- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.141
işin espirisi oDüğüne 37 yıl mı var
anladım canım ya ben sordum 400 dediler
Amin teşekkürler hoş geldiniz
Biz daha yeni evliyiz, ev sıfırdı temizdi
Kirlenince boyatıcazbilgim yok
Arkadaş arabayı egzoz muayeneye götürdü inş. hallederde gelir, geriye sadece muayenesi kalır.
Bu arada kızımın okulunun yeni kayıdı başladı, artık 1. sınıfa geçecek, dua edin de bana fazla zam yapmasınlar. Yoksa zor göndermem, 1 gibi belli olacak fiyatımız.
Arkadaş arabayı egzoz muayeneye götürdü inş. hallederde gelir, geriye sadece muayenesi kalır.
Bu arada kızımın okulunun yeni kayıdı başladı, artık 1. sınıfa geçecek, dua edin de bana fazla zam yapmasınlar. Yoksa zor göndermem, 1 gibi belli olacak fiyatımız.
aynen öyle yapmışım, bi ara çekerim resmini, yahu hadi ben aldım bana bi dur çüş diyende mi çıkmadı
Kaç m2 acabaa, ben 100 m2 yi 600 e boyatmıştım 2011de :)
buz gibi mi D:
Kaç m2 acabaa, ben 100 m2 yi 600 e boyatmıştım 2011de :)
Hadi yaa nasıl fark etmedin canım, ben temizlik yapmayıda öyle çok sevmediğim için gereken kadar aldım sadece.
Eşya insana külfet resmen.
Havuçlu cezerye
he Sinop mantıcısının olduğu aradamı ?
Bende pasjın üstünde Erol Abi varya eskiden beri orda bilirsin arada ona gidiyorum kesimini beğeniyorum.
Hadi yaa nasıl fark etmedin canım, ben temizlik yapmayıda öyle çok sevmediğim için gereken kadar aldım sadece.
Eşya insana külfet resmen.
Kürdanlıkta ayrıyetten harika. Kaktüs adam
Olaydı da yiyeydik iyiydi
Allah bütçenize göre nasip etsin ECD, hayırlısı olsun diyelim.
Amin canım ya inş. Kendisi çok istiyor o okulu, alıştı artık, kurdu oldu. Bakalım ne olacak.
Allah gönlünüze göre versin cnm.. Hayırlısı en başta.
kadesa nerde yaa niye UI olmuş
Nemesis burda bir şarkı duydum sana armağan etmek istiyorum:
Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız
Özlemim tuzdan çok topraktan telaşsız
Ne önemi var unut gitsin kim haklı kim haksız
Aman...
Bayağı oluyo
Kendi tercihi olmalı
Sıkılınca döner diye ümit ediyorum
yeni gördüm yaa ben ceza aldı sanmıştım
Bende orta da ev yokken bile az eşya çok huzur dedim
Yemek odasının türlü türlü şeyleri var onlar kullanılmıyo ki, ablamdan biliyordum almam demiştim
Zaten sonra da baktım evimiz minik yer yokmuş