- 24 Aralık 2009
- 7.047
- 18
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #17.081
Yok o mesaj piyonisteydi
Kazen ya da curly el atıyor o işlere ama buradan sesini zor duyarlar, mesaj at
curlyi hiç bilmiyorum ya bak onuda ilk duydum odamı erkek ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o mesaj piyonisteydi
LCV = Lütfen Cevap Veriniz.
Bu kısaltma genellikle davetiyelerde kullanılır. Bazı organizasyonlarda davet edilen insanların ne kadarının davete katılacağını/katılamayacağını öğrenmek için davetiyenin alt tarafına LCV kısaltması eklenir. Yanında da genellikle telefon numarası gibi iletişim yolunu gösteren ibare bulunur. Uluslararası kullanımda RSVP (Répondez Sil Vous Plaît) kısaltması ile aynı anlamdadır.
LCV = Lütfen Cevap Veriniz.
Bu kısaltma genellikle davetiyelerde kullanılır. Bazı organizasyonlarda davet edilen insanların ne kadarının davete katılacağını/katılamayacağını öğrenmek için davetiyenin alt tarafına LCV kısaltması eklenir. Yanında da genellikle telefon numarası gibi iletişim yolunu gösteren ibare bulunur. Uluslararası kullanımda RSVP (Répondez Sil Vous Plaît) kısaltması ile aynı anlamdadır.
Elmi o değilde ben bizi rüyamda gördüm ya:44:
Konsere gidiyoduk, ama böyle konserin içinde değiliz.
Çoook uzaklarda yüksek biyerde oturmuşuz olanları izliyoruz.
Hani melekler şehrinde, melekler böyle yüksek yerlerde oturuyolardı ya, öyle aynı:26:
o kim la ????????
Elmi malkoçoğlu diye birine kaçtı
Ben de şiirin altına yazınca yeni bir şair türedi sandım
Aklıma bile gelmedi kısaltma olan
Neyse mesajın gittiği kişi anlar
Bence senlen ben bilet alacak parayı bulamamışız beleşten konser izliyomuşuz
Yok o mesaj piyonisteydi
ya biri banada el uzatsın da nereden uzatırsa uzatsın. kazen ile aramızı yapana 1 kürk hediye
ama kk kürkü. dün kürklerin hayvanlardan naısl alındıklarını gördüm ve içimden küfrettm o insanlara. böyle yaratık olurmu ya pis canavarlar.. bence buradaki kürküde kaldıralım vazgeçtim kürk falan yok. onun yerinde fidan dikeriz. dünyadaki odunlar azmış gibi 2 de bizden olsun
ya biri banada el uzatsın da nereden uzatırsa uzatsın. kazen ile aramızı yapana 1 kürk hediye
ama kk kürkü. dün kürklerin hayvanlardan naısl alındıklarını gördüm ve içimden küfrettm o insanlara. böyle yaratık olurmu ya pis canavarlar.. bence buradaki kürküde kaldıralım vazgeçtim kürk falan yok. onun yerinde fidan dikeriz. dünyadaki odunlar azmış gibi 2 de bizden olsun
Duygusuz elmi, insan azcık daha fantastik bi yorum yapar, o kadar melekler şehri falan didik
Evet, o böyle teknik konularla ilgileniyor sanırsam.
Onun hakkında bildiğim tüm bilgi bu :82::82:
Bir ara model arıyordu sanki, öyle hatırlıyorum
Bence senlen ben bilet alacak parayı bulamamışız beleşten konser izliyomuşuz
Bence kazenin sevgilisi var sevdiğim sözler kısmına duygusal seyler yazıyodu :)
hayal kurmamayı öğrendim izmire gelir gelmez görücem la seni söz
elmayra bi el atıver hepimize
ben rütbe kısmının uzatılmasını istiyorum
piyonist kazenle tanışmak istiyor
gülenyelken kariyer yapmak istiyor (bu konuda ne gibi bir yardımın olur bilemedim şimdi) :44::44:
Ben de anlamadığımdan şey etmemiştim
Ben de şiirin altına yazınca yeni bir şair türedi sandım
Aklıma bile gelmedi kısaltma olan
Neyse mesajın gittiği kişi anlar
evet ama onun sevdiği yada sevgilisi varmış Allah bağışlasın. kazende çok şanslı onuda seven biri var
elmayra bi el atıver hepimize
ben rütbe kısmının uzatılmasını istiyorum
piyonist kazenle tanışmak istiyor
gülenyelken kariyer yapmak istiyor (bu konuda ne gibi bir yardımın olur bilemedim şimdi) :44::44:
Bence kazenin sevgilisi var sevdiğim sözler kısmına duygusal seyler yazıyodu :)
hayal kurmamayı öğrendim izmire gelir gelmez görücem la seni söz