AdAm OLaCaK KıZLaR...

LCV = Lütfen Cevap Veriniz.
Bu kısaltma genellikle davetiyelerde kullanılır. Bazı organizasyonlarda davet edilen insanların ne kadarının davete katılacağını/katılamayacağını öğrenmek için davetiyenin alt tarafına LCV kısaltması eklenir. Yanında da genellikle “telefon numarası” gibi iletişim yolunu gösteren ibare bulunur. Uluslararası kullanımda RSVP (Répondez S’il Vous Plaît) kısaltması ile aynı anlamdadır.

Ben de anlamadığımdan şey etmemiştim :KK60:

LCV = Lütfen Cevap Veriniz.
Bu kısaltma genellikle davetiyelerde kullanılır. Bazı organizasyonlarda davet edilen insanların ne kadarının davete katılacağını/katılamayacağını öğrenmek için davetiyenin alt tarafına LCV kısaltması eklenir. Yanında da genellikle “telefon numarası” gibi iletişim yolunu gösteren ibare bulunur. Uluslararası kullanımda RSVP (Répondez S’il Vous Plaît) kısaltması ile aynı anlamdadır.

Ben de şiirin altına yazınca yeni bir şair türedi sandım :KK60::KK60::KK60::KK60:

Aklıma bile gelmedi kısaltma olan :KK9::KK9::KK9:

Neyse mesajın gittiği kişi anlar :KK24::KK24::KK24:

Elmi o değilde ben bizi rüyamda gördüm ya:44:
Konsere gidiyoduk, ama böyle konserin içinde değiliz.
Çoook uzaklarda yüksek biyerde oturmuşuz olanları izliyoruz.
Hani melekler şehrinde, melekler böyle yüksek yerlerde oturuyolardı ya, öyle aynı:26:

Bence senlen ben bilet alacak parayı bulamamışız beleşten konser izliyomuşuz :KK1:

o kim la ????????

binadan bi tane memur, bıyıkları var :KK70: gözüne kestirdi beni :KK70:

Elmi malkoçoğlu diye birine kaçtı:KK6:

Ben kimseye kaçmam! kendime kacırırım :KK1:

ya biri banada el uzatsın da nereden uzatırsa uzatsın. kazen ile aramızı yapana 1 kürk hediye :KK53::KK53:
ama kk kürkü. dün kürklerin hayvanlardan naısl alındıklarını gördüm ve içimden küfrettm o insanlara. böyle yaratık olurmu ya pis canavarlar.. bence buradaki kürküde kaldıralım vazgeçtim kürk falan yok. onun yerinde fidan dikeriz. dünyadaki odunlar azmış gibi 2 de bizden olsun :KK9::KK9:

ya biri banada el uzatsın da nereden uzatırsa uzatsın. kazen ile aramızı yapana 1 kürk hediye :KK53::KK53:
ama kk kürkü. dün kürklerin hayvanlardan naısl alındıklarını gördüm ve içimden küfrettm o insanlara. böyle yaratık olurmu ya pis canavarlar.. bence buradaki kürküde kaldıralım vazgeçtim kürk falan yok. onun yerinde fidan dikeriz. dünyadaki odunlar azmış gibi 2 de bizden olsun :KK9::KK9:

Her şey bir tarafa cidden buradaki kürkten ben de rahatsızım.
Başka bir simge olabilir onun yerine.
Anarşist ruhuma çok ters:KK19:

Bence kazenin sevgilisi var sevdiğim sözler kısmına duygusal seyler yazıyodu :)

Duygusuz elmi, insan azcık daha fantastik bi yorum yapar, o kadar melekler şehri falan didik:KK19:

:KK43: hayal kurmamayı öğrendim izmire gelir gelmez görücem la seni söz

Evet, o böyle teknik konularla ilgileniyor sanırsam.
Onun hakkında bildiğim tüm bilgi bu :82::82:

elmayra bi el atıver hepimize :KK70:

ben rütbe kısmının uzatılmasını istiyorum
piyonist kazenle tanışmak istiyor
gülenyelken kariyer yapmak istiyor (bu konuda ne gibi bir yardımın olur bilemedim şimdi) :44::44:

Bence senlen ben bilet alacak parayı bulamamışız beleşten konser izliyomuşuz :KK1:

Elmyco, gerçekten ya kız romantizme girdi, melekler şehri dedi, sen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kazen çok cool, onu ediler bile ikna edemez :KK51::KK51:

Bizim sitenin simgesi olan kürk, sahte zaten

Gerçeğiyle işimiz olmaz. :KK20::KK20:

facede durumunu "ilişkisi var" şeklinde değiştirdi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: 40 yaşında adamdan değilde 16 yaşından birinden bahseder gibi oldum hahahahhhhhh

elmayra bi el atıver hepimize :KK70:

ben rütbe kısmının uzatılmasını istiyorum
piyonist kazenle tanışmak istiyor
gülenyelken kariyer yapmak istiyor (bu konuda ne gibi bir yardımın olur bilemedim şimdi) :44::44:

Orası uzarsa millet birbirine laf sokar ordan :KK1:

Ben de anlamadığımdan şey etmemiştim :KK60:

Ben de şiirin altına yazınca yeni bir şair türedi sandım :KK60::KK60::KK60::KK60:

Aklıma bile gelmedi kısaltma olan :KK9::KK9::KK9:

Neyse mesajın gittiği kişi anlar :KK24::KK24::KK24:

:KK60::KK60: ben tee lisede öğrenmiştim hatta nerede kullanıyorlar ne saçma demiştim meğerse çok kullanılan bişeymiş. bütün davetiyelerde yazıyor düğün olsun, gala olsun :KK12:
kazen bilir. o herşeyi bilir. sizin bilmediklerinizi de bilir :KK16::KK16::KK16:

Şu andan itibaren piyodan haber alamazsak bil ki kendini intihar etti, naptın sen elmi:KK58:

Özel olarak yazlığa alcam seni kızam, eve atcam seni :KK60:
Yalnız sabahın köründe zebani gibi dikilmeyesin başımda :KK14:

X