Adam bambaska biri cikti, soktayim

bi kere bile gorsmediginiz insan icin destanimsi olaylar yasamayi hissetmeyi bi de buraya konusunu acmayi nasil basariyorsunuz?

İnanamıyorum bu cüppeliye
Boşver ben de çok safım unut gitsin dert diil bu yalancı birimden asla hayır gelmez

yanlışınız buradan belli din mükemmel ama inananları değil derseniz orada sıkıntı doğar çünkü bu şekilde inanan her şeyi yapabilir algısını körüklersiniz. şu forumda ideal erkek diye sorulunca çoğunlukta allah korkusu maddesini görürsünüz ama aynı forumda yine sözde allah korkusu olduğunu iddia eden pek çok kişinin de kazık yediğini, zulüm gördüğüne şahit oluruz. demek ki din bu pislikleri yapanlar için bir kamuflaj görevi görüyor çünkü örnekler 1-2 değil sürüyle. iyi örnekler zaten bu dediğimi üstüne alınmazlar. neye tepki göstereceğim beni bağlar lafınız da saçma çünkü asıl tepki göstermeniz gerekenlere susup gereksiz hassasiyetlerle uğraşmak bu hacı hoca kılıklı pisliklerin üremesine ortam hazırlıyor.

yukarıda da dediğim gibi hırsızı uğursuzu sapığı din kisvesine bürünmüş durumda çünkü bu şekilde bizim camidan diye korunup kollanıyorlar. işte gündeme bakın yurtlardaki el kadar çocuklara yapılanların üstünün nasıl kapatıldığına bakın. bu yüzden dinden soğumak normal değil mi?
demek ki din bir kalkan haline gelmiş durumda. diyanet uyuyor mu mesela?
ne yapıyor o kadar parayı?

Hayır demek istediğim din mükemmel evet ama her inanan maalesef mükemmel olamıyor evet müslimanım diyor bi kötülük yapıyor ama bunun suçunu dine atamayız müslüman olduğu için bunu yapıyor diyemeyiz. Veya diyemeyiz ki hoca olduğu için bunları yapıyor. Haksızlık her yerde haksızlık ve islam her türlü haksızlığın karşısında durur. Gerçek müslümanda öyle. Bi yerde bi haksızlık varsa ha bu hoca o zaman yapabilir çünkü o aslında bi hoca diye bişey yok pislik her yerde pislik ve bu kabul edilemez. Siz öyle bi konuşuyorsunuz ki dünyadaki tüm kötüler dinin arkasına sığınıyor. Gerçekten Allah korkusu olan bi insan bu dediklerimizin hiç birini yapmaz. Evet aslında ideal erkek gerçekten içinde allah korkusu olan insan ama maalesef devrimizde islam o kadar kalıplaşmış ki insan evet Allahtan korkuyorum diyor ama aslında layıkı ile dini ve islamın gerekliliklerini tanımıyor, İslamın kadını nereye koyduğunu bilmiyor. Namaz kılıyor ama içine sindirerek değil oruç tutuyor ama nefsini körükleyemiyor sadece aç kalıyor. İşte mükemmelden kastım bu. Bütün bunlar inananların dini gerçek manası ile hayatlarına geçiremediğini gösteriyor buda düşmanlık yapanlara çanak tutuyor.hacı hoca yapar diyor hep bu türbanlılar böyle zaten diyor. Hayır öyle değil aslında birkaç örneği eline delil olarak alıp onlar yapar demek çok yanlış. Bu düpedüz düşmanlık ve aslında çok korkunç. Ha bu arada asıl tepki göstermeniz gereken şeylere susuyorsunuz demenize gelince de beni tanımıyorsunuz ki neye tepki gösterip göstermediğimi bilesiniz. Baba göre kötü hep kötüdür bunu inanan birinin yapması da daha kötüdür çünkü güzel dinimizin ismini karalıyor bu gibi hareketler.

Yaftaliyorum ve üzerine basa basa söylüyorum ne çıkıyorsa hacidan hocadan çok dindar sandığımız insanlardan çıkıyor.
Size ne benim dusuncemden acaba ?
Bi Dağılın hadi .

Yaftaliyorum ve üzerine basa basa söylüyorum ne çıkıyorsa hacidan hocadan çok dindar sandığımız insanlardan çıkıyor.
Size ne benim dusuncemden acaba ?
Bi Dağılın hadi .
O kadar seviyesizsiniz ki Diyecek bişeyim yok size

Hiç üzülmeyin çok şansılısınız ki çok erken göstermiş gerçek yüzünü.. benim kuzenim gayet modern bi kızdı kendi gibi modern bi adamla evlendi ilk 4 sene falan hiç renk vermedi.. biz açıl bi aileyiz ama alkol kullanan pek yoktur içen varsa da sosyal içicidir bu bu adam her geldiğinde elinde bira şişeleri rakı şişeleriyle alem yapmaya gelirdi bize... sonra bi kızları oldu bu arada o da sohbetlere derdi ailesi muhafazakar insanlardı çokta iyilerdi seviyoduk yani.. bu adam bir sabah bi kalktı şalvar sarık giydi kuzenimi zorla çarşafa soktu.. çok zenginlerdi bende para var en iyi avukatları tutar kızımı senden alırım dedi!! Kızın adını nehir koymuşlardı artık hangi cemaattenseler onlar beğenmemiş kızın adı değişti sonra kuzenimin adı kuranda geçmiyo diye ismini deiştirdi hiçbirimizle görüştürmüyo! Kuzenim evden alışveriş için bile çıkamıyo kendi eksikleri gelirken getiriyo ve yıllardır bu durum böyle kızlarını hiç normal okula vermedi tam bilemiyorum ama işte bu işlere uygun okullar varmış onlarda okudu ve kız tam 10 yaşında falandı o da çarşaflandı... cocuk panik ataklar yaşamaya başlamış evdeki eşyaları kesip delmeye başlamıştı en son artık pek haberde alamıyoruz...
düşün böyle bi adamla karşılaşabilirdin hiççç ağlama Allah’ın sevgili kuluymuşum de...

Sonuç ?
Tüm bu pislikler bu tür insanlardan çıkıyor yazık acidim kuzeninize ya
10 yaşındaki kizcagizi çarşafa burumekte neyin nesi acaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…