AdAm OLaCaK KıZLaR...

Taşların boyutu ne bi saksıya ne kadar gider bilemiyorum da

3 paket 50 tanelikten alsam yeter herhalde
En az dört uzun saksı düşünüyorum çünkü

yok maalesef fesleğen kuruyo sonbahara doğru pek yeşil kalmıyo ömrü kısa

Almışken 4 paket alayım garanti olsun bari
50 x 4 = 200 adte taş yeter herhalde

Eksik gelirse dayanamam bi daha alırım kendimi biliyorum
Kargo 5 + kapıda ödeme 5 tl = 10 TL ekstra masrfaı çıkıyor bi seferde halledeyim en iyisi

netten hiç alışveriş yapmadım ama ıkeada leroymelinde falan vardır belki

oğlumun emzığıde böyle fosforlu gece hiç kaybolmuyo çok güzel bu fosforlu şeyler geceleri

oğlumun emzığıde böyle fosforlu gece hiç kaybolmuyo çok güzel bu fosforlu şeyler geceleri

İkeaya daha önce bakmıştım netten yoktu
Belki de mağazaların da olabilir bilmiyorum
Ben sipariş verdim bile, aklıma bişey geldi mi onu yapmazsam rahat edemem

Haftasonuna denk geliyo diye Pazartesi Salı gelir herhalde, işyerinin adresini verdim bende evde olmadığımızdan
Heyecanla bekliyorum

aynen benim 4 yaşındaki oglum hala emzik emiyo ama sadce uykusu geldiginde .oanada biz chicconun fosforlusnu almıştık.yanıyor diye iyice düştü emzigin üstüne iyice bırakmadı. :)

ortadaki resim var ya çok hoş olmuş hani pimapenle kapalı kısmı o taşlarla süslesen kenar kısımlarını oraya çocuklar giremez değil mi yada çok mu göz yorar acaba akşamları

Bende bi öyle düşündüm bi de fazla kalabalık olur dedim
Büyük masa koyduk bi de şimdi
Yanlara saksı ve sadece saksı içine fosforlu taş kafi olur sanırım

Bi gelsin de sipariş bakarım olmadı

aynen benim 4 yaşındaki oglum hala emzik emiyo ama sadce uykusu geldiginde .oanada biz chicconun fosforlusnu almıştık.yanıyor diye iyice düştü emzigin üstüne iyice bırakmadı. :)

ben yandığını hiç fark etmedım hafıf dıye almıştım bi gece bakıyorum çocuğa bişi yanıyo ağzında öle fark ettım benımki 10 gun sonra 1 yasında olacak daha emiş yapabılır sonra bıraktırcam

Hava neden bu kadar karardı
Bu yağmurlar ne zaman dinecek:44:
Bugün neden bu topik bomboş
Bu büyük patron bugün neden gitmek bilmiyor

ben ne yaptıysam bıraktıramadım başını kestim kaça gece agladı yine aldık. içini delip çörek otu attım böcek diye yine bırakmadı .oje sürdüm yine korkmadı.askerede emzikle gidecegiz bu gidişle :)

şimdiakrdeşi olunca hepten bırakmaz ondan görüp bende korkuyorum aslında bırakmazsa dıye sadece uyurken alıyor ama aklı erdıkçe daha çok bağlanabılır dıyede korkuyorum

Hava neden bu kadar karardı
Bu yağmurlar ne zaman dinecek:44:
Bugün neden bu topik bomboş
Bu büyük patron bugün neden gitmek bilmiyor

cnm babam bukadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendı diye sormayı unutmuşsun

o reklamdan nasıl etkıelndıysem böyle ard arda soru görunce dırek aklıma geliyo :26:

şimdiakrdeşi olunca hepten bırakmaz ondan görüp bende korkuyorum aslında bırakmazsa dıye sadece uyurken alıyor ama aklı erdıkçe daha çok bağlanabılır dıyede korkuyorum

aynen aklı ermeden şimdi bıraktır sen.benimki aklı erdiginden kandıramayıyorum inanmıyor...dogacak bebegimede emzik vermeyi asla düşünmüyorum çünkü ben bundan ne cektim kaybederdi eşim gece nöbetci eczane arardı :)

cnm babam bukadar güzel pasta yapmayı nerden öğrendı diye sormayı unutmuşsun

o reklamdan nasıl etkıelndıysem böyle ard arda soru görunce dırek aklıma geliyo :26:

Benim babam pasta yapmayı bilmiyo çünkü
58 yaşından sonra da öğrenmez artık sanırsam

Çok kırıldım çooook
Diğer konunuzu geyiğe taşıyayım ama siz bana yeni konu açıyoruz gelip kurdelesini kesin diye haber vermeyin
Kayınvalidelere, eltilere, görümcelere mail atıp yazdıklarınızı şikayet edeceğim

Burda olduğunu bilseydim gelirdim valla.
İki lafın belini kırardık abla
Ama çıkmam gerek zira çok uykum geldi.
Kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…