AdAm OLaCaK KıZLaR...

kıs yok nerden tanıcam elmayranın duygusal mesajlar yazıyor dediğine istinaden yazdım onu

ama bak bence sende rütbe kısmına KAZEN GÖR BENİ falan yaz belki dikkatini çekersin

hayır mesaj atmayı denedinmi ?

kalbime indirecektin yahuu:KK20::KK20: yok canım atmadım o atsın onuda herşeyi benmi yapıcam:KK19:

Bayılırım tuttuğunu koparan kadınlara :KK60:

İlk adımı sen at bari:KK14:

du bakalım arkadaş olarak ekledim ses yok şimdilik. zaten 409 kız arkadaşı var tanımadığı kim varsa sildircem sadece benim tanıdıklarım kalsın.
kıskanç bi bayanım ben :KK9::KK9::KK9::KK9::KK60:

benim bi tane tanıdığımın halası oğlunu evlendirdi ,

gelini buna nişandan sonra düğün alışverişinde demişti anne senden tek bişi istiyom oda ne demiş, jartiyer demiş kızz, kadın vayyy o bağlanan dondanmı nası giycen kız onu demiş o da giyerim ben demiş almışlarr

ben olsam utanırdım :KK17: git jarttiyerini tek başına al demi ama kaynanana ne söylersin

kalbime indirecektin yahuu:KK20::KK20: yok canım atmadım o atsın onuda herşeyi benmi yapıcam:KK19:

du bakalım arkadaş olarak ekledim ses yok şimdilik. zaten 409 kız arkadaşı var tanımadığı kim varsa sildircem sadece benim tanıdıklarım kalsın.

:KK9::KK9::KK9::KK9: süperdi bu :KK9::KK9::KK9:

kesin kabul eder bende eklemiştim kabul etmişti yani kişi ayırmıyo zaten

Akıntı olmayan koy bulursanız sıcak da olur :KK23::KK23:

Sıcak deniz istiyorsan Didim candır :129::129::129:

Evet canım didimin denizi hem dalgasız hem epey sıcaktır.
Gümüldür de öyledir bak.

Ayvalık zaten açık deniz.
Koylar var, oraları da pek sıcak sayılmaz ama yazın zaten soğuk denize girmek isterim ben.
Malum buralar nem ile beraber 40 derece oluyor.

kız bu don da beğenmez :KK70: jartiyer ister :KK1:
daha neler neler... b...z da isterim. ay o ayıplımıydı :44:

kırbaç, kelepçe, maske gibi aksesuarları da unutmamak lazım :KK60:
ya bunları ben yazcaktım t...n da vardıı. liste yapıcam duruma göre sakin olun. aceleye getirmeyin :KK17::KK17:

Beyaz atı da vardı :KK1: yani arabası :KK70: eşşeğe benziyodu :KK1:

Sonra ip den gümleticek seni:)

yok evdeki pc den giricem onu bilemez :KK23::KK23:

gelini buna nişandan sonra düğün alışverişinde demişti anne senden tek bişi istiyom oda ne demiş, jartiyer demiş kızz, kadın vayyy o bağlanan dondanmı nası giycen kız onu demiş o da giyerim ben demiş almışlarr

ben olsam utanırdım :KK17: git jarttiyerini tek başına al demi ama kaynanana ne söylersin

o bağlanan dondanmı lafına güldüm ben :KK9::KK9::KK9::KK9:

Ahahah deli :KK60::KK60:
Sen sağlam kötek yicen ya dur bakalım ne zaman :KK60:

En önemli seyi unuttun :KK1: z ile baslıyo ahahahahaha bakar bakar ağlar :KK70:

Ay bilemedim ne bu:KK53:
Ben ve en önemli şeyi atlamak:KK53:

Kazen'e mesaj atabilmek için onu arkadaş olarak eklemek gerekiyor.
O da davet yollayanı kabul ediyor ne yapsın :KK6::KK6:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Şimdinin gelinleri de pek edepsiz anacım :KK1::KK1::KK1:

Kırmızı renkli kısma çok sesli güldüm yaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Evet canım didimin denizi hem dalgasız hem epey sıcaktır.
Gümüldür de öyledir bak.

Ayvalık zaten açık deniz.
Koylar var, oraları da pek sıcak sayılmaz ama yazın zaten soğuk denize girmek isterim ben.
Malum buralar nem ile beraber 40 derece oluyor.

Benim atalarım kediymiş, ben sıcak severim :KK76::KK76::KK76:

X