Adam bambaska biri cikti, soktayim

Sizin burda sucunuz yokki adam bildigin yalan makinasi neyse takmayin hakinizda hayirlisi

Bir soz vardir sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye ama malesef sen bu tabire uymamissin.
Bir kere basindan olumsuz bir olay gecmis adimlarini daha emin atman gerekiyorken netten hic tanimadigin bir adama nasil guvenip ona karsi birseyler hissediyorsun ?
Belki de evli bile cikabilirdi, esi seni ogrenip seni arayabilirdi. Belki subay yada hoca degilde hirsiz yada sapik da cikabilirdi bence Allah seni korumus ucuz atlatmissin.
Yuz yuze konusmadigin birseyler paylasmadigin birine guvenmek buyuk cesaret ister.
Bence artik o cocuga kizmak yerine kendine de kizman gerekiyor ve ilk evliliginden ders cikarmamis olsan da bundan buyuk bir ders cikarman gerekiyor

Olay fenalar fenası diyeyim.
Genelde böyle hoca tarzı insanlar toplum baskısından kendilerini baskıladığı için bir yerde patlak verip,
Hiç durumuna uygun şeyler yapmıyorlar fark ettim , hacı hocadan korkacaksın diye bundan diyorlar sanırım.
Bence size güzel ders olmuş, oh olsun mahiyetinde demiyorum, bekar genç kızsın tabii ki de tanıştığın kişiler olacak
Sadece daha dikkatli olman için dedim.
Sana olduğu kadar uç nokta olmasa da, ben de geçen haftalarda internet ortamında gayet kültürlü, atletik ve sporcu, yakışıklı görünen biriyle görüştüm. Öyle ki kendimi çok şanslı bile hissettim, benimle görüşmek istiyor diye.
Ay ama Allah kahretmesin adam bildiğin Ahmet Kural'ın Angaralı dilini kapan Recep İvedik'ten daha Recep İvedik biri çıktı. Hala hayatımın en büyük şoku.
Sıntır, manda.

Adam askerde can sıkıntısını seninle gidermis.

Yaa bir de "arkadaşım kollarimda can verdi", "bana mermi isabet etti" bilmemne. Inanilmaz arabesk yaa.

Böyle varoş erkekler vardir ya, ne kadar trajik olay yaşarsa o kadar karizmatik olacağını zanneden ve arabesk hikayeler uyduran. Iyyy. Çok itici

+1

Ay adam bildiğin şizorenmiş, 272882 bölüm dizi senaryosu yazmış. İyi olmuş allah kurtarmış sizi, onun ne imanından ne adamlığından hayır gelir, daha büyüyecek o ablası

Ben de bu sanal ilişkileri hiç anlamıyorum. Biraz vaktinizin kıymetli olduğunu düşünseniz ve sanaldan insan tanımak yerine sosyalleşseniz. Ne bileyim, çok enteresan. Bir de o duygusal durumunuz nasıl değişiyor? Yani hiç tanımadığınız birine karşı nasıl bir şeyler hissedebiliyorsunuz. Çok mu boşluktasınız ya? ya da nasıl inanabiliyorsunuz? kafamda binlerce soru... mümkün değil anlayamam sizi

Benim sevgilim 11 aydir askerde, bazen anlatir askerlerin ne kadar psikolojisinin bozuk oldugunu.. Asiri cins ve karaktersiz insanlar cok mesela.. Ki cok sükür cok karakterli, edepli insanlar da var ama maalesef az.. Kisacasi askerde olan bi insana ne yazik ki guvenilmez, cogu tutunacak dal ariyor, askerlik bitene kadar oyalanmak icin birilerini bulmaya calisiyor. Hatta bi ara sevgilimle konustugumuzda anlatmisti, bir arkadasi netten birini bulmus “sevdigim kiz kollarimda can verdi, komadaydi aylarca bekledim “ tarzi konusup sözde diger kizi tavlayacak. Cok ilginc.. Bazilari demis telefon yasak diye. O eskidendi, simdi her askerin elinde android.. Doguda daha bi serbestlik var telefon konusunda. Askercell dahi kullanan cok cok az, herkeste sivil hat..

