- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
öyle bile olsa sen elinden geleni yaptın geride keşke bırakmıyosun
Dimi en azından benim vicdanım rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle bile olsa sen elinden geleni yaptın geride keşke bırakmıyosun
konu sahibesi izinli tabi geziyoo :)) biz burda zor şartlar altında çalışıyoz
ah canlarım hastamı oldunuz baş ağrısı fena yaa, bende Batmana geldim geleli kronikleşen baş ağrıları yaşıyorum, yazın çok sıcak her yerde klima var kışında kömür yakılıyo her yer duman ondan oluyo galiba, sinüzit faranjit derken kulağıda sakatladım burda valla babannemden beter oldum,ev kalk gidelim diyo yarın iş başı yapıcam bugün temizliyim diyorum ama Müge Anlı esir aldı beni
konu sahibesi izinli tabi geziyoo :)) biz burda zor şartlar altında çalışıyoz
ah canlarım hastamı oldunuz baş ağrısı fena yaa, bende Batmana geldim geleli kronikleşen baş ağrıları yaşıyorum, yazın çok sıcak her yerde klima var kışında kömür yakılıyo her yer duman ondan oluyo galiba, sinüzit faranjit derken kulağıda sakatladım burda valla babannemden beter oldum,ev kalk gidelim diyo yarın iş başı yapıcam bugün temizliyim diyorum ama Müge Anlı esir aldı beni
Oh ne güzel
Bende evde olsam uzanıp yv izlerken uykuya dalsam
geçmiş olsun canım. olsun hastasın sen dinlen. müge anlıyıda izle. sonra bugün ne giysemden feragat ederk temizlik yap esra erola anca yetişirisin. zaten tv olmasa 3 saat temizlik yapıcaktın şimdi tv var çabuk çabuk 1-2 saatte halledersin rahat ol
ayy kuzum kıyamam uykunumu alamıyosun, bide bahar yorgunluğu var heralde,kime sorsam leyla gibi, baş ağrısı halsizlik depresif haller bi an önce yaz gelse dicemde burda yazlar beter geçiyo 50 derece falaan oluyo heralde
aslında temizliği eşimle yapıyorum ama şimdi hazır evdeyken yapıyım dedim, bide kayınvalidemler gelicekya normalde aklıma gelmeyen yerlere bakıyorum dip köşe diye tabir ettiğimiz temizlik türüne dalış yapıcam öğleden sonra
ahanda ben geldim. tatil denincede akla ben gelirimmm
her yere gitmişimdir güneydeee. benim en beğendiğim yer Alaçatı. Alaçatı 24 suits var dehşet. hem sakin hem gezmelik. ister denize git ister havuzaaa. kuşadası fena değil. marmarisi ben hiç beğenmedim belki gittiğimiz yerle ilgilidir kervansaraya gitmiştik biz. denize uzak gitmedik bu yüzden havuzda takıldık otelide beğenmedim. barlar sokağı çok eğlenceli. belek mükemmel. ama voyage belek dahada mükemmel. çeşme de harika bence her kesimden insan var. mutlaka tekne turu yapılmalı gidince. bodrumun da güzel yerleri var ama iyileri çok iyi kötüleri çok kötü iyi yer bulduğuna emin olman lazım. ve gezmek için yerler biraz uzak gibi.
saygılar
aslında temizliği eşimle yapıyorum ama şimdi hazır evdeyken yapıyım dedim, bide kayınvalidemler gelicekya normalde aklıma gelmeyen yerlere bakıyorum dip köşe diye tabir ettiğimiz temizlik türüne dalış yapıcam öğleden sonra
nemiş dip köşe cam için birini çağırsan canım ? yokmu orda yardım alabileceğin kimse.
Temizlik zor iş kızlar, haftada bir kez süpür sil toz al yapıyorum canım çıkıyo,
lavobaları h.içi cifliorum,
Dip köşe cam içinde 3- 4 yada bir bi tanıdığım geliyor Allah razı olsun kendi evi gibi dikkatli titiz yapıyor.
Bende hafta da bir temizlik yaparım, o da eşimle
Camları da 3 ayda bir silerim, bizim alt kat diye korkuluk var eşim sığmıyo ben girip siliyorum
Kışın silmem ama
canım günübirlik gittim orayada. çok güzel ve temiz çarşaf gibi deniz bayıldım. 5 yıl falan öce en temiz kumsal ölüdenizde vardı 1. olmuştu ama bizim kirletmemiz 3 ay sürer. umarım hala güzeldir. bu arada aklıma şimdi geldi bodrumda çok denizanası ve kayalık var bilginize.
birde avşanın denizini çok beğeniyordum ben ama artık ab.zalar doldu orayada eğlenilmiyor sinir oluyorum..
benimkiler sonbaharda silindi en son şimdi ilkbaharda sildircem :)
Cam çok benim evde bide kocaman camlar yüksekde, 1 günde ancak bitirirm pertim çıkar :)