AdAm OLaCaK KıZLaR...

:KK60::KK60: ben tee lisede öğrenmiştim hatta nerede kullanıyorlar ne saçma demiştim meğerse çok kullanılan bişeymiş. bütün davetiyelerde yazıyor düğün olsun, gala olsun :KK12:
kazen bilir. o herşeyi bilir. sizin bilmediklerinizi de bilir :KK16::KK16::KK16:

gulüm bence bizi bizi gözetliyor baksana 4 kişiyiz ama altta 6 üye var yazıyor
yani ahaaaaaaaaaaa yakaladım :KK28::KK28::KK28::KK28:

:KK60::KK60: ben tee lisede öğrenmiştim hatta nerede kullanıyorlar ne saçma demiştim meğerse çok kullanılan bişeymiş. bütün davetiyelerde yazıyor düğün olsun, gala olsun :KK12:
kazen bilir. o herşeyi bilir. sizin bilmediklerinizi de bilir :KK16::KK16::KK16:

Sen şiir altına yazmayaydın iyiydi :KK9::KK9::KK9:

O yüzden yaktım ben kabloları :KK53::KK53:

Bence senlen ben bilet alacak parayı bulamamışız beleşten konser izliyomuşuz :KK1:
binadan bi tane memur, bıyıkları var :KK70: gözüne kestirdi beni :KK70:
Ben kimseye kaçmam! kendime kacırırım :KK1:

malkoçoğlu diyerek olayı başka boyuta çekme lütfen. bildiğimiz badem bıyık işte. hadi iyisin elmy badem bıyığı kaptınmı sırtın yere gelmez. buralarda edilik yapmaz kendi sitenin admini yapar seni :KK8::KK8:

Her şey bir tarafa cidden buradaki kürkten ben de rahatsızım.
Başka bir simge olabilir onun yerine.
Anarşist ruhuma çok ters:KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Şu andan itibaren piyodan haber alamazsak bil ki kendini intihar etti, naptın sen elmi:KK58:

Özel olarak yazlığa alcam seni kızam, eve atcam seni :KK60:
Yalnız sabahın köründe zebani gibi dikilmeyesin başımda :KK14:

atınnn beniiii yazlıklaraaa :KK70: cok severim nerde sizin yazlık yewrummmm

Elmyco, gerçekten ya kız romantizme girdi, melekler şehri dedi, sen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Filmi hic izlemedim o yüzden recep ivedikle aynı geldi bana :KK1:

malkoçoğlu diyerek olayı başka boyuta çekme lütfen. bildiğimiz badem bıyık işte. hadi iyisin elmy badem bıyığı kaptınmı sırtın yere gelmez. buralarda edilik yapmaz kendi sitenin admini yapar seni :KK8::KK8:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Yok la bu bildigin malkocğlu bıyıgı :KK70: badem bulsam hemen alcam mescide .D

Bence kazenin sevgilisi var sevdiğim sözler kısmına duygusal seyler yazıyodu :)
:KK43: hayal kurmamayı öğrendim izmire gelir gelmez görücem la seni söz
romantik erkekleri hep sevmişimdir :KK12::KK12:
elmayra bi el atıver hepimize :KK70:

ben rütbe kısmının uzatılmasını istiyorum
piyonist kazenle tanışmak istiyorgülenyelken kariyer yapmak istiyor (bu konuda ne gibi bir yardımın olur bilemedim şimdi) :44::44:
lütfeennnnnn
facede durumunu "ilişkisi var" şeklinde değiştirdi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: 40 yaşında adamdan değilde 16 yaşından birinden bahseder gibi oldum hahahahhhhhh
şakamısın sennn tanıyomusun kazeni????????
Şu andan itibaren piyodan haber alamazsak bil ki kendini intihar etti, naptın sen elmi:KK58:
Özel olarak yazlığa alcam seni kızam, eve atcam seni :KK60:
Yalnız sabahın köründe zebani gibi dikilmeyesin başımda :KK14:

kazen den duymadan inanmam. bırakmam peşini
:KK47::KK47:

romantik erkekleri hep sevmişimdir :KK12::KK12:

lütfeennnnnn

şakamısın sennn tanıyomusun kazeni????????

kazen den duymadan inanmam. bırakmam peşini
:KK47::KK47:

kıs yok nerden tanıcam elmayranın duygusal mesajlar yazıyor dediğine istinaden yazdım onu

ama bak bence sende rütbe kısmına KAZEN GÖR BENİ falan yaz belki dikkatini çekersin

hayır mesaj atmayı denedinmi ?

X