AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hatta garibim Elmayra bi ima da bulunmş başına iş açmıştı
İma bile yasak, benzer durumdakiler üstüne alınıp sana domates, yımırta filan atabiliyolar

Aşağıda ziyaretci sayısı hic eksilmiyor ki hadi bir benim takipçim diğeri kim ki?

Hayır ben bi de ima etmem, pat diye söylerim

Bilim kullanıcı kontrol paneline gir, solda profili düzenle var.
Kişisel rütbe diye diye bir kısım var oradan yapabiliyorsun.

son 2 gündür gerçekten kötü hissediyorum zaten canım. ctesi gidicem inşallah. aslında yarın gitsem raporda alıp evde mi yatsam. hastane 5 dk zaten. giderim sonra döner evde uyurum oh miss. gerçi tahlil neyim yakamdan düşmezler ama

Aşağıda ziyaretci sayısı hic eksilmiyor ki hadi bir benim takipçim diğeri kim ki?
Hayır ben bi de ima etmem, pat diye söylerim

sen gelince artıyor zaten bu takipçiler, ziyaretçiler. bence birinden nefret bile etsen cesur olacaksın gizliden takip etmeyeceksin çok komik oluyor. bari adınız yaz mesajını at takipçinim yalarsam diye. daha mert olur

bide senin takipçin kim

Banlamdan mutlu olacak biri :)

sen gelince artıyor zaten bu takipçiler, ziyaretçiler. bence birinden nefret bile etsen cesur olacaksın gizliden takip etmeyeceksin çok komik oluyor. bari adınız yaz mesajını at takipçinim yalarsam diye. daha mert olur

Bence de, madem beni sevmiyorsun ne diye takip ediyorsun, kendinle celiştiğinin farkında mısın acaba? Ona yazdım bunu

Banlamdan mutlu olacak biri :)

Bence de, madem beni sevmiyorsun ne diye takip ediyorsun, kendinle celiştiğinin farkında mısın acaba? Ona yazdım bunu

ahaaaaaaaaaa kimmiş o densizzzzzzz

Bilim kullanıcı kontrol paneline gir, solda profili düzenle var.
Kişisel rütbe diye diye bir kısım var oradan yapabiliyorsun.

beceremedim

Bence al randevunu yarın git. Tahlil falan çabuk hallolur herhalde.

Ben devlet hastanesine gittim geçen hafta, internetten randevu alıp.
Randevu saatim geldi, şıp diye içeri girdim. Geç de olsa
teknolojiyi soktular sağlık sektörüne. Cumartesi doppler randevusu
verdiler, pazartesi sonuçları gösterdim. Tüm bunları toplasan 1 saatte
hallettim.

ya kızlar gülmeklten karnım ağırdı burada. iş arkadaşımla benim uydurduğumuz hikayeee şimdi yazdık

çokoprens ile probis aslında kardeşmiş. sonra çoko prens olunca bis te ben sana rakip olamam demiş profesör olmuş.
bunların anası haylayf babasıda nutella. anası süslü püslü alımlı bir kadın parlak parlak allıklar sürüyor. babalarıysa kavruk bir delikanlı.

canım özel sigortam var benim ssk ya gitmek istemiyorum bu yüzden

çok acıkmışsın belli

allah sizi kahretmesin işiniz gücünüz yok mu ahahahahah

çok acıkmışsın belli
canım şekerim düşüyor sanırım canım çok tatlı çekiyor. bu muhabbet olduğunda zaten probis yiyordum ben.

allah sizi kahretmesin işiniz gücünüz yok mu ahahahahah
yok valla ful makarayız. geçenki muhabbetimizde iphone lardan 3 yanlış şifre girince tel foto çekiyormuş. bnde deidmki birde su fışkırtsa süper olurdu. oda diyorki evet ilan verirdik fotosunu "wanted" ıslak yada kuru diye. bende oradan kuru fasülyeye bağladım ıslak hamburgeri çıkarttım falan. konu hep yemeğe gidiyor ama güzel muhabbet yanii

Kızlarrr tünaydın
Yine 1 de uyandım, nolcak benim bu halim ya

Geçmişe bakmadım ayıplı muhabbet var mı

Yok Med, hiç gitme oralara o yüzden

Banlanan arkadaşlar için saygı duruşumuz var

Bu günlerinin kıymetini bil işte, ben şimdi yataktan sürünerek çıkıyorum resmen :111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…