- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Fesleğen hep yeşil mi kalıyor yoksa onun da belli bi sezonu mu var sovr ?
Daha çok hep yeşil kalan şeyler arıyorum
Annem karanfil dikmiş bana açmak üzer, onu getireceğim
Bir de yaprakları kılıç gibi bi çiçek var mor çiçek açan, onu ekeceğim
Lale de almayı istiyorum inşallah
netten hiç alışveriş yapmadım ama ıkeada leroymelinde falan vardır belki
oğlumun emzığıde böyle fosforlu gece hiç kaybolmuyo çok güzel bu fosforlu şeyler geceleri
Eki Görüntüle 665246 Eki Görüntüle 665245 Eki Görüntüle 665244
Mahallenin eşkiya çocukları olmasa
Sadece saksı ile kısıtlı kalmazdım belki
netten hiç alışveriş yapmadım ama ıkeada leroymelinde falan vardır belki
oğlumun emzığıde böyle fosforlu gece hiç kaybolmuyo çok güzel bu fosforlu şeyler geceleri
ortadaki resim var ya çok hoş olmuş hani pimapenle kapalı kısmı o taşlarla süslesen kenar kısımlarını oraya çocuklar giremez değil mi yada çok mu göz yorar acaba akşamları
Burda bile ufaklık muamelesi görüyorum
Maşallah hepinize
Sen kaç yaşındasın makarna
aynen benim 4 yaşındaki oglum hala emzik emiyo ama sadce uykusu geldiginde .oanada biz chicconun fosforlusnu almıştık.yanıyor diye iyice düştü emzigin üstüne iyice bırakmadı. :)
canım çıkmak zorunda kaldım
ben 31 yaşındayım 9,5 yıllık evliyim :)
ben yandığını hiç fark etmedım hafıf dıye almıştım bi gece bakıyorum çocuğa bişi yanıyo ağzında öle fark ettımbenımki 10 gun sonra 1 yasında olacak daha emiş yapabılır sonra bıraktırcam
ben ne yaptıysam bıraktıramadım başını kestim kaça gece agladı yine aldık. içini delip çörek otu attım böcek diye yine bırakmadı .oje sürdüm yine korkmadı.askerede emzikle gidecegiz bu gidişle :)
Hava neden bu kadar karardı
Bu yağmurlar ne zaman dinecek:44:
Bugün neden bu topik bomboş
Bu büyük patron bugün neden gitmek bilmiyor
şimdiakrdeşi olunca hepten bırakmaz ondan görüp bende korkuyorum aslında bırakmazsa dıye sadece uyurken alıyor ama aklı erdıkçe daha çok bağlanabılır dıyede korkuyorum
cnm babam bukadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendı diye sormayı unutmuşsun
o reklamdan nasıl etkıelndıysem böyle ard arda soru görunce dırek aklıma geliyo :26:
Çok kırıldım çooook
Diğer konunuzu geyiğe taşıyayım ama siz bana yeni konu açıyoruz gelip kurdelesini kesin diye haber vermeyin
Kayınvalidelere, eltilere, görümcelere mail atıp yazdıklarınızı şikayet edeceğim