Daha ilk sana astsubay değilim erim dediğin de anlamalıydın ne mal olduğunu.. neyse zararın neresinden dönersen dön kardır bence. Ya buluşup iyice kaptırsaydın kendini.

Tarih, edebiyat parçalayan, boş romantik tiplerden bir iki geri duracaksın.

Gitti onun kuranı muranı böyle gaddar, kalp kıran bir mahlukat kuran okudukça temizlenmez.. Önce kalp...

Adresini ver de kafana bi tane huni göndereyim diyeydin. Töbe ya Rabbim. Kıyamam canım anlıyorum duygularını.Olumsuzluklarını sürekli düşün ve bol bol dua et Allah büyük

Face kullanmıyorum diyen bi erkeğe inanmış gibi yapsamda ilk günden bakardım arar bulurdum.. sen mi çok safsın adam mı kurnaz bilemedim.

Daha da kötüsü sen bu adamı yine affedeceksin eminim.. adam güzel oynuyor çünkü.

Bide cübbeli fln die dindar sanmayın .. giyim kuşamdan belli olmaz bi insanın dini. Hayatına geçirmesi lazımdı ..
Gerçekte dinine bağlı olsaydı “ kalp kırmak Kabe’yi yıkmak gibidir”sözünü uygular senle oynamazdı..

hep diyorum, her zaman da söyleyecem: ben bu dünyaya göre degilim

Seninle ne alakası var ya?
Bunların aynısını bize yapsa biz de kanabilirdik.
Kendini niye aşağılıyorsun.
Sadece internette insanlara güvenme. Ders ve anı oldu sana.
Seneye kahkahalarla anlatacaksın bunu :)

bazilari öyle demiyor iste, suclaniyorum. tabi ki bende de hata var. insallah dedigin gibi olucak, cok sagol yorumun icin :)

kendisi de zaten söylüyordu ordaki askerlerin cok simarik oldugunu, biz konusurken baska bir asker telefonda konusuyordu sevgilisiyle...böyle sacma sapan tripli konusmalar felan, o da mesela diyordu "keske daha erken gelseydim askere, gec kaldim, bunlar benimle kafa dengi degil" felan. ben de onun böyle konustuguna göre daha olgun oldugunu düsündüm. yanilmisim.

o konuda cok sansliyim evet, dedigim gibi ocak ayi icin anlasmistik, görüsecektik. kim bilir neler olucakti. Allah korudu gercekten.

Ay sanki senin icin atom parçalamış gibi konusuyosun. Yok video çekmiş yok sunu söylemiş. Bunlar ici boş şeyler canım bide evlenip boşanmıssın yogurdu üfleyerek ye, yoksa isin zor.

önceki iliskisinde siddet görmüs, aldatilmis biri olarak ve hic güzel söz duymayan, sürekli asagilanan biri olarak benim icin siir yazip, bana video cekmesi benim icin cok büyük biseydi.

sen belki senin icin atom parcalanirsa etkilenirsen, ben de bundan etkilendim. herkes farkli.

aynen, kendisi de öyle diyordu. senin esinin söyledigi gibi. hatta evli olanlar bile orda kendini daha serbest zannedip öyle isler pesinde kosuyormus, colugu cocugu olan, askerlik böyle sinir bozucu bisey diye anlatmisti, cok igrenc bir ortam vs vs demisti. yani o böyle düsündügü icin biraz anlayis göstermeye calistim. ki ben insanlarin özünde kötülük olmadigina inanan biriyim, her ne olursa olsun.

Sana; ne bu dünyada, ne öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum,deseydiniz de ömrü boyunca unutmazdı.

dedim ya, sonradan konusunca sana kesinlikle hakkimi helal etmiyorum, senin icin kötü düsünmüyorum, kötü sözde söylemiyorum ama ahirette seninle görüsecek, sana hesap sorulacak, ben sana hakkimi helal etmiyorum dedim.

ayip bisey degil zaten, kendisi bu konuyu hic takmadi, ben ondan uzaklasmistim, ben evlenip ayrildim sen bekarsin, kendine göre birini bul diye, bu sefer o israr etti, ne diyorsun felan ben seni böyle seviyorum, ailem dahi kabul etmezse ki mecbur edecekler, kararima saygi duyacaklar dedi...o ara söyledi bu laflari ki ben gercekten görüsmek istemiyorum ama o ailesine yalan söylicek kadar ciddi gösterdi kendisi, gözü kara olmus gibi...ona cok sasirmistim.

nasil mi inandim? facebookta fotograflari var....yüzlerce fotograflari sakalli cübbeli haliyle, cocuklara ders verirken video cekmis, sureleri okuyup cekmis atmis felan...görmesem ben de inanmazdim

zor durumda oldugumdan degil, ben genelde "bana adam mi yok" kafasindayim biri canimi sikarsa. ama bu cocuk farkli geldi bana. yoksa her gün birileri sosyal medyadan yaziyor. hepsiyle böyle seyler yasamiyorum ki, coguna cevap bile vermiyorum yani.
bununla da cok farkli tanistik, ikimizin cok sevdigi bir kisi hakkinda konustuk ilk baslarda, sürekli repliklerle birbirimizi güldürdük felan, yani basta ciddi bisey degildi ki. ta ki o bana ben sana karsi bos degilim diyene kadar. ben ondan hoslanmiyordum bile, tipim degildi. sonra da sesli görüstük, görüntülü görüstük, bende yine tik yok. öyle devam ettikce bi baktim birden adam gözüme inanilmaz yakisikli gelmeye basladi.

Allah razi olsun, cok sagol.
Evet cok saf ve temizim, bana yapilmasini istemedigim birseyi baskasina yapmam. cok vicdanliyim. o yüzden ona karsi kullandigim cümle icin özür diledim, cünkü onu söylemis olmak ve özür dilememis olmak beni gün be gün daha da yipratiyordu, icimden atmak istedim.
ben bi söz bu kadar icimi yakiyorsa, onun o koca yalani onu geceleri nasil uyutuyor? aklim bunu almiyor.

ben internetten biriyle tanisma hayalinde degilim ki, yukarda yazdigim gibi tesadüfen tanistik ve ciddi olmadan geyik muhabbeti yaparak ilerledik. ilk adimi o atti. benim amacim sevgili bulmak degildi ki.

ilk olarak sunu söylim kendisi meslegini veya o kisilikte biri olmayi secmis, ailesi karsi cikmis, böyle cübbeli sakalli gezme ortalikta diye, hatta kendisi dedi cok tepki aliyorum günlük hayatimda bi yere gittigimde "iiyyy bu kilik kiyafet ne" diye insanlar bana cok laf atiyor dedi ama bilerek sectim bu yolu cokta mutlu ve huzurluydum askere gelene kadar

yani ailesinden veya cevresinden yana hic bir baski yok, kendisi secmis, kimsede desteklememis zaten.

Adresini ver de kafana bi tane huni göndereyim diyeydin. Töbe ya Rabbim. Kıyamam canım anlıyorum duygularını.Olumsuzluklarını sürekli düşün ve bol bol dua et Allah büyük

adresi var ki bende.....ona burdan biseyler göndermistim. onda bile dedim ya ben taa buralardan sana biseyler gönderdim postayla....hic mi icin ciz etmedi?

onu affetme gibi bi durumum yok, kendisi zaten herseyin yalan oldugunu söyledi, duygularinin bile. o beni sevmemis ki hic. neden benden af dilesin, dilese bile bu benimle beraber olmak istiyor anlamina gelmez ki?
cok farkli anlamissiniz konuyu. öyle bi durum yok.

yüzüm gördüm diye yazdim, okumadiniz mi? saatlerce görüntülü konusuyorduk, sabahlara kadar, sesli de görüsüyorduk. onun tipini konusmasini ve hareketlerini kamera üzeri cok gördüm ki kendisi de gayet rahat davraniyordu, boyunu posunu felan hep gösterdi, binlerce fotograf gönderdi.
yani kendini saklamadi hicbir zaman, böyle olunca da süphe etmedim.

bana önceki halinden gönderdigi fotograflarda vardi, simdiki halinden de, ama o cübbeli hali beni sok etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…