AdAm OLaCaK KıZLaR...

İnşallah alamaz demiştir kesin

:86::86::86::86::86::86:

Hoşgeldinnnnn

du bakalaım bekle daha belli değil

dediğim gibi beni hiç aramadılar sipariş verdikten sonra ve gelmesi de 10 günü buluyo o saydığım sitelerde hep

daha dolandırılmış değilsin yani

Birilerinin pıcağımdan korkması cok sevimlii

Hoşgeldin ipeğim kaçak mı geldin

Hatta şu an arıza var fabrikada. Eğer halledemezsem gönüllü yatcam önüne pıçakla kurtar beni bu hayattan..
Off bacum ya bana düzgün yol var mı? Kaçak geldim. Göze alıp geliyorum artıkın yoksa patlıycam.

kıyamam sana dua ediyorum bennnnnnn

Sanki derin devlet sitesine giriyosun cok komik sizin it ciler, bence korkuttular

Hoş geldin İpek

dandirik bi siteye de benzemiyo ama

ara sor istersen ne zaman ulaşıcağını öğrenirsin

Biraz daha bekleyeyim bari
8-18 yazıyodu zaten
Gelirse benimdir , gelmezse hiç benim olmamıştır zaten

İnşallah alamaz demiştir kesin

Senin boyun uzun bu çok mini durur dedi
Ama ben onu çok beğendim , almazsam aklımda kalırdı pek öyle huyum yoktur ama beğenirsem de alırım yani

benim eski işyerimde şirkete girerken şu metal cihazda öten aletten geçiyodun , parmak basıyodun bide kart gösteriyodun ,

kıçıkırık bi şirket ama sanki fbı ajanı gibi hissediyodum kendimi,

bilgisayarımızda takip ediliyodu mesela ben nette yada msn de dolaşayım mousem kendi kendine hareket edip kapantıyodu ekranı,

patron ne adamdı da işi gücü yok tek tek izliyodu çok gülüyodum

ama anadolu kızı yermi çay molasında hep 5-10 dk fazla duruyodum sigara mola saatlerim düzensizdi

amma velakin yeri geliyo gece 11 de çıkıyorum işten yeri geliyo pazar çalışıyorum derken laf etmezdi

sonra mesai parası vermediğini hatırladı galiba tüm düzeni kaldırdı

Altına tayt giyerim deseydin

Ben de hep bu cümleyi kurarım. Terazimiyiz acaba

Teraziyiz tabi la

Hoşbulduk canım. Pahalı mı aldığın şey hani en kötü senaryoyu düşünüyorum da..

Mesai ücreti vermeden o sistemi nasıl kurdurmuş ki Direk sizin iyiliğiniz için çalışmış Olası bir şikayet durumunda çalışana çok faydası olur

Teraziyiz tabi la

Ne haber...Özledin mi beni

Altına tayt giyerim deseydin
çorap giysem iyi

Hoşbulduk canım. Pahalı mı aldığın şey hani en kötü senaryoyu düşünüyorum da..

Yok uygundu
60 TL ama modeli çok beğendim
Zaten ben hiç kartla bişey almaıdm, hep kapıda ödemeyle aldım çeyizimi
Bunda kapıda ödeme yoktu Ous kartını çıkarıncada bişey demedim çektim

Anaaaaaaa…ben de pek bir şey almam netten. Alan arkadaşlardan görüyorum da göründüğü gibi çıkmıyor bazen. Beden olaylarından geri gönder uğraş derken bana göre bir şey değil. 60 tl de sokağa atılacak kadar az bir para değil.. alış verişin sanala kaydığı bir ortamda inşallah tek seferlik insanları dolandırmayı amaçlayacak kadar salak bir site değildir diyelim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…