AdAm OLaCaK KıZLaR...

resim dedin mi geliyor senin topiğine .. bende bakabilirmiyim kızlar diyor .. hem muhabbete katılmıyor hemde beni niye sevmiyorsunuz, niye benle konuşmuyorsunuz gibi triplere giriyor tuhaf

Evet
Bi de başka biri geliyor
Biz çakıyoruz sen o sun niye yalan konuşuyosun diyoruz
Önce reddediyo o kim filan diyo safa yatıyo
Sonra üsteleyince , ne olmuş , ne yalan attım , benle konuşmazsanız böyle olur diye atar yapıyo

resim dedin mi geliyor senin topiğine .. bende bakabilirmiyim kızlar diyor .. hem muhabbete katılmıyor hemde beni niye sevmiyorsunuz, niye benle konuşmuyorsunuz gibi triplere giriyor tuhaf

okuyan yeni arkadaşlar üstüne alınmasın da herkesten kıllanır oldum artık...
sizi de kader tanımasa uyuzluk yapabilrdim yani :):)size de bulaştı demek bubence buluşma yerini belirtin sonra da kazeni gönderin oraya..
allah Allah manyağa bak sen ya,kadercim sen ayıplı laflar edemezsin ona da ,ben sana bi metin döşiyim sen gönder ona olmaz mı?? ee ne de olsa memleketimin küfürleri hiçbi yerde yok,angara bu yani

Kizlaaar
Aradan kactim bir merhaba diyim dedim.
Kadercik yine sapigiyla cebellesiyor
Siz nasilsiniz hanimlar

Hoş geldin
Ah ah burdakine alıştım da face deki ne olacak onu hiç bilmiyorum
Çünkü o yakından biri, biliyorum

Kader ya, kıyamam sen savunmasız geliyorsun herhalde bu insanlara.
Keşke arkadaş eklemeyi engelleyebilsen. Sen dilediğine istek yollardın,
öyle arkadaş olurdun.

Ben hiç kimseyi kiblemedim mesela ( erkek üyelerin açtığı sahte konular dışında )
Ama o beni bile delirtti , topluca şikayet ettik neredeyse
Yine de önü alınamıyor
Nasıl bişeyse artık
Hiç bişeye kafası basmıyo ama bilgisayardan iyi anlıyo sanırım

Yeni konu acıcam, isim önerilerinizi kutunuza yazın

Son düzenleme:
Canlar i padden girdim baglantim zayif
Hem yazip hem okumak zor topluca cevap vericem idare edin

Gulenyelken iyiyiz canim , bugun gezemedik misafire yakalandik ama keyifliydi.
Piyonist daha reel takilsan diyorum:))
Quarta aklima angaranin turkuleri geldi, yakalarsam tik tik
Biturku caksan bile yeter

İlginç profiller var gerçekten forumda

Ben soğuk nevale olduğumdan mütevellit saran yok

Kıyamam seni pek iyi niyetli görüyorlar galiba.
Biz koruruz seni

carpe diem olsun bence. hem geneül kültür olur içinde hem geyik. zaten geyikte carpe diem e çıkıyor
keyifsizim ben şimdi gelmiyo aklıma bişey

tek eğlendiğim tarafı da bu ışık görmüş tavşan gibi kalakalıyor "aa noldu ki, ben değilim ki, aaa niye böyle yapıyosunuz.. istemiyorsanız konuşmazsınız, beni aranıza almıyosunuz, ben hiç yalan söylemedim "

yok onun konuşması belli ya kalıp değişmiyor öyle akıcı konuşamıyor sanırım kapasite yeterli değil fix cümleleri var topiğe ilk girdiğinde .. "merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız..." "nasılsınız kızlar.." "bende aydında/denizlide/nazillide yaşıyorum" "ben bi dişçinin yanında sekreterim aynı zamanda açık öğretimden sosyoloji okuyorum/evdeyim açıköğretimden lise okuyorum/bi firmada asistanım" "ben 22/23/24 yaşındayım" işte böyle kalıp aynı

Kadercikim nasil anliyorsun ayni kisi oldugunu:44:
Piyonist ne is:26:

Tanısan sende anlarsın
İlk üye olunca seni ekler, özel yazar, önceki nickiyle beğenmiş olduğu yorumlarını tekrar gelir beğenir
Pasif bi tip 3 cümlesi sabit

Bende katılabilir miyim aranıza
Açıköğretim okuyorum
Beni neden almıyosunuz aranıza

Şehir, yaş, iş durumu değişir
81 ilde bulunuyo maşallah
Ergen olduğunu düşünüyorum ama 20-24 arası değişiyo
Aşağılık kompleksi var konuşsan da dışlanılmış hissediyo kendisini

Başlıca özellikleri bunlar kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…