AdAm OLaCaK KıZLaR...

:) yok yaa bdv beni katılaştırdı dokunmuyor artık :KK1: Evet kafamı dağıtmam lazım.

Evet yaz gelsin moganda denize(?) nazır kahvaltı falan edeyim :) icim acılsın.

Sabah zor geldim bi de arabanın frenleri boşaldı. Kafa kafaya giriodum bi arabaya. Kim gidecek ostime yaa, zaten bir de uzaylı görmüş gibi bakıyorlar :S

ooo may gat ostime mi gideceksin tek gitme bari, gerçi bişey olacağından değil ama dediğin gibi yerler adamı gözleriyle, ben batıkentte oturuyodum Ankaradayken annemler hala orda Çakırlar diye bi yer var belki duymuşsundur :)

kulaklarım ağrıyodu doktora gittim bi ton şey saydı östaki tüplerim tıkalıymış baş ağrısı yapıyo bu meret bide boğazımda nodül varmış reflüden mütevellit, yarın iş başı yapıyorum 1 hafta semirdim evde

Geçmiş olsun nemesis.

biz bi arkadaşa geldik pek dolaşmadık yani valla ilk gidişim tam gittiğimiz yeri bilmiyorum ama şu viaporta yakın bi yere gittik neresi oluyorsa artık semt olarak

Viaporta gittiniz mi üstü açık AVM :)
Anadolu yakası Kartal - Pendik taraflarına gelmişsiniz canım.

:) yok yaa bdv beni katılaştırdı dokunmuyor artık :KK1: Evet kafamı dağıtmam lazım.

Evet yaz gelsin moganda denize(?) nazır kahvaltı falan edeyim :) icim acılsın.

Sabah zor geldim bi de arabanın frenleri boşaldı. Kafa kafaya giriodum bi arabaya. Kim gidecek ostime yaa, zaten bir de uzaylı görmüş gibi bakıyorlar :S

Ayyy ostim deme ya, benim de araç muayene zamanım yaklaştı, adam arıyorum arabamı muayeneye götürtecek.

Hiç sevmem öyle yerlere gitmeyi.

ooo may gat ostime mi gideceksin tek gitme bari, gerçi bişey olacağından değil ama dediğin gibi yerler adamı gözleriyle, ben batıkentte oturuyodum Ankaradayken annemler hala orda Çakırlar diye bi yer var belki duymuşsundur :)

Batıkent şu müstakil evlerin sitelerin olduğu yermi canım ?
eşimin akrabalarıda var orda oturan. henüz gitmedik tabi.

Ben densizin tekine rast gelince ayar oluyorum
Çünkü cezam 60, susmak zorunda kalıyorum :KK1:
Alışık değilim susmaya :KK8:

Benim de bir kabusum var ensemde hep
Uyuz oluyorum burda bile rahatlık yok

Hic susuyomuş gibi görünmüyosun :) İnce ince giydiriyosun :KK1:

Bilmez miyim cakırları. Dayımlar var batıkentte. Babamla giderim herhalde. En nefret ettiğim sey arabayı sanayiye götürmek sırf bunun icin evlenebilirim :KK1:

Ayyy ostim deme ya, benim de araç muayene zamanım yaklaştı, adam arıyorum arabamı muayeneye götürtecek.

Hiç sevmem öyle yerlere gitmeyi.

Muayene yine bir derece :KK1: Ne bileyim ordakiler mühendis falan ya daha bi insan gibiler :)

Ostimde bir tane ustam var o yapıyo ama gitmesi bir dert dönmesi bir dert :KK43:

Geçmiş olsun nemesis.

sağol canım

Batıkent şu müstakil evlerin sitelerin olduğu yermi canım ?
eşimin akrabalarıda var orda oturan. henüz gitmedik tabi.

evet canım o bölge Ankaraya gelirsem bende orda oturucam inşallah,ulaşım rahat merkezi ortam nezih,gerçi sincan metrosu işi bozacak ama neyse

Viaporta gittiniz mi üstü açık AVM :)
Anadolu yakası Kartal - Pendik taraflarına gelmişsiniz canım.

gittikte pek dolaşmadık çok soğuktu yemek yedik, bide güneş gözlüklerinde indirim vardır gözlük aldım 2 arada :)
diğer yakaya geçebilecek vaktimiz yoktu o yüzden viaportu pek gezesim gelmedi bildiğin alışveriş merkezi aynı mağazalar izmirde de var , bi ara 1 haftalığına gidip gezmeyi düşünüyorum

2 günlük evraklar
Dün akşam ben çıkarken geldi resmen
Çok çalışmam gerek te içimden gelmiyo :KK51:

amaaan napçan çalışıp, benimde bissürü işim var da şirket kapancak ya hiç içimden gelmiyo tüm hevesim uçtu gitti , hatta hafta sonu kapanıyo sözde ama resmi olarak devam ediyo hiç bi iş olmucak ama ben devam etçem 2-3 ay yani paso oturcam nasıl iş anlamadım , nikah şekeri falan getirim de bari ek iş yapim canım sıkılır

Ancak bu kadar frenleyebiliyorum kendimi napim :KK1:
Mantıklı gelmiyosa cici kızlar gibi soruyomuş gibi yapıyorum:21:
Aslında saçma demek istiyorum evet :KK53:

ahahha ben anlıyorum senin ince ince döşediğini :) Cici kız imajının altında bir kedi saklı :KK70:

amaaan napçan çalışıp, benimde bissürü işim var da şirket kapancak ya hiç içimden gelmiyo tüm hevesim uçtu gitti , hatta hafta sonu kapanıyo sözde ama resmi olarak devam ediyo hiç bi iş olmucak ama ben devam etçem 2-3 ay yani paso oturcam nasıl iş anlamadım , nikah şekeri falan getirim de bari ek iş yapim canım sıkılır

Bende zaten bi fatura yazdırıyorum, bi yorum atıyorum
Haksızlığı sevmem :KK53:

X