vermesi bile zor bence buna :26:
evet bugün farkettim dağılmışlar yine başka bir topiğe yazıyorlar birkaçı bazılarıda girmiyor sanırım, iyi yapmışsın değişiklik de iyidir
bende Temmuzda hamile kalmak istiyorum mübarek Ramazanda Rabbim dualarımı boşa çıkarmazda hemen hamile kalırım inşallah, 1 yıl olmuş olucak, eşimdede hiç bi değişme yok 10 senedir aynı
Bende onu demek istedim,
Adamla 1 yıldır evlisin ama 10 yıldır tanıyorsun,
Kaşından gözünden bilirsin ne düşündüğünü
Peki çocuğu Batman'da mı doğuracaksın? Senin için zor olur :18:
Ben o topiklere gelmedim ki zaten
Eski 2012 gelinleri ve Souvvenir'in geyik topiğindeydim aynı arkadaşlarla
2013 e gelmedim, bir çoğunu da tanımıyorum, taşınan onlar sanırım
çocuk sahibi olmak, ne zaman olmalı, çocuk olunca ilişki ne boyuta gelir falan
evet Batmanda doğurucam kısmetse, 2 sene ücretsiz iznimide kullanıcam kendim büyütmek istiyorum çünkü 2.çocuğa pek sıcak bakmıyorum, hem o 2 senede şark süremizde geçmiş olucak Ankaraya gidince tekrar işe başlıcam çocukta kreşe gidecek inşallah
evet Batmanda doğurucam kısmetse, 2 sene ücretsiz iznimide kullanıcam kendim büyütmek istiyorum çünkü 2.çocuğa pek sıcak bakmıyorum, hem o 2 senede şark süremizde geçmiş olucak Ankaraya gidince tekrar işe başlıcam çocukta kreşe gidecek inşallah
valla ilk sene kesin olmamalı bi kere:26: ne bileyim zaten zor alışıyosun evliliğe, bilmem sizlerde yaşadınız mı ama ben ilk bi ay sadece ağladım evime alışmadaım diye, gören zorla evlendim sanardıben çocuk istemiyomusunuz diye soranlara ben daha çocuğum diyorum , eşim de bi ara çok baskı yaptı ama artık vazgeçti o da, anladım çocuk bakmanın zorluklarını
ilişki boyutuna gelince beni en çok korkutan kısmı o zaten, çocuk tamam iyi hoş da eğer eşimle aram eskisi gibi olmazsa o da kötü be
valla ilk sene kesin olmamalı bi kere:26: ne bileyim zaten zor alışıyosun evliliğe, bilmem sizlerde yaşadınız mı ama ben ilk bi ay sadece ağladım evime alışmadaım diye, gören zorla evlendim sanardıben çocuk istemiyomusunuz diye soranlara ben daha çocuğum diyorum , eşim de bi ara çok baskı yaptı ama artık vazgeçti o da, anladı çocuk bakmanın zorluklarını
ilişki boyutuna gelince beni en çok korkutan kısmı o zaten, çocuk tamam iyi hoş da eğer eşimle aram eskisi gibi olmazsa o da kötü